Şimdi Ara

Dayak Yemekten Korkmayan Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
7.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah reis mesajı direk sildim. Bir daha küfürlü mesaj yazmıyıcam. Küfür etmek kalitesizlik oluyor, çok haklısın.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Önüne bak gozgoze gelme kimseyle kolay kolay sıkıntı çıkmaz. Bak sana birşey soyleyeyim
    Bir adam bir kekonun yanından geçerken ona bakıyorsa aranıyordur yere bakıyorsa korkuyordur ama karşına bakarak yürüyorsan sıkıntı çıkmaz çünkü korkmadığını bilir. Bu yaydığın bir enerjidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnuma ve malzemeye vurmasınlar da nereye vururlarsa vursunlar. dayak yerken böyle bir acı olamaz yarab
  • Korkacak bir şey yok adem elmasına bir yumruğa bakar bu işler.(Çok sert vurmayın öldürebilirsiniz karşınızdakini.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Önüne bak gozgoze gelme kimseyle kolay kolay sıkıntı çıkmaz. Bak sana birşey soyleyeyim
    Bir adam bir kekonun yanından geçerken ona bakıyorsa aranıyordur yere bakıyorsa korkuyordur ama karşına bakarak yürüyorsan sıkıntı çıkmaz çünkü korkmadığını bilir. Bu yaydığın bir enerjidir.
    Ben adalet takıntılı bir adamim malesef

Bu tarz adamlari yeryüzünden kazimak istiyorum

Geçmişte yedigim dayak asagilanma ve küfürleri nasıl unuturum reis

Aslinda suan asil sorun bu

En son yolda biri bicak cekti ardinda 7 8 kisi daha vardi gram korkmadım benim korkum sevdiklerimi koruyamamak :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7A2BAFC2B

Eyvallah reis mesajı direk sildim. Bir daha küfürlü mesaj yazmıyıcam. Küfür etmek kalitesizlik oluyor, çok haklısın.
    Bende sildim alintidan gormesinler xd

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Reis sana yemin ediyorum. Ben de keko tarzı, mafyatik takılan insanlardan öyle nefret ediyorum ki, oturacak, konuşacak arkadaşım kalmadı hepsinden uzaklaştım. Geçen berberdeydim kendi kendime dedim, az biraz konuş insanlarda belki bendedir problem, ama konuştuğum adam başladı, yok ben askerde uzman çavul dövdüm burnunu kırdım, yok kimse bana emir veremiyordu falan. Herif çukur dizisi izleye izleye aptal olmuş bildiğin. Ne bir dünya görüşü var ne bir genel kültür var ama ne sorsan asıyor kesiyor, herşeyin en iyisini biliyor. Vallahi insanlarla konuşulmaz oldu. Bir kaç tane kalite adam var onlarda bizim çevremizde değil :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

gevşek ve zorbalardan ziyade hedefim sokaktaki kekolar

Alıntıları Göster
    Kekolar asla hedefin olmasın derim. 1ken 10 olurlar anında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7A2BAFC2B

Reis sana yemin ediyorum. Ben de keko tarzı, mafyatik takılan insanlardan öyle nefret ediyorum ki, oturacak, konuşacak arkadaşım kalmadı hepsinden uzaklaştım. Geçen berberdeydim kendi kendime dedim, az biraz konuş insanlarda belki bendedir problem, ama konuştuğum adam başladı, yok ben askerde uzman çavul dövdüm burnunu kırdım, yok kimse bana emir veremiyordu falan. Herif çukur dizisi izleye izleye aptal olmuş bildiğin. Ne bir dünya görüşü var ne bir genel kültür var ama ne sorsan asıyor kesiyor, herşeyin en iyisini biliyor. Vallahi insanlarla konuşulmaz oldu. Bir kaç tane kalite adam var onlarda bizim çevremizde değil :(
    adkadkasdh

hayallerde herkes rambo işte napcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egrino

Kekolar asla hedefin olmasın derim. 1ken 10 olurlar anında.

Alıntıları Göster
    soylarını kurutmak istiyorum soysuz kansız şerefsizlerin
  • 4 e 1 giriştiğim bir kavgada hayatımın dayağını yedim , kaşım yarıldı ; gözlüğüm kırıldı . Sıcağı sıcağına hissetmiyorsun o acıyı , 5 dakika sonra ağrı başlıyor . Ayrıca kaşımın yarıldığını filan hemen farkedemedim , kan gözüme girince fark ettim . Ayrıca birden fazla kişi ile kavga edeceksen en çok güvendiğin , emin olduğun kişiden başkası ile sırt sırta verme . Başıma geldi ondan biliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agopunkazı -- 2 Ekim 2019; 23:1:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agopunkazı

4 e 1 giriştiğim bir kavgada hayatımın dayağını yedim , kaşım yarıldı ; gözlüğüm kırıldı . Sıcağı sıcağına hissetmiyorsun o acıyı , 5 dakika sonra ağrı başlıyor . Ayrıca kaşımın yarıldığını filan hemen farkedemedim , kan gözüme girince fark ettim . Ayrıca birden fazla kişi ile kavga edeceksen en çok güvendiğin , emin olduğun kişiden başkası ile sırt sırta verme . Başıma geldi ondan biliyorum .
    Neden çıktı kavga reis?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

reyis nasıl hiçbir şeyi takmıyorsun

kızların önünde bile dayak yesen incinmez mi gururun

bu gururdan kurtulmanın sırrı nedir?

Alıntıları Göster
    reyiz dayak yemeyeceğim için sıkıntı yok yesem de utanmam kızlardan nefret ediyorum zaten. elbet illaki bir yerlerde mecbur kavga etmek zorunda kalırsın kızların kalabalık olduğu bir yerde olduğunu düşün farzet biri annene küfür etti mecbur saldırmak zorunda kalacaksın çünkü gururun için dövüşüyorsun dayak yersen de gururunla yersin sırrı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Çene tamamen genetik hocam öyleyse şanslısınız ben bir ara 4 kişiye karşı tek dövüştüm sokak ortasında ama arkama geçtiler ikisi yol ortasıydı o yüzden arkamı savunamadım çok ters yumruk aldım yere yapıştım ama hemen geri kalkmıştım bir iki saniyede başkada düştüğüm olmadı şükür ama benimki çok sağlam değildir bence
    aynen hocam bende genetik diye biliyorum bazen çene değilde kulak tarafına bir darbe patlattığınız zaman karşıdaki kişinin sarsılıp gözleri kararıp ve kulakları çınlayacak ve bu yüzden dikkati dağılacak bi tane daha darbe patlattığınız zaman ayağa kalkması zor olur buda benden size bir tavsiye olsun hocam eğer biriyle kavga ederseniz direk çene değilde kulak noktasına sağlam bi tane yumruk patlatın direk yere serersiniz.
  • Acı ve dayak yemekte sıkıntı yokta burnun kırabilir dişlerin eline gelebilir çenen yerinden çıkabilir vsvs bunlar sıkıntı
  • burada da aynı şeyi önereceğim... spor spor spor... illa dövüş ustası olman şart değil ama sinir stres atarak ve güçlenerek öz güven kazanabilirsin.. en azından korkaklıktan kurtulursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar-çizer

burada da aynı şeyi önereceğim... spor spor spor... illa dövüş ustası olman şart değil ama sinir stres atarak ve güçlenerek öz güven kazanabilirsin.. en azından korkaklıktan kurtulursun...
    Spora devam reis bugun şınav günümdü yaptim sabahta bacaklar yorulana dek bisikletimi sürdüm

Kendimi pek bos bırakmıyorum artık ya zihinsel ya fiziksel gelismeye çalışıyorum

• Kavgadan olabildiğince uzak durun.Bu ülkede yan baktı diye silahla vurulup ölen insanlar var.Bir kavgada haklı bile olsanız karşınızdakini dövdüğünüz zaman bile genelde sonrası kötü olur.Dayak yemek rezil bir iştir.Bi bakarsınız 2-3 gün sonra dövdüğünüz adam sizi tenha yerde 3/4 kişi ile düşürebilir.

Tavsiyem ucundan bile olsa dövüş sporlarıyla biraz ilgilenin.Hiç değilse yumruk atmayı bilin.Bizim ülkemizde çoğu insan yumruk atmayı bile bilmez.Bu yüzden biraz işi bilen biri tekniğiyle bir kavgada dayak yemeden kaçabilir.

• Profesyonel dövüşçüler bile maçlardan önce korktuklarını ancak bu korkunun onları temkinli olmaya ittiklerini ve daha az hata yaptıklarını söylerler.

Korku gereklidir ancak dozajında, fazla özgüven de zarardır fazla korku da.

Yarın bir gün kendini savunmak zorunda kalırsan korkacaksın ancak bu seni zayıf kılmamalı, korkunu kullanmalısın.

Şimdi git ve onları patakla seni küçük korkak.

• Bende korkardım , birgün kamyondan inen 3 kişiden dayak yedim hatta dinlene dinlene dövdüler allahtan yardıma 2 araba geldi de dakikalar sonra ayırdı. Artık korkmuyorum :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.