Şimdi Ara

Dayak Yemekten Korkmayan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
7.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nizzinnyyoutube
    Batman Begins: Death does not wait for you to be ready.
    https://www.youtube.com/watch?v=C33pdX1meX4&feature=youtu.be

Dayak yemekten cok korkan biriyim malesef yillardir bir korkağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acır diyemi rezil olurum diyemi korkuyorsun önce onu söyle bana

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Acır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prof bir dövüşçü değilse çok acımıyor o adrenalin ile zaten hissetmiyorsun ki sonraki gün acısı çıkıyor
    İki kere filan burnum kirildi yada çatladı onu bile o an hissetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Acır diyemi rezil olurum diyemi korkuyorsun önce onu söyle bana
    Ikisi de

Daha çok rezillik

Insan böyledir işte rezil olmaktansa kendi pisliğini yemeyi tercih eder

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kavgadan dövüşten uzak dur son caren kaldıysa yap bunu dayak yiyecegini düşünürsen yersin zaten zorbalardan uzak dur öyle arkadaşlar edinme

• quote:

Kavgadan dövüşten uzak dur son caren kaldıysa yap bunu dayak yiyecegini düşünürsen yersin zaten zorbalardan uzak dur öyle arkadaşlar edinme
    Nasil güçlü olunur reyiz

Sen bu islerden anlayan birine benziyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Küçüklükten beri çok kavga ederek kavga tecrübesi kazanırsın buda cesaret getirir
    Sonra biraz teknikte katarsin işin içine tamamdır
    Yani cesaret dediğimiz şey sürekli maruz kalmakla oluyor o şeyi nekadar çok yaşarsan okadar normallesir beynin de soğuk kanlı olursun.
    Ama en kestirme yolu kızın yanında sana atar yapacak enseye şaplak atacak gevseklerle zorbalarla arkadaşlık yapmamak.

• Kavga etmekle bitmiyo yumruk yumruga gidersen sıkıntı yok. Eger adam satır balta vs gibi seyler sana gelirse çok kötü olur.

• Ben korkmam kardes ister hastahanelik ediyim ister komaya giriyim korkmam bıçak mıçak çıkarsa ozaman tırsarım biraz ama öbür türlü ayağımı söküp kafama takacaklarını bilsem bile giderim

• 6 yaşımdan beridir dövüşle uğraşıyorum ve küçüklükten gelen bir yetenek olduğum için rahat geziyorum Allah'tan başka kimseden korkum yok şu zamana kadar çok kişiyle kavga ettim Allah seni inandırsın 1 kez dayak yemedim ama yumruk yediğim oldu ama adrenalinden dolayı hissetmedim tek yumrukta yere serdiğim kişiler oldu üstelik kavga ettiğim kişilerin çoğu zayıfta değil genelde vücut olarak yapılı kişiler oluyor ama artık kimse yumruğuna güvenmiyor silah, bıçak filan taşıyorlar yanlarında ben kimseden utanmam rezil olacak bir durum yok kimseyi takmıyorum zaten kafama. her şöyle bir şey var kavga sırasında yediğin darbeyi hissetmezsin adrenalinden dolayı ama kavga bittikten sonra o darbenin acısını hissedersin sanki tekrar yumruk yemiş gibi olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fistoffury -- 2 Ekim 2019; 21:10:34 >
  • savaştan kaçınmalı fakat kaçmamalısınız. -sun tzu
    hocam dayak yemekten daha çok korkman gereken şeyler var inan bana. yarın öbür gün kavga etmeni gerektiren bi durumla karşılaşırsan; mevzu kız arkadaşın,annen,kız kardeşin olursa diyelim ne yapacaksın? canım acır diyip geri mi duracaksın başını öne mi eğeceksin. not: yanında bu saydığım insanlar varken asla kavga etme onları bir şekilde uzaklaştır öyle kavga et.
  • fistoffury kullanıcısına yanıt
    Çenen sağlamsa düşmezsin değilse ters yumrukta düşersin ama dovusmeyi bilmeyen adamın yumruklarını hissetmiyorsun o esnada ben burnuma kafa yedim kırıldı onu bile hissetmemiştim ama hayat bu büyük konuşmayalım nede olsa Mike Tyson Muhammad Ali gibi isimler bile dayak yemiştir.
    Lisede epey boksla uğraştım ekmeğini yedim ama şimdi epey oldu kilo aldık sigara vs derken kondisyon kalmadı iki üç yumruk kombinasyonu yapar sonra yıkılırım muhtemelen

• acıya dayanıklı bir yapım olduğu için zerre korkmam.
  • quote:

Çenen sağlamsa düşmezsin değilse ters yumrukta düşersin ama dovusmeyi bilmeyen adamın yumruklarını hissetmiyorsun o esnada ben burnuma kafa yedim kırıldı onu bile hissetmemiştim ama hayat bu büyük konuşmayalım nede olsa Mike Tyson Muhammad Ali gibi isimler bile dayak yemiştir.
    Lisede epey boksla uğraştım ekmeğini yedim ama şimdi epey oldu kilo aldık sigara vs derken kondisyon kalmadı iki üç yumruk kombinasyonu yapar sonra yıkılırım muhtemelen
    Hocam kendimi övmek gibi olmasın ama çenem çok sağlamdır çıkık bir çene yapısına sahibim hatta sağlamlık testi için antrenman yaparken arkadaşıma çeneme vurmasını söylüyordum çeneme sağlam yumruk vuruyordu sarsılma filan olmuyordu bu şekilde çenemi de güçlendiriyordum ama bazen ansızın gelen darbe olduğu için çenenin alt tarafında bulunan sinirler darbe aldığı zaman bayılma ihtimalin bile var.

• fistoffury kullanıcısına yanıt
    Çene tamamen genetik hocam öyleyse şanslısınız ben bir ara 4 kişiye karşı tek dövüştüm sokak ortasında ama arkama geçtiler ikisi yol ortasıydı o yüzden arkamı savunamadım çok ters yumruk aldım yere yapıştım ama hemen geri kalkmıştım bir iki saniyede başkada düştüğüm olmadı şükür ama benimki çok sağlam değildir bence

• quote:

Küçüklükten beri çok kavga ederek kavga tecrübesi kazanırsın buda cesaret getirir
    Sonra biraz teknikte katarsin işin içine tamamdır
    Yani cesaret dediğimiz şey sürekli maruz kalmakla oluyor o şeyi nekadar çok yaşarsan okadar normallesir beynin de soğuk kanlı olursun.
    Ama en kestirme yolu kızın yanında sana atar yapacak enseye şaplak atacak gevseklerle zorbalarla arkadaşlık yapmamak.
    gevşek ve zorbalardan ziyade hedefim sokaktaki kekolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fistoffury

6 yaşımdan beridir dövüşle uğraşıyorum ve küçüklükten gelen bir yetenek olduğum için rahat geziyorum Allah'tan başka kimseden korkum yok şu zamana kadar çok kişiyle kavga ettim Allah seni inandırsın 1 kez dayak yemedim ama yumruk yediğim oldu ama adrenalinden dolayı hissetmedim tek yumrukta yere serdiğim kişiler oldu üstelik kavga ettiğim kişilerin çoğu zayıfta değil genelde vücut olarak yapılı kişiler oluyor ama artık kimse yumruğuna güvenmiyor silah, bıçak filan taşıyorlar yanlarında ben kimseden utanmam rezil olacak bir durum yok kimseyi takmıyorum zaten kafama. her şöyle bir şey var kavga sırasında yediğin darbeyi hissetmezsin adrenalinden dolayı ama kavga bittikten sonra o darbenin acısını hissedersin sanki tekrar yumruk yemiş gibi olursun
    reyis nasıl hiçbir şeyi takmıyorsun

kızların önünde bile dayak yesen incinmez mi gururun

bu gururdan kurtulmanın sırrı nedir?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.