Şimdi Ara

Dayak Yemekten Korkmayan Var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
7.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acımasından korkman cok saçma. Bence rezalet çıkması daha beter bir şey. REZALET, kelime olarak bile korkunç
  • Alışıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKavinsky

Acımasından korkman cok saçma. Bence rezalet çıkması daha beter bir şey. REZALET, kelime olarak bile korkunç
    Diyorum ya

Insan rezil olmaktansa kendi pisliğini yemeyi tercih eder

Aci derken asil aci zihinsel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavgadan uzak dur. Mok yoluna gitme burası Türkiye ne bakıyon deyip saplarlar bıçağı.

Hele ki hayatta kaybedecek hiç bir şeyi olmayan bir insan ile ASLA kavga etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Kavgadan uzak dur. Mok yoluna gitme burası Türkiye ne bakıyon deyip saplarlar bıçağı.

Hele ki hayatta kaybedecek hiç bir şeyi olmayan bir insan ile ASLA kavga etme.
    Bu konuda Türkiyeden daha berbat bir ulke var midir acaba?

• Öncelikle sorunu çözmeye çalış çok mu zayıfsın veya tecrüben mi yok?Bu ikisini aynı anda çözen sporlar yapabilirsin örnek olarak boks veya güreş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krogoth

Öncelikle sorunu çözmeye çalış çok mu zayıfsın veya tecrüben mi yok?Bu ikisini aynı anda çözen sporlar yapabilirsin örnek olarak boks veya güreş.
    Her zaman beni dovebilecek en az 1 kisi olacaktır

Ailemi koruyamama korkum var bu korku beni bitiriyor

Daha once bıçaklar çekildi neler neler oldu tekim diye hic sallamadim kendi adima korkmam nerdeyse hic

• Piyasada delikanlı yok ki herkesin elinde emanet sopa.
    Lise de ergenlik zamanları çoğu insan böyle artist artist gezer ya.
    Neyin kafasını yaşıyoruz anlamak mümkün değil omuz attık birbirimize bir arkadaş ile.
    Döndü kafayı çaktı bana. Bende çenesine çalıştım. 5 dakika boyunca kimse ayıramadı bizi.
    Benim burnum kırıldı. Onun çenesi zedelendi kaşı açıldı.

Arkadaş olduk sonra. Gözünü seveyim böyle kavganın.
    Buradan Hakan kardeşime selam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Piyasada delikanlı yok ki herkesin elinde emanet sopa.
    Lise de ergenlik zamanları çoğu insan böyle artist artist gezer ya.
    Neyin kafasını yaşıyoruz anlamak mümkün değil omuz attık birbirimize bir arkadaş ile.
    Döndü kafayı çaktı bana. Bende çenesine çalıştım. 5 dakika boyunca kimse ayıramadı bizi.
    Benim burnum kırıldı. Onun çenesi zedelendi kaşı açıldı.

Arkadaş olduk sonra. Gözünü seveyim böyle kavganın.
    Buradan Hakan kardeşime selam olsun
    Delikanlilik sozde bile kalmadi ulkede

• Az önce kardeşimle boğuştuk kendisi 19 yaşında ben 24. Ben 193 o 198 Kafasını duvara vurdum sırtına bindim bacaklarımı dolarken plastik sandalye kesti çok feci. Sonra sırtından beni yere attı ellerimle tutunamadım. G*tümün kemiği kırıldı sanırım oturamıyorum ayağım da deve **cığı gibi yarıldı. Yani demem o ki insanın içinde olucak ben küçüklükten beri kavgayı dövüşü severim. Kardeşim de tam tersi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    tekniği öğrenirken dayak yicen işte.
    sadece düşman olarak görme.trafık kavgası,sokak serserisi herşey çıkabılır karşına
  • beyninin ryzen 9 gibi çalışması lazım sana laf eden/tehdit eden kişinin etnik olarak kökeni ne? cebinde bıçak olabilirmi tek hamlede yere yapıştırarak varsa çetesini çağırmasını engelliyebilirmisin?
    Mesela ben fazla gururlu biri değilimdir benden 5 yaş küçük birine saygılar abi diyip para vermişliğim vardır çünkü biliyorum ki cebinde bıçak var veya 10metre ilerde tanıdıkları var
    başka bir örnekde benle kavga etmek isteyen benden daha büyük daha uzun boylu bir tirrek vardı durum analizi yaptıktan sonra farkettim ki cebinde bıçak olamaz tanıdıkları olsada çok uzakda okadar kaçamaz bunu 30saniyede hesapladım küfürlerine hiç cevap vermedim ağız göz saldırdım pert ettim ve olay yerinden ikiledim.
    En tehlikeli girdiğim kavgalardan biri balçovadaydı 3 arkadaş geziyorduk ve direk üzerimize 2kişi bıçak çekti para istedi bende o sıra fazla testeron vardı ve bana bıçak doğrultanın boyu kısa olduğundan ilk önce kolunu tekmeledim yüksek ihtimal kırdım yere düştü bağırarak, ağzına vurdum o sırada arkadaşlarda diğerini paketlemişler sonra bankta oturan başka birilerini gelmeye başladı cam şişeler atarak o an anladım ki topuk vakti geldi ve hepimiz çita gibi koştuk bu olayda yaptığım hata hastanede sonlanabilirdi dar düşündüm sadece önümdekini haritadan silebilirmiyim diye baktım ve çok kötü sonuçlanabilirdi

P.S: karı kıza hava atıcam diye hastanelik olma ve geberme tehlikesini göze alma sadece ciddi bir ilişkin varsa yıllardır tanıyorsan o riski gerekince göze al.
    2-3 aydır tanıdığın kız için değmez ne kadar penisini saplamış olsanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 4 Ekim 2019; 21:55:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

beyninin ryzen 9 gibi çalışması lazım sana laf eden/tehdit eden kişinin etnik olarak kökeni ne? cebinde bıçak olabilirmi tek hamlede yere yapıştırarak varsa çetesini çağırmasını engelliyebilirmisin?
    Mesela ben fazla gururlu biri değilimdir benden 5 yaş küçük birine saygılar abi diyip para vermişliğim vardır çünkü biliyorum ki cebinde bıçak var veya 10metre ilerde tanıdıkları var
    başka bir örnekde benle kavga etmek isteyen benden daha büyük daha uzun boylu bir tirrek vardı durum analizi yaptıktan sonra farkettim ki cebinde bıçak olamaz tanıdıkları olsada çok uzakda okadar kaçamaz bunu 30saniyede hesapladım küfürlerine hiç cevap vermedim ağız göz saldırdım pert ettim ve olay yerinden ikiledim.
    En tehlikeli girdiğim kavgalardan biri balçovadaydı 3 arkadaş geziyorduk ve direk üzerimize 2kişi bıçak çekti para istedi bende o sıra fazla testeron vardı ve bana bıçak doğrultanın boyu kısa olduğundan ilk önce kolunu tekmeledim yüksek ihtimal kırdım yere düştü bağırarak, ağzına vurdum o sırada arkadaşlarda diğerini paketlemişler sonra bankta oturan başka birilerini gelmeye başladı cam şişeler atarak o an anladım ki topuk vakti geldi ve hepimiz çita gibi koştuk bu olayda yaptığım hata hastanede sonlanabilirdi dar düşündüm sadece önümdekini haritadan silebilirmiyim diye baktım ve çok kötü sonuçlanabilirdi

P.S: karı kıza hava atıcam diye hastanelik olma ve geberme tehlikesini göze alma sadece ciddi bir ilişkin varsa yıllardır tanıyorsan o riski gerekince göze al.
    2-3 aydır tanıdığın kız için değmez ne kadar penisini saplamış olsanda.
    Konuya gelen en realist yorum

Helal sana kral

Laf atma . Sıradan bir bayrampaşa kavgası .

• Gurur meselesi gotun 3.5 atsada korkma

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1524

Gurur meselesi gotun 3.5 atsada korkma
    bu gün 2 defa oldu

1.de 3.5 atmadım 4 5 kişiye karşı

2.de biraz tırstım ama sonra cesaretimi topladım

ülke teksas gibi
    Ben kaç kere benden kalıplılarla kavga edecektim ayırdılar hepde ufak meseleler yüzünden ertesi gün arkadaş oluyoduk orası ayrı

• Millet canını sokakta bulmuş galiba toplu blok konusu. Biri demiş kız arkadasın varsa napıcan kacıcanmı. Taksın kekonun biri bıçağıda hayatın kaysın kardesim cok cesursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Millet canını sokakta bulmuş galiba toplu blok konusu. Biri demiş kız arkadasın varsa napıcan kacıcanmı. Taksın kekonun biri bıçağıda hayatın kaysın kardesim cok cesursunuz
    malesef forumda baya TERMINATOR arkadaş var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.