Şimdi Ara

DayZ ve The War Z

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki oyun arasında kaldım dayz şuanda tunngle üzerinden oynuyorum ve gayet zevkli orjinal sürümde bir serverdan çıkıp başka bir servera girdiğimizde aynı itemlerle devam edebiliyor muşuz.Bu ne kadar doğru ? ve orjinal ile korsan arasında ki farklar nelerdir ? The War Z ise bugüne kadar free to play olacağını sanıyordum bugün görünce şok oldum ve tekrar DayZ almak için düşünmeye başladım sizce hangi oyun oynanabilirliği daha yüksek hangi oyunu almalıyım ?

• Belki sorularını cevaplayabilirim

Dayz itemler kalıyormu orası muamma bazen silindiğide oluyor WarZ Dayz'dan farkı olmayacağıda kesin ufak grafik ayarları olacaktır War z da başkada birşey değişmicektir.Dayz tek başına çok sıkıcıdır onuda belirtiyim Korsan ile Orjinal arasındaki fark Korsan oynamaya çalışırsan 1Hafta boyunca uğraşır ama 2saat oynayabilirsin oyun sıkıcı olmaya başlıyor buglar aniden serverden atılmalar gibi hatalarda oluyor orjinal alırsan hemen oyna girebilirsin sorun olmuyor ama sıkıcı hatalar orjinalindede mevcut Dayz Tam oyun olarak çıkışını gerçekleştirecek onu beklemeni öneririm
  • Pekala dayZ bağımsız bir şekilde çıktığında kutulu olarak mı çıkacak bir bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friayn

Pekala dayZ bağımsız bir şekilde çıktığında kutulu olarak mı çıkacak bir bilgin var mı ?

Sanmıyorum, Steam'den satın alınabilir ancak yüksek ihtimalle
  • Kutulu Çıkacağını bende sanmıyorum büyük bir ihtimalle Steamdan satılıcak arkadaşın dediği gibi ama War z kutulu çıkabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.