quote:Orijinalden alıntı: Kénanyess dc bu ne hızzTC DEYDİM ASKIDA KALDI CAR KESİN YATTIM GELDE KÜFÜR ETME
quote:Orijinalden alıntı: _MOD_eedAlıntıları Göster arkadaşlar böle topicleri disconnect ve bağlantı sorularına açsanız
quote:Orijinalden alıntı: azuhayeahhh!!!!... çok hızlısın onceden m, gorüon Alıntıları Göster eet dc ya tamda doom gorevını yapacak adam bulduydum off
quote:Orijinalden alıntı: mustyzkTC DEYDİM ASKIDA KALDI CAR KESİN YATTIM GELDE KÜFÜR ETMEAlıntıları Göster evet dc
quote:Orijinalden alıntı: mustyzkTC DEYDİM ASKIDA KALDI CAR KESİN YATTIM GELDE KÜFÜR ETMEAlıntıları Göster offf yea dc
quote:Orijinalden alıntı: arseniCemarkadaşlar böle topicleri disconnect ve bağlantı sorularına açsanızAlıntıları Göster ben paramun daydım gözümün önünde yattı herkes
bu ne biçim iş zor be zor party kuruyorum aposlarda kasmaya başlıyorum ha bire dc yiyoz ya bi düzgün ex kasamadık
quote:Orijinalden alıntı: PakCafeet dc ya tamda doom gorevını yapacak adam bulduydum offAlıntıları Göster oh be herkez dc oyuna giremiyodumşimdi giricem
quote:Orijinalden alıntı: 4Dynastyben paramun daydım gözümün önünde yattı herkesAlıntıları Göster DCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
quote:Orijinalden alıntı: 4Dynastyben paramun daydım gözümün önünde yattı herkesAlıntıları Göster dc :) lwl 52 % 42 yapmıştım tam :)
quote:Orijinalden alıntı: 4Dynastyben paramun daydım gözümün önünde yattı herkesAlıntıları Göster her gün bu ne ya
quote:Orijinalden alıntı: palaskus39oh be herkez dc oyuna giremiyodumşimdi giricemAlıntıları Göster Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı. Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize. Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=116347 Pencereyi kapa ? Yanlıs Yerde Kusra Bakma EEd Dc
quote:Orijinalden alıntı: SHaDe__offf yea dc Alıntıları Göster ben bunların hızını çözdüm dikkat ettiyseniz adamlar hiç msj yazmıyo topic açıyolar başlığı dc koyuylar metini yazıyolar ve hazırda bekletiyolar en ufak bir lag girer girmez dc ? diye topicler açılmaya başlıyor