Dc yi ac yapmak için çeşitli yöntemler vardır.Aslında ac to dc olsaydı işin daha kolya olacaktı fakat dc to ac yapmak istiyorsan biraz uğraşman lazım.Ayrıca kaç watt çıkış istiyorsun bunları yazman laım
Kabaca biraz bilgi verip, yöntemleri sıralayayım ben sana :
DC-AC çevirmenin onlarca yolu var sizin bunu ne amaçla yaptığınıza bağlı DC yön değiştirmez AC ise frekannsına göre zamanla yön değiştirir osilatörlerle biz DC yi AC ye çevirip çıkış sinyalini üçgen,kare,sinüs dalga şeklinde ayarlayabiliyoruz evimizdeki prizlerdeki gerilim 220VAC 50Hz dir bu saniyede 50 kere yön değiştirdiği anlamına gelir teslaişibilir168 söylediği inverterin içinde osilatör vardır osilatör devreleri oldukça kolaydır ama inverter sadece bu işi yapmaz 12vdc-220vac ye çevirebilirler oyuzden maliyeti çok yüksektir siz yapmak istediğiniz şeyi yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz
ben im istedigim evde malzemeleeri alıp kendim yapmak istiyorum
AC to Dc converter hakkında yardımcı olabilirmisin. 16 bitlik converter kullanıcam yalnız ?
16 bit ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme