Şimdi Ara

ddr 333 e kadar destekleyen anakarta ddr 400 takılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ,ddr 333 e kadar destekleyen anakarta ddr 400 takılır mı, taktığımda çalışmaz mı yosa 333 e kadar mı çalışır, cevaplar için teşekkürler.

• 333 olarak çalışır.
  • 400 takarsan anakartın desteklediği en fazla frekans olan 333 de çalışır.
    Hatta 333 takman daha sağlıklı olur aksi taktirde az ihtimalde olsa anakart ram i sevmeyebilir.
    Sende değiştirmek zorunda kalırsın piyasada hala Kingston 333 ler sıfır olarak sanırım satılmakta.
    Oem olarak zaten istediğin kadar var.400 almanın tek artısı ise eğer ileride anakartını değiştirir ve 400 destekli bir tane alırsan 400 ram inde hazır olmuş olur.Seçim senin.İyi günler.
  • cevaplarınız için teşekkürler
  • evet takılır ama ram 333 oalarak çalışır.
  • walla ben anakartıma 400 mhz taktım
    çalışmadı....

anakart asus p4 s333vm
  • Arkadaşlar ramin desteklememe ihtimali yok mu ? Ben hiç denemedim fakat ya ram 333 mhz i yi desteklemiyorsa. Bu olay AGP 8x lik bir ekran kartını AGP 4x lik bir anakart a takmaya benziyor ... 5200 agp 8x fakat 4x i destekliyor . Ama 5700 4x i desteklemiyor ... Yanlış mıyım ?
  • Şans yüzde 50.Denemeden bilemeyiz.
  • 333 olarak calısır asusları geneli ram secdiği için asusda problem olabilir ma diğer markalarda sorun olmaz
  • Hocam butür konularda işi garantiye almak lazım sakata gelir board u yakarsın onun için mutlaka anakaartın kitapçığına veya web sayfasından bak yada modelini markasını yaz bizde bakarız desteklediği ram hızlarını görebilirsin.
    Ama senin board madem 333 destekliyo hiç kasma kendini git 333 al sende rahat ol pc de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.