Bildirim
DDR ve DDR2 Aynı Anda Çalışırmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevap yokmu ??? -
arkadasım calıştırmaz bbence tam bilmiomquote:
Orijinalden alıntı: gokhancbn
cevap yokmu ??? -
birde ne alıyım marka olarak ve MHz olarak sanırım benım suanda kullandıgım ram ler 533MHzquote:
Orijinalden alıntı: burak.408
arkadasım calıştırmaz bbence tam bilmiom
Alıntıları Göster
Şimdiden Teşekkürler -
o Nasıl olcak anakartın ya DDR destekliyodur yada DDR IIquote:
birde ne alıyım marka olarak ve MHz olarak sanırım benım suanda kullandıgım ram ler 533MHz
Şimdiden Teşekkürler
Alıntıları Göster
haa yok DDR istediğim performansı sağlamıyor diyorsansa Anakartı deqişirsin
koLay qelsiN
-
PC 3 yıllık ama hem DDR hem DDR2 destekliyor GA-8I915P Duo inanmassan araştır bak benim merak ettiğim ikisi birden çalışırmı şuan DDR2 2 tane 512 ram var yenisini aldıktan sonrada satıcamquote:
Orijinalden alıntı: Time_Force
o Nasıl olcak anakartın ya DDR destekliyodur yada DDR II
haa yok DDR istediğim performansı sağlamıyor diyorsansa Anakartı deqişirsin
koLay qelsiN
Alıntıları Göster
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8i915p_duo_1x.html
anakart budur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhancbn -- 27 Haziran 2008; 18:36:00 >
-
quote:
PC 3 yıllık ama hem DDR hem DDR2 destekliyor GA-8I915P Duo inanmassan araştır bak benim merak ettiğim ikisi birden çalışırmı şuan DDR2 2 tane 512 ram var yenisini aldıktan sonrada satıcam
anakart budur
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: gokhancbn
PC 3 yıllık ama hem DDR hem DDR2 destekliyor GA-8I915P Duo inanmassan araştır bak benim merak ettiğim ikisi birden çalışırmı şuan DDR2 2 tane 512 ram var yenisini aldıktan sonrada satıcam
anakart budur
Combo olan anakartlarda aynı anda farklı tipte ram kullanamazsın. Ya ddr ram kullanırsın 1 veya 2 tane veya ddr2 ram kullanırsın. İkisini aynı anda kullanamazsın.
Tavsiyem ddr2 ram kullanman. Fiyatları daha makul.
-
evet fiyatlara baktım DDR2 30-35 lira fiyatı var DDR ise 60-70 lira civarı ozaman 2 tane 1GB ram alıcam peki ram ler 533 MHz mi olmalı anakart en fazla 533 desteklıo dımı ?quote:
Orijinalden alıntı: 34_gurcangurelquote:
anakart budur
Combo olan anakartlarda aynı anda farklı tipte ram kullanamazsın. Ya ddr ram kullanırsın 1 veya 2 tane veya ddr2 ram kullanırsın. İkisini aynı anda kullanamazsın.
Tavsiyem ddr2 ram kullanman. Fiyatları daha makul.
Alıntıları Göster
-
quote:
evet fiyatlara baktım DDR2 30-35 lira fiyatı var DDR ise 60-70 lira civarı ozaman 2 tane 1GB ram alıcam peki ram ler 533 MHz mi olmalı anakart en fazla 533 desteklıo dımı ?
Alıntıları Gösterquote:
evet fiyatlara baktım DDR2 30-35 lira fiyatı var DDR ise 60-70 lira civarı ozaman 2 tane 1GB ram alıcam peki ram ler 533 MHz mi olmalı anakart en fazla 533 desteklıo dımı ?
Evet anakartın max. 533 FSB destekliyor. Fakat yüksek tipte ram alsanda birşey farketmez. Alacağın ram'lerin iyi bir marka olmasına önem ver.
-
KİNGSTON düşünüyorum peki 533 değil 800 taksam bi fark olurmu fark olmuycaksa en ucuzunu alıyımquote:
Evet anakartın max. 533 FSB destekliyor. Fakat yüksek tipte ram alsanda birşey farketmez. Alacağın ram'lerin iyi bir marka olmasına önem ver.
Alıntıları Göster
Bu arada CPU-Z isimli programda FSB Rate 803.9 MHz diyo :S ben 800 MHz alıyım ozaman sorun çıkarmaz umarım
Cevaplarınız için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhancbn -- 27 Haziran 2008; 19:09:47 >
-
quote:
KİNGSTON düşünüyorum peki 533 değil 800 taksam bi fark olurmu fark olmuycaksa en ucuzunu alıyım
Bu arada CPU-Z isimli programda FSB Rate 803.9 MHz diyo :S ben 800 MHz alıyım ozaman sorun çıkarmaz umarım
Alıntıları Gösterquote:
KİNGSTON düşünüyorum peki 533 değil 800 taksam bi fark olurmu fark olmuycaksa en ucuzunu alıyım
Sendeki anakartın aynısına aşağıdaki Ram'lardan taktık, dual olarak çok stabil çalıştılar. Tavsiye ederim.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24651
-
quote:
anakart budur
Alıntıları Gösterquote:
anakart budur
canım kardeşim madem cok israr ediyorsun ...ddr lari ddr dimine ddr2 leride ddr2 lere tak bir dene
-
beni petrol şeyhimi sanıyosunuz denemek için ddr alcam. Tane 60 lira bütçeme delik açar bide çalışmazsa süper olur para iadeside olmaz ama diğer arkadaşında önerdiği ram i almayı düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Keyquote:
anakart budur
canım kardeşim madem cok israr ediyorsun ...ddr lari ddr dimine ddr2 leride ddr2 lere tak bir dene
Alıntıları Göster
Hepinize teşekkürler
-
Çlışmıyor diye biliyorum aynı şey ddr2 ddr3 combo anakartlarda da var onlarda desteklemiyor.quote:
beni petrol şeyhimi sanıyosunuz denemek için ddr alcam. Tane 60 lira bütçeme delik açar bide çalışmazsa süper olur para iadeside olmaz ama diğer arkadaşında önerdiği ram i almayı düşünüyorum.
Hepinize teşekkürler
Alıntıları Göster
Hem desteklese nolcak arkadaşım en fazla en yavaş ddr ramin kadar çalışır ddr larda da en hızlı 400 mhz olması lazım saçma bir seçim olur.
-
ben bi yarın vatan bilgisayara uğrayıp KINGSTON 1GB 800MHz DDR2 RAM alıyım hepinze teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: med_cezir91
Çlışmıyor diye biliyorum aynı şey ddr2 ddr3 combo anakartlarda da var onlarda desteklemiyor.
Hem desteklese nolcak arkadaşım en fazla en yavaş ddr ramin kadar çalışır ddr larda da en hızlı 400 mhz olması lazım saçma bir seçim olur.
Alıntıları Göster -
quote:
ben bi yarın vatan bilgisayara uğrayıp KINGSTON 1GB 800MHz DDR2 RAM alıyım hepinze teşekkürler
Alıntıları Gösterquote:
ben bi yarın vatan bilgisayara uğrayıp KINGSTON 1GB 800MHz DDR2 RAM alıyım hepinze teşekkürler
800 de alsan 533 de alsan aynı performansı alıcaksın 800 mhz pahalıdır bütceni sarsarsa 533 al hocam boşa masraf yapma
-
quote:
Orijinalden alıntı: arda1811quote:
800 de alsan 533 de alsan aynı performansı alıcaksın 800 mhz pahalıdır bütceni sarsarsa 533 al hocam boşa masraf yapma
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: arda1811
quote:
Artık 667 den düşük ddr2 ram mı kaldı piyasada. Fiyatlar 1-2 usd oynuyor. Millet ileriyi düşünüp fiyat/performans oranına göre en yükseğini almaya çalışıyor.
-
1-2 $ oynuyo ondan bişi olmaz olmuşkende iyisinden olsn hepinize teşekkürlerquote:
Orjinalden alıntı: arda1811
quote:
Artık 667 den düşük ddr2 ram mı kaldı piyasada. Fiyatlar 1-2 usd oynuyor. Millet ileriyi düşünüp fiyat/performans oranına göre en yükseğini almaya çalışıyor.
Alıntıları Göster
-
çALIşmas ... 512 leri ikinci el olarak sat ve yerine yüksek al böyle yükseltebilirsinquote:
1-2 $ oynuyo ondan bişi olmaz olmuşkende iyisinden olsn hepinize teşekkürler
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 27 Haziran 2008; 21:43:15 > -
Israrla söylüyorum çalişmaz. Neden mi denedim gördümquote:
Orijinalden alıntı: KENZOOvet
çALIşmas ... 512 leri ikinci el olarak sat ve yerine yüksek al böyle yükseltebilirsin
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- universal serial bus (usb) denetleyicisi
- digital vibrance sıfırlanıyor
- no bootable device insert boot disk and press any key
- casper format tuşu
- mailden konum bulma
- wifi hızlandırma
- telefon neden ısınır
- laptop menteşe tamiri
- mavi ekran hatası
- root kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X