Şimdi Ara

DDR2 mi DDR3 mü? 4gb ram uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arkadaşlar. Laptopuma ram eklemek istiyorum ama bu işlerden çok fazla anlamam. Hangi ram i alacağımı bilmiyorum. Laptopumun şuan ki özellikleri:

Intel Core 2 Duo CPU t5750 2.00Ghz
    2 gb Ram var, Windows 7 Ultimate 64 bit yüklü
    Ekran kartı berbat: 358 tümleşik
    Şu anki Ram:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/hynix-2gb-2rx8-pc2-5300s-555-12-ddr2-47882161

İşin ilginç tarafı az önce bir bilgisayar tamircisindeydim. Bana ramimin ddr3 olduğunu söyledi, 60 tl ye 2gb ddr3 ram takacaktı ben de son anda vazgeçtim. Fakat Google a kendi ram imin üzerindeki bilgileri girdim. Çıkan sonuçlara göre ram imin ddr2 olma ihtimali yüksek.
    Evet arkadaşlar ilginç bi durum. Şimdi benim ram im ddr2 mi yoksa 3 mü ? Bu sistemli laptopa şu anki 2 gb ram in üzerine 4 gb eklemek mantıklı mı? Yada bu sistem 4gb yi kaldırır mı?

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, çok teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• laptopunun marka ve modelini yazarsan yardımcı olayım size
  • ram ler anakarta takılır ....anakart izin verecekmi vermeyecekmi anlamamız gerekir....model nosunu yaz bir bakalım...iyi forumlar
  • Altta yazan bilgileri olduğu gibi aktarıyorum:

Toshiba A300-1EC PSAG0E- 02J02KTE

Teşekkürler arkadaşlar...
  • http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/toshiba/satellite-a300-1ec-core-2-duo-t5750-2ghz-2gb-160gb-15-4-p28078611/ozellikler.html#properties
    kardeşim ürün budur değilmi ?
    eğer buysa ki bu olduğuna eminim ranlerin ddr 2 667 mhz....
    açıkcası kardeşim bu ürüne ne için ram takviyesi yapmak istersin bilemiyorum ama bu ürün için masrafa değmez bence...oyun oynamazgillerden(ağır hiç bir şey yapamazgillerden),basit işler içinde yeteri ram i var...ağır işde yapsın dersen acilen satış zamanı geldi demektir......

• Teşekkürler kardeş, laptopumun miadı doldu, zaten oyun da oynayamıyorum, dediğin gibi masraf yapmayacağım en iyisi iyi bir makine almak...
  • ramazandeveli arkdaşımın dediklerine sonuna kadar katılıyorum ... ürüne bende baktım.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hahah imkansız ddr3 olması
  • arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı yeni konu açmak istemedim. benim laptopum da ddr2 destekli, fakat ben ddr3 ram alıp taksam bir sorun yaşar mıyım? laptop taktığım ramleri hiç görmez mi? bu konuda bilgisi olan vardır muhakkak.
  • takamazsızn fızıksel olarak soket farklıdır zaten ancak soketı kırman lazım takman ıcın
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.