Merhaba, arkadaşlar. Laptopuma ram eklemek istiyorum ama bu işlerden çok fazla anlamam. Hangi ram i alacağımı bilmiyorum. Laptopumun şuan ki özellikleri:
Intel Core 2 Duo CPU t5750 2.00Ghz 2 gb Ram var, Windows 7 Ultimate 64 bit yüklü Ekran kartı berbat: 358 tümleşik Şu anki Ram:
İşin ilginç tarafı az önce bir bilgisayar tamircisindeydim. Bana ramimin ddr3 olduğunu söyledi, 60 tl ye 2gb ddr3 ram takacaktı ben de son anda vazgeçtim. Fakat Google a kendi ram imin üzerindeki bilgileri girdim. Çıkan sonuçlara göre ram imin ddr2 olma ihtimali yüksek. Evet arkadaşlar ilginç bi durum. Şimdi benim ram im ddr2 mi yoksa 3 mü ? Bu sistemli laptopa şu anki 2 gb ram in üzerine 4 gb eklemek mantıklı mı? Yada bu sistem 4gb yi kaldırır mı?
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, çok teşekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
laptopunun marka ve modelini yazarsan yardımcı olayım size
ram ler anakarta takılır ....anakart izin verecekmi vermeyecekmi anlamamız gerekir....model nosunu yaz bir bakalım...iyi forumlar
arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı yeni konu açmak istemedim. benim laptopum da ddr2 destekli, fakat ben ddr3 ram alıp taksam bir sorun yaşar mıyım? laptop taktığım ramleri hiç görmez mi? bu konuda bilgisi olan vardır muhakkak.
takamazsızn fızıksel olarak soket farklıdır zaten ancak soketı kırman lazım takman ıcın
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme