Şimdi Ara

DDR4 SİSTEM ALDIM KURULUMDA HATA VERİYOR YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i5 6500
    hyperx 4x4
    500watt
    eski bir ekran kartı
    gigabyte z170-hd3 anakart

sistem bu sata harddiskim vardı yedeklerim duruyor içinde.Windows 7 kurucam usb den boot ediyorum windows yükle penceresinden sonra harddisk biçimlendirme bölümüne gelince sürücü bulunamadı hatası veriyor.Bios ta 2 tane mod var birisi AHCI diğeri ise RAID modu 2 moduda seçip denediğimde aynı hatayı veriyor.Eski mavi bioslarda IDE veya SATA modunu seçince hata düzeliyordu.ALLAH RIZASI için çözüm önerisi olan varmı sistemi aldım kenarda duruyor sistem kuramadığım için kullanamıyorum.Cd den denediğimde yine aynı hatayı alıyorum.
     DDR4 SİSTEM ALDIM KURULUMDA HATA VERİYOR YARDIM PLS

• usb den boot ediyorsan windows iso dosyasının doğru programla yazdırdığından emin ol(rufus,wintousb gibi programlar).
    usb diskini 3.0 portu değil 2.0 portuna takılı olsun o şekilde dene.
    indirdiğin iso dosyası sorunlu olabilir(sürücüler bozuk veya eksik) , yeni bir iso dosyası edin mümkünse orjinal msdn sürümü olsun.
  • Laptopum var ona kurulum yaptım bir sıkıntı olmadı . Çözüm arıyorum bulamıyorum vallahi aldık ama kenarda duruyor boş yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • problemi çözdüm . başka pc de formata başladım tam format biterken %100 dediğinde direk kapattım pc yi.yeni sisteme taktım ve son kaldığı yerden devam etti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.