Şimdi Ara

De Jong diyenlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adam gelirse beklenen etkiyi veremez hatırlatırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamın gelmesi beni heyecanlandırır, isminin hatrına. Kafasında futbolu bitirdiyse beklenen etkiyi veremez haklısınız; fakat top oynamaya gelirse işte o zaman Melo'nun yanında ked kaldığı bir agresif orta sahamız olur. Bunu anlayacak kişi yönetimin işidir bakalım, neler olacak göreceğiz.
  • değişik bir görüş... tüm taraftar memnun bu transferden..

yinede hatırlatırız.. madem bunun için konu açtın.. yazalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok sıcak bakmıyorum. Adam 32 yaşında. Bizimkiler gidip Yüksek ücretten 3 yıllık sözleşme falan yaparlar. 1+1 tarzı bir sözleşmeyle gelecekse gelsin.
  • sende sıcak değilsin.. 32 yaşındamıymış..?

•  De Jong diyenlere
  • Melo gittiğinden beri önünegelen Melo gibi oyuncu lazım der. Alınıncada niye alındı olur. Bırakın gelsin bi izleyelim belki beklenmedik performans gösterecek.Hayır göstermese bile ne yapalım Selçuktan kötü bir performans göstermez merak etmeyin. Rie-Sneijder kafasına vurur öyle bir durum olursa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu eboue'yi kovun artık yeter
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Melo gittiğinden beri önünegelen Melo gibi oyuncu lazım der. Alınıncada niye alındı olur. Bırakın gelsin bi izleyelim belki beklenmedik performans gösterecek.Hayır göstermese bile ne yapalım Selçuktan kötü bir performans göstermez merak etmeyin. Rie-Sneijder kafasına vurur öyle bir durum olursa.

Hocam amacım Selçuk'u savunmak falan değil ama bu takımda Umut Gündoğan, Dzemaili, Hamit, Yekta, Jose gibi bir sürü adamın Selçuk'u keseceği söyleniyordu. Sonuç?
    Bakın yönetimin yaptığı akıl işi değil. Lassana Diarra ve Lucas Leiva hala daha iyi performans gösteren istikrarlı futbolcular bunlar gelirse tamam ama De Jong Amerika'ya gitti ve gördüğüm son performansları iç açıcı değil. Ayrıca adam fair play ruhuna da uymuyor. Yani yönetim 3. alternatif olarak bu adamla ilgileniyorsa bir sıkıntı var ortada. Ben de isterim Selçuk'suz bir orta saha ama bunu sağlayacak isim De Jong değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Melo gittiğinden beri önünegelen Melo gibi oyuncu lazım der. Alınıncada niye alındı olur. Bırakın gelsin bi izleyelim belki beklenmedik performans gösterecek.Hayır göstermese bile ne yapalım Selçuktan kötü bir performans göstermez merak etmeyin. Rie-Sneijder kafasına vurur öyle bir durum olursa.

Hocam amacım Selçuk'u savunmak falan değil ama bu takımda Umut Gündoğan, Dzemaili, Hamit, Yekta, Jose gibi bir sürü adamın Selçuk'u keseceği söyleniyordu. Sonuç?
    Bakın yönetimin yaptığı akıl işi değil. Lassana Diarra ve Lucas Leiva hala daha iyi performans gösteren istikrarlı futbolcular bunlar gelirse tamam ama De Jong Amerika'ya gitti ve gördüğüm son performansları iç açıcı değil. Ayrıca adam fair play ruhuna da uymuyor. Yani yönetim 3. alternatif olarak bu adamla ilgileniyorsa bir sıkıntı var ortada. Ben de isterim Selçuk'suz bir orta saha ama bunu sağlayacak isim De Jong değil bence.

Üstad. DeJong gelmese bile Hamit oynayacak denilse ben yine razıyım inanırmısın. Ancak bi gerçek var . Eğer transfer yapılmazsa Selçuk oynayacak.

Ben maç izlerken selçuktan sıkılıyorum. Maçtan soğuyorum resmen.. Bakıyorsun Carole topu Brumaya atmış Bruma uçmuş almış rakip cezasahası çaprazına kadar. Rabikin defansı daha oturmadan yan bi pas oynamş Tolgaya deparı koymuş. Tolga dönmüş ortada Selçuk oyunu açsın diye. Selçuk topu alıp geri dönüyor. mevlana gibi bi sağ bi sol..

Yok kardeş ben istemiyorum. Selçuk oynamasında DeJong gelsin. 1+1 bi sözleşmeden hiçbir zarar gelmez. Tekrar diyorumKeşke başka bir isim olsa. Mvila olsa mesela yada ne bileyim daha istikrarlı güzel bi oyuncu. Ama yok zamanda yok.

• Bu sene bu şekilde de gider çok önemli değil. Ama seneye Lass seviyesinde birisi mutlaka alınmalı.
  • Zaten ağır olan ortasahamıza bir ağır yaşlı adam daha evet kötü oyuncu değil ama ben uyacağını düşünmüyorum umarım yanılırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta sahamız yumuşak de jong orta sahaya sertlik katacağını düşünüyorum top çalma şut engelleme gibi özellikleri iyi jor ve sneijder olması da avantaj kolay uyum sağlayacaktır bence iyi transfer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Zaten ağır olan ortasahamıza bir ağır yaşlı adam daha evet kötü oyuncu değil ama ben uyacağını düşünmüyorum umarım yanılırım

Hay senin mantigini seveyim ben. 30 yasindaki Messi, 20 yasindaki Koray'dan daha yavas ve daha az dinamik di mi?

• Sade ve sadece Selçuk'un bu savsak halini her maç 90 dakika boyunca seyredip sinirlerimi bozmamak için iki sene önce iptal ettirdiğim üyeliğimi tekrar açtırmayı düşünüyorum. Tabi adamı kadrodan kesmeyi başarabilirlerse. Yıllardır Galatasaray'ın orta sahasını kemirdi bu adam insanlar ancak anlıyor. Bir takımın en önemli bölgesini beyini bu adamın üzerine bina ederseniz o takımda ne forvet ne defans hiç birinden verim alamazsınız ve herhangi bir sistem oturtamazsınız. Artık kemirecek bir şey kalmadığından, çürük günyüzüne çıktığından insanlar anlamaya başladı. Bazıları ise hala bu çürüğü tedavi ettirmemekte kararlı. Çok ekmek çiğnedik o dişle diyorlar..

Ayrıca takım bu adama o kadar alışmış ve ayak uydurmuş ki kesik yediğinde takım bocaladığı dönem de biz demiştikçi Selçuk taraftarları ortalıkta cirit atacak. Şu an takımdan gönderilmesi gereken en ncelikli futbolcu kendisi. Umuttan önce dahi bu adamın gitmesini istiyorum zira umutun takımın oynayışına etkisi bu adama göre tırnak miktarı. Bu adam gitmeden Gs'deki kötü futbol düzelmeyecek. Sistemsiz kalmaya, savruk ve dağınık ve ne olduğu bilinmeyen oyununa devam edecek sonuç olarak kimse oyundan memnun kalmayacaktır.

Bu yüzden de jong dahil kim olursa olsun Selçuk'u kadrodan kesecekse kabulümdür. Yine de orta sahadan Selçuk yerine Tolga'nın kesilmesi benim için sürpriz olmaz. Öyle bir yapıştırdılar ki, çıkmıyor..

• Keşke yanılsaydım
  • De jong yeterli değil fakat selçuk tan daha iyi bir yedek olacağı kesin

• Katılıyorum en azından mal mal geri pas yapmaz + skoru korumamız gereken maçlarda Allah ne verdiye dalabilir son 10 dakika

• Kötüyü kötüyle kıyaslamayı ne zaman bırakırsak iyi duruma geçeriz. Ne De Jong ne de Selçuk ptt ligi topçusu bile olamaz. Selçuk'un yerine altyapıdan adam koysalar taraftarın %60'ı karşı çıkmaz. O malum %40'lık kitleyi tahmin edebilirsiniz zaten. Selçuk kaptanımızdır, ona yapılanlar ayıp hede hödö.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Kötüyü kötüyle kıyaslamayı ne zaman bırakırsak iyi duruma geçeriz. Ne De Jong ne de Selçuk ptt ligi topçusu bile olamaz. Selçuk'un yerine altyapıdan adam koysalar taraftarın %60'ı karşı çıkmaz. O malum %40'lık kitleyi tahmin edebilirsiniz zaten. Selçuk kaptanımızdır, ona yapılanlar ayıp hede hödö.

Kulübün instagram sayfasına bakarsanız gerçekten çok büyük bir Selçukçu kitlesi olduğunu anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Kötüyü kötüyle kıyaslamayı ne zaman bırakırsak iyi duruma geçeriz. Ne De Jong ne de Selçuk ptt ligi topçusu bile olamaz. Selçuk'un yerine altyapıdan adam koysalar taraftarın %60'ı karşı çıkmaz. O malum %40'lık kitleyi tahmin edebilirsiniz zaten. Selçuk kaptanımızdır, ona yapılanlar ayıp hede hödö.

Kulübün instagram sayfasına bakarsanız gerçekten çok büyük bir Selçukçu kitlesi olduğunu anlarsınız.

10 yaşında çocuk gördüm Selçuk'a yapılanlar ayıp, gönderilmemeli diyen

Ağlayan bile gördüm lütfen Selçuk gitmesin Tudor'u gönderin diyor. Antalya maçından sonra bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 14 Eylül 2017; 19:53:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.