2007'nin son çeyreğinde çıkacak bi oyun için grafikler pek de iyi değil. Bekleyelim bakalım.
Gta'nın grafik motoruna benziyor
oyunun seslerini beğenmedim
quote:
Orjinalden alıntı: ManitoN
oyunun seslerini beğenmedim
bende oynanışı
aga ben sunu anlamadım zombı dedgının bı kac yerı ısırılmıs oluyr parca olur bunlarda sadece kan lekesı bulsaık
Konusu da güzelse oyun süper olabilir gibime geldi..Ada garip yaratıklar insan gibi ama değil bunlar neden böyle ben neden bu adadayım amacım ne falan..İlginçç...
Call of Juarez den farkı yok grafiklerin zaten yapımcı da aynı motor da, ama ben Call of Juarez in grafiklerine bayılmıştım zaten özellikle Xbox 360 da.
Bu oyun da iyi olabilir, RE 5 çıkmadan piyasadan birşeyler koparabilirler.
quote:
Orjinalden alıntı: bbr
Grafikler çooooooooook vasat. Ama Eğlence Önemli Tabiki...
Grafiklerin neresi kötü? DX 10 desteği bile var bu oyunda anlaşılan Call of Juarez oynamayan arkadaşlar var aramızda. Chrome engine 2'nin desteklemediği grafik teknolojisi yok neredeyse...
oyun komedi olacak gibime geliyor. 3. resimdeki hatun süper bir şey
berbat ya hatunmu erkekmi bende anlamadım zaten valla boşa giden bir yapım olacak gibi evt grafiklerde okadar iyi değil hem daha kalitelisinide gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orjinalden alıntı: bbr
Grafikler çooooooooook vasat. Ama Eğlence Önemli Tabiki...
Grafiklerin neresi kötü? DX 10 desteği bile var bu oyunda anlaşılan Call of Juarez oynamayan arkadaşlar var aramızda. Chrome engine 2'nin desteklemediği grafik teknolojisi yok neredeyse...
Hoca göz var nizam var yapma valla Call of Juarez'in grafiklerle ne alakası var şimdi bu ss'lerin.Belki oyun daha iyi çıkar onu bilemeyiz de şu ss'ler 5 para etmez gözümde...Call of Juarez'deki adamların yüzleri bile harikaydı.Bir de bunlara bak,arka plana hiç yorum yapmayayım
quote:
Orjinalden alıntı: Mens Rea
Hoca göz var nizam var yapma valla Call of Juarez'in grafiklerle ne alakası var şimdi bu ss'lerin.Belki oyun daha iyi çıkar onu bilemeyiz de şu ss'ler 5 para etmez gözümde...Call of Juarez'deki adamların yüzleri bile harikaydı.Bir de bunlara bak,arka plana hiç yorum yapmayayım
yahu adamların hepsi zombi yüzleri tabiki çirkin olacak bence grafikler fena değil