Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarda aşşağıda SS ' sini verdiğim yerde ne yapıcaz. Solumda birde onun yukarısında çalışan makine vardı 2 sinide patlattım bana 2 tane daha gösteriyor ama bulamıyorum.

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • Kürenin arkasına gidip oradaki 2 şeyi de patlatman lazım.
  • Dışarda 2 tane daha var,

kürenin üzerine atlıcaksın üzerinde gezinen kollar gelmeden dışarı çıkıcaksın, tabi belirli bir süren olucak havasız kalıcaksın çünkü
  • Teşekkürler
  • Arkadaslar Dead Space Chapter 4 de biryer var iki kapıdan gectikden sonra uzay bosluguna cıkıyor uzunca bir yol var ama karsıya gecemiyorum yerden patlama oluyor ölüyorum ucsam bile havada ölüyorum nasıl gecicem ben burayı yardımcı olurmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 23 Mart 2009; 17:10:52 >
  • sağlı sollu şeyler var, onların arkasına siper ala ala gidiceksin

rüzgar geldiği zaman siper al, bitince bir diğerinin arkasına geç

doğru yerse düşündüğüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

sağlı sollu şeyler var, onların arkasına siper ala ala gidiceksin

rüzgar geldiği zaman siper al, bitince bir diğerinin arkasına geç

doğru yerse düşündüğüm

Evet dostum tam orası geçtim şimdi tşk bilgi için
  • Sondaki yaratık bize zarar vermicek , ahanda göreceniz 2nci oyun çıkınca bu kadar eminim bundan
  • 2 . oyunla ilgili haber filan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

2 . oyunla ilgili haber filan var mı?

Maalesef henüz yok
  • ne gıcık bir oyun yaw ölünce aynı bölümü tekrar yüklemesi iki saaat sürüyor bekle bekle sıkılıyor insan çünkü bazı yerlerde geçmek zor 3-4 seferde geçebildiğim oluyor.loading.............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 27 Mart 2009; 3:11:05 >
  • sky27, bende yüklemelerde hiç bekleme yapmadı

sistemden kaynakalnıyor olabilr, yazılımsal da olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky27

ne gıcık bir oyun yaw ölünce aynı bölümü tekrar yüklemesi iki saaat sürüyor bekle bekle sıkılıyor insan çünkü bazı yerlerde geçmek zor 3-4 seferde geçebildiğim oluyor.loading.............................

Bende de hiç bekleme yapmıyordu. Sistemin de iyi gözüküyor. Oyunla alakası olmayan bir problem var sanırım. (antivirüs programının yavaşlatması, anakart sürücülerinin eksik yüklenmesi, vs. gibi)
  • sistemimin oyuna yetmeyeceğini sanmam

cpu q9550
    ram 2*2 dominator 1066
    ekran kartı Nvidia 9800 gtx+
    anakart asus p5q pro

acaba bir yaması falanmı var bunun yada yazılımsal başka bişeymi inanın gerçekten oyunda ilerlemek istiyorum merak ediyorum ama bu şekilde çıldırtıyor beni.Tekrar başlaması oyunun yaklaşık 1 dakika yada üzeri olabiliyor.

Edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 27 Mart 2009; 22:46:13 >
  • yama yayınlanmadı

ekran kartı sürücünüzü güncelleyin düzelir
  • ekran kartı driver ne alaka anlamadım zaten 182.08 driver yüklü.oyunu oynarken fps düşüklüğü takılma vs sorunlar yok zaten.işletim sistemi olarak hem 32 bit hem de 64 bitte denedim yine aynı.acaba bug falanmı var onu nasıl anlarım bileniniz varmı.
  • en son yüklü ise bir önceki versiyon derdinize çare olabilir, sonuçta en son olması hatasız olucağı anlamına gelmez

yüklediğiniz oyundan da kaynaklanıyor olabilir, rip yükledyiseniz filan

benim sistemim sizinkinden daha kötü ama takılma, bekleme yaşamadım

diğer oyunları oynarken grid'e girdiğimde görüntülerde çok sorun vardı, arabalar havada filan uçuyordu, sürücü değiştirdim sorun düzeldi

bence dediğim gibi yazılımsal ama uğraştınız da olmuyorsa, aynı sorunu yaşayan başkalarından tavsiye almanız gerekli
  • yok driverla ilgisi yok bu işin ondan olmadığına emin gibiyim fakat oyun full,rip değil ama bug olabilir ya da çakma olduğu için yapıyordur belkide.
  • quote:

yok driverla ilgisi yok bu işin ondan olmadığına emin gibiyim fakat oyun full,rip değil ama bug olabilir ya da çakma olduğu için yapıyordur belkide.

Emin gibiyim ne demek sorabilirmiyim?Oyunda bug falan yok. sorun sende.Ayrıca demişinki gıcık oyun loading süresi uzun falan.öyle birşeyde yok.Oyunu saçma sapan bahanelerle kötülemeye çalışmayın.
    Driverla ilgisi yok diyeceğine git iki dakka uğraş bakalım driverdanmıymış neydenmiş diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

yok driverla ilgisi yok bu işin ondan olmadığına emin gibiyim fakat oyun full,rip değil ama bug olabilir ya da çakma olduğu için yapıyordur belkide.

Emin gibiyim ne demek sorabilirmiyim?Oyunda bug falan yok. sorun sende.Ayrıca demişinki gıcık oyun loading süresi uzun falan.öyle birşeyde yok.Oyunu saçma sapan bahanelerle kötülemeye çalışmayın.
    Driverla ilgisi yok diyeceğine git iki dakka uğraş bakalım driverdanmıymış neydenmiş diye..

KesinlikleAraştırın biraz paldır küldür yazıp birşeyleri kötülemeye çalışmayın

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.