Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende burada takıldım ve cevaplarda sağ tık yapıp mause ile ctrl ye basmam söyleniyor.
    Sağ tık yapınca silah hedef alıyor, ctrl ye basınca da gideceğim yeri gösteriyor. Bir türlü bu platformdan hareker edemedim bir yere.
    Sebep benim tuş kombinasyonumdanmıdır acaba?
    Bir yardım arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: devilK23

beyler burda takıldım ya ne yapıpda geçeçeğim burda

Dead Space™ (ÇIKTI)

edit gerek kalmadı üstte varmış cevabı sağ tık ctrl eyv arkadaşlara

• Oyunu tekrar load edip aynı yere geldim. Tuş kombinasyonuda sol tık ve ctrl görteriyor ama beceremedim.
    Acaba bu hareket için durulacak bir nokta mı var, yada tuşlara basış şeklimi farklı acaba?

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • standart tuşlarda sağ tık a basılı tutup, uçulacak yer heder gösterilip, space ile atlanıyor, bu sırada sağ tık da basılı hala. sizde de space yerine ctrl olacak sanırım.
  • Bu noktada hedef olarak nereyi göstereceğim. Karşıda ki kapıyı mı.
    ctrl ye bastığımda gidilecek yolu arkadaki duvardan iz vererek gösteriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

standart tuşlarda sağ tık a basılı tutup, uçulacak yer heder gösterilip, space ile atlanıyor, bu sırada sağ tık da basılı hala. sizde de space yerine ctrl olacak sanırım.
  • Kapının yanına doğru uçurdum adamı. Kapıya o aküyüde taktım. Fakat kapının ulduğu düzlüğe ulaşmak için bir açı sorunu yaşıyorum.

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Kapının yanına doğru uçurdum adamı. Kapıya o aküyüde taktım. Fakat kapının ulduğu düzlüğe ulaşmak için bir açı sorunu yaşıyorum.

Dead Space™ (ÇIKTI)

bak kapının tam önündeki yere ordan atla.yada kapının üstüne çık kapının üstünden dene.bende gıcık olmuştum ama sonra yaptım biraz denersen yaparsın.
  • atla dediğiniz adamın uçma hareketi ile aynı hareketmi. Yoksa atlama tuşu varmı ayrıca. Ben bu adamda zıplama hareketi görmedim de. Galiba zıplamıyor. Yada benim tuşlar sorunlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

atla dediğiniz adamın uçma hareketi ile aynı hareketmi. Yoksa atlama tuşu varmı ayrıca. Ben bu adamda zıplama hareketi görmedim de. Galiba zıplamıyor. Yada benim tuşlar sorunlu.

evet uçma kastediliyor zaten sadece 0 yerçekimli alanlarda oluyor zıplama işi. yoksa o üstündeki zırh en kötü 100 kilo çekiyodur .
  • Çok sağolun arkadaşlar. Taktiklerinizle sonunda oldu.
    Olay sadece nişan alınan yerle ibaretmiş. Yoksa uçuyor maaşallah.
  • Arkadaşlar ben yine takıldım.Burada dönen ve mavi lazer ışınlayan iki alet var onları patlattım.ctrl ile bana o büyün kürenin üstüne çıkmam gerektiğini gösteriyor fakat çıkar çıkmaz kürenin üzerindeki iki büyük halka beni parça parça ediyor en fazla 3-4 sn durabildim orada.zamanı yavaşlatma olayını falan denedim ama olmadı nasıl geçeceğiz burayı 3 saattir uğraşıyorum çözemedim.

Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 4 Nisan 2009; 20:48:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky27

Arkadaşlar ben yine takıldım.Burada dönen ve mavi lazer ışınlayan iki alet var onları patlattım.ctrl ile bana o büyün kürenin üstüne çıkmam gerektiğini gösteriyor fakat çıkar çıkmaz kürenin üzerindeki iki büyük halka beni parça parça ediyor en fazla 3-4 sn durabildim orada.zamanı yavaşlatma olayını falan denedim ama olmadı nasıl geçeceğiz burayı 3 saattir uğraşıyorum çözemedim.

Dead Space™ (ÇIKTI)

Hocam zamanlamayı iyi ayarlayıp küreye zıpla ve koşarak arkasına geç sonra küreye birşey yerleştirmeni isteyecek yerleştir ve o 2 tane patlattığın şeyden 2 tane daha var onlarıda patlat geldiğin yere geri dönüp ordan çık

• quote:

Orjinalden alıntı: tmshh

ARKADAŞLAR 10.BÖLÜMÜN BAŞLANGIÇ SAVE DOSYASI LAZIM ÇOK ACİL OLARAK. 20 GÜN OLDU OYNAYAMIYORUMBİR BUG YÜZÜNDEN. YARDIMEDENLER ÇOK SEVABA GEÇECEKLER HABERİNİZ OLSUN

geçmiş sayfalarda bula bilirsin kızın olduğu bölüm sanırsam senin kaldığın yer aynısı basıma gelmişti kızlan birlikte kontrol kulesine giriyorsun orda bir bug var geçmiş sayfalarda save dosyası var
  • arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?
    oyunu full kurdum, crackledim,
    fakat oyun simgesine tıklayınca, siyah ekranda kalıyor, beklememe rağmen siyah ekranı geçmiyor:(
    çözümü nedir? yardım edebilir misiniz?
    sistemim amd dual 5000, nvidia 8500gt, 2 gb ram
  • quote:

Orjinalden alıntı: bafimax

arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?
    fakat oyun simgesine tıklayınca, siyah ekranda kalıyor, beklememe rağmen siyah ekranı geçmiyor:(

aynısı banada olmuştu..biraz beklersen düzelecektir.hiç kapatmaya çalışma bekle..sonra zaten birdaha olmayacak..cache dosyalarından kaynaklanıyor bu sorun büyük ihtimal..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orjinalden alıntı: bafimax

arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?

aynısı banada olmuştu..biraz beklersen düzelecektir.hiç kapatmaya çalışma bekle..sonra zaten birdaha olmayacak..cache dosyalarından kaynaklanıyor bu sorun büyük ihtimal..

yani nekadar beklemeliyim? internet açıkmı kalmalı yada kapatmalımıyım,
    yardımcı olursan çok sevinirim
  • Arkadaşlar yardımlarınızla 12. bölüme kadar geldim teşekkürler fakat şimdiye hiç olmayan bir sorunla karşılaştım.Oyunda bir yer var hep orda aynı noktada oyundan atıyor "windows çalışmayı durdurdu" diyor.Neresi onu da söyleyeyim level 12'de büyük kırmızı şeyi raylarında üzerinde çekerek getiriyorum,açılan köprüleri kaldırıp geçiriyorum vs. işte bir kapı var tam ordan geçip panelde yazan şeyi activate ettiğimde geçtiğim bölümü kilit altına alıyor tam o sırada oyundan atıyor.Sanırım bu oyunun son bölümü oyunu bitirmeye az kaldı ama hep aynı yerde aynı şeyi yapıyor.sizce nedendir buraya kadar hiçbir sorun olmamıştı.Belki 5 sefer denedim ama nafile aynı yerde atıyor beni.
  • quote:

Arkadaşlar yardımlarınızla 12. bölüme kadar geldim teşekkürler fakat şimdiye hiç olmayan bir sorunla karşılaştım.Oyunda bir yer var hep orda aynı noktada oyundan atıyor "windows çalışmayı durdurdu" diyor.Neresi onu da söyleyeyim level 12'de büyük kırmızı şeyi raylarında üzerinde çekerek getiriyorum,açılan köprüleri kaldırıp geçiriyorum vs. işte bir kapı var tam ordan geçip panelde yazan şeyi activate ettiğimde geçtiğim bölümü kilit altına alıyor tam o sırada oyundan atıyor.Sanırım bu oyunun son bölümü oyunu bitirmeye az kaldı ama hep aynı yerde aynı şeyi yapıyor.sizce nedendir buraya kadar hiçbir sorun olmamıştı.Belki 5 sefer denedim ama nafile aynı yerde atıyor beni.

oyunu yüklerken bir hata olmuş olabilir.save i yedekle oyunu yeniden kurmayı dene.bir hata kodu falan veriyorsa söyle yardım edelim.

• oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurdum fakat yine aynı şey oldu ve kurarkende hiçbir hata vermedi.64 bit vistadan mı kaynaklanıyor acaba işe yarıyacağını bilsem 32 bit kurarım baştan.
  • quote:

oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurdum fakat yine aynı şey oldu ve kurarkende hiçbir hata vermedi.64 bit vistadan mı kaynaklanıyor acaba işe yarıyacağını bilsem 32 bit kurarım baştan.

Kullandiginiz kürek in yenisi cikti,eskisinde öyle bir problem vardi.Yenisini bulup degistirin,sorununuz hallolacak.
  • nefis bi oyundu 2. kez oynıyamaya başladığım nadir oyunlardan ki , half life tarzı fantastik bişi arıyanlara kesinliklikle öneririm
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.