Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olayları yavaşlatma nasıl yapılıyor? Daha ilk yerde takıldım. Çat çut çarpan bir kapı var geçemedim içeriye
  • silahla sağ tıklayıp yani zoom açıp c tuşuna yani statis tuşuna basınca kapıya statsi atar yani kapı bir süre yavaşlar ve kapıdan rahatça geçersiniz
  • Oyun cok güzel.bir zamanlar re 2 -3 ve silent hill 1-2-3 te yaşadığım duyguları tekrar yaşadım.tırstım yani
    daha oyunun başında olmama rağmen..oyun tam 9 puanı hakediyor. 1 puanıda bence grafik,ve dengesizlikten kaybediyor.
    dengesizliklerin biri medium ve hard zorluk seviyeleri arasında çok fark var.oyuna hardda başlamıştım baktım her yaratık fırlayan bölgeyi 3 kere oynuyorum.
    Geçmek için farklı stratejiler düşünüyorum.mühimmat ve med pack bulmakta zorlanıyorum mediumda başladım tekrar.
    mediumda ise aynı yere geldim 1. bölümde inventory doldu.hiç bi upgrade yapmadan bitirilebilir oyun heralde.yaratıklar dayanıksız.oyun cok sıkıcı geldi.kolay olunca gerilim
    de azalıyo.hard zorluk seviyesi mediumdan kabaca 4 kat daha zor.yaratıkların canı vuruşları 4 kat fazla.örn: şu 2. bölüm sonunda gelen yaratık 2 vuruşta öldürüyo hardda.bazen 4 yaratıktan hiçbişey düşmüyo deli oluyorum.
    Easy nasıl kimbilir.hiç mermi sıkmadan ilerlenir heralde.
    birde stasis dolduran cihazlar haritaya yayılsaymış iyi olurmuş.

bence bu oyun doomla kıyaslanamaz.bunda mermi sınırı var doomda yok.cok önemli fark.2 side geriyo o ayrı bi mesele.
    ama bioshockla kıyaslanabilir onda da mühimmat sıkıntısı vardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

HER OYUNUN HİLESİ VARDIR İLLAKİ TANİER VARDIR MUTLAKA ARAŞTIR BULURSUN AMA BANA KALIRSA ARAŞTIRMA YAVSS NE ETCEN
    HİLESİ OYUNDA NERDE YAZIYOR ONU MERAK ETTİM BEN PEK YAZILANA ÇİZİLENE DİKKAT ETMEM SADECE CÜMLE İÇİNDE DEKİ
    GÖREV YADA ÇÖZÜMÜ GÖZÜME ÇARPIYOR NE HİKMETSE ONDAN GERİSİNİ OKUMA GEREKSİNİMİ DUYMUYORUM HİÇ

Hileler için XBOX 360 gamepadi olarak görülen bi gamepad lazım.

neden başka türlü hile yapılmıyormu

Yapılmıyor çünkü hileler için X,Y,Y,X tarzında combolar lazım ve buda Xbox 360 şeklinde görülen bir gamepad tarafından yapılıyor. (normal gamepad olmaz)

• Son yıllarda oynadığım en mükemmel oyun. Herşeyiyle süper. Yakın gelcekte HARD modunda tekrar oynamayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar 5. bölümün save dosyası olan varmı pc ye format attım yedeklemeyi unutmuşum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

HER OYUNUN HİLESİ VARDIR İLLAKİ TANİER VARDIR MUTLAKA ARAŞTIR BULURSUN AMA BANA KALIRSA ARAŞTIRMA YAVSS NE ETCEN
    HİLESİ OYUNDA NERDE YAZIYOR ONU MERAK ETTİM BEN PEK YAZILANA ÇİZİLENE DİKKAT ETMEM SADECE CÜMLE İÇİNDE DEKİ
    GÖREV YADA ÇÖZÜMÜ GÖZÜME ÇARPIYOR NE HİKMETSE ONDAN GERİSİNİ OKUMA GEREKSİNİMİ DUYMUYORUM HİÇ

Hileler için XBOX 360 gamepadi olarak görülen bi gamepad lazım.

neden başka türlü hile yapılmıyormu

Yapılmıyor çünkü hileler için X,Y,Y,X tarzında combolar lazım ve buda Xbox 360 şeklinde görülen bir gamepad tarafından yapılıyor. (normal gamepad olmaz)

arkadaşım tranier diye bişi var biliyorsundur pc de çareler tükenmez bizim 10 edet degil 101 adet tuşumuz mevcut içini ferah tut sen

• Eğer bahsettiğin şey trainerlerse çeşit çeşit var:)

Ben yanlış anladım demek ki, hilelerden bahsediyordum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 2 Mayıs 2009; 0:45:24 >
  • ((( YARDIM )))

Son Chapter'dayım (Chapter 6) ama hep böyle oluyor...
    Chapter başlarken tramdan çıkarken simsiyah oluyor heryer ve bi anda boşluğa düşüyor adam(RESİM 1) sonrada böyle bi görüntü oluyor(RESİM 2)...

RESİM 1

Dead Space™ (ÇIKTI)

RESİM 2

Dead Space™ (ÇIKTI)

• @The Jolly Joker oyunun cra.ckini değiştir, büyük ihtimal düzelir.
  • Ya ilacı da deiştim gene aynı beyler sinir oldum bayıldım oyuna son chaptera geldi takıldı ELİNDE SAĞLAM İLAÇ yada CHAPTER 6 NIN BAŞLARINDA KAYDEDİLMİŞ Bİ SAVE GAME OLAN VARMI ALLAH RIZASI İÇİN... ????
  • ??????????
  • YOKMU KİMSE YAHU ????????????????
  • Elimde save yokta Chapter 6 son bölüm değil ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

((( YARDIM )))

Chapter 6'dayım ama hep böyle oluyor... İlaç değiştim gene olmadı....
    Chapter başlarken tramdan çıkarken simsiyah oluyor heryer ve bi anda boşluğa düşüyor adam(RESİM 1) sonrada böyle bi görüntü oluyor(RESİM 2)...

RESİM 1

Dead Space™ (ÇIKTI)

RESİM 2

Dead Space™ (ÇIKTI)

Beyler yokmu bi çözüm bilen yırtınıyoz burda yahu... İlaç değişimi çare olmadı !!!...

• quote:

quote:

((( YARDIM )))

RESİM 1

Dead Space™ (ÇIKTI)

RESİM 2

Dead Space™ (ÇIKTI)

Beyler yokmu bi çözüm bilen yırtınıyoz burda yahu... İlaç değişimi çare olmadı !!!...

Kardeş bu olay banada coğu kez olmusdu. Fakat o olay oyunun BUG ı bi kaç kere ordan geçmeyi dene illaki birinde geçicekdir. Yol yokmus gibi oluor. tamamen BUG ben oyun bitirdim farklı farklı yerlerde banada 3-4 kez oldu ama 2. denememde düşmedim herhangi bi karanlığa sende oyunu savele cık gir olmuorsa

• Update'i falanda yok oyunun baktım. KArdeş hareket edemiyorumki silahı ateşleyemiyorum sadece adamın nefes sesi gelio hareket yok aynen böyle kalıyor.

5.chapterda oyunu kaydediom 6. chaptera başlıyor ve direk adam aşşa düşüyor sonra 2. resimdeki oluyor hiç hareket etmio adam silahı ateş ediom sesi gelmio sadece adamın nefes sesi gelio çıktım girdim başka save attı saolsun forumdan bi arkadaş oda çare olmadı buraya kadar gayet güzel geldim burdan sonra böyle oldu....
  • quote:

quote:

((( YARDIM )))

RESİM 1

Dead Space™ (ÇIKTI)

RESİM 2

Dead Space™ (ÇIKTI)

harbiden resmen yırtınmışsın.Başka bi save bul oyna.sorun düzelecektir.

• quote:

Update'i falanda yok oyunun baktım. KArdeş hareket edemiyorumki silahı ateşleyemiyorum sadece adamın nefes sesi gelio hareket yok aynen böyle kalıyor.

5.chapterda oyunu kaydediom 6. chaptera başlıyor ve direk adam aşşa düşüyor sonra 2. resimdeki oluyor hiç hareket etmio adam silahı ateş ediom sesi gelmio sadece adamın nefes sesi gelio çıktım girdim başka save attı saolsun forumdan bi arkadaş oda çare olmadı buraya kadar gayet güzel geldim burdan sonra böyle oldu....

Kardeş üşenmessen oyuna basdan basla derim ben devamlı aynı yerde düşüorsun sanırım. Bende öle olmuyordu mesela bi kapıyı açıordum önüm kapkaranlık yürüyordum aynen senin gibi düşüordum ama 2. gelişimde normal oluordu. ağer dediğin gibiyse çaren oyuna basdan baslamak. bende save dosyası atmak isterdim ama bende bitireli uzun süre oldu.

Kardeş Çok şanslısın arkdaşımla simdi MSN den konusuordum ona CD ye yazıp vermiştim oyunu oynuormus hemde bitirmemiş daha istersen bana özelden msn i ver yolliyim sana save dosyasını

• baştan oynama gerek yok aslında.biryerlerden save dosyası bulabilirsen o bölüm başından oynayarak sonuna kadar kaldığın yerden devam edebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.