Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

internette özel suit indirebilirmisiz acaba nerden indirebilirim bunları?

Özel suit yok, oyun bitince açılan Military Suit var eksta olarak. Diğerlerini credistle alacaksın oyun içinde

wikide özel suitler yazıyor
    netten indirebilirsiniz falan diye de
  • Oyun gerçekten süper yapımcılarına helal olsun.

Oynamadım ama izledim
  • quote:

quote:

quote:

Özel suit yok, oyun bitince açılan Military Suit var eksta olarak. Diğerlerini credistle alacaksın oyun içinde

Trainerledir herhalde onlar, internetten indirebilen suitleri hiç görmedim.
    />

• oyun kaç dvd ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

oyun kaç dvd ?

Çoğu yerde tek dvd ama bazı şerefsizler iki dvdye satıyor sakın iki dvdlisini alma
  • Yav bu oyunu hazırlayan ekibin bir oyunu daha vardı "Dante's İnferno" diye.Biri şu oyunun başlığını açsada orada tartışsak yav.Becerebilsem ben yapacağım ama elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum.İsterseniz açayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaraeski -- 31 Mayıs 2009; 23:49:17 >
  • quote:

quote:

quote:

vikiyi ben yazdığıma göre üstüme alınıyorum. arkadaşlar o kıyafet paketleri konsollar için özel ve orjinal oyun olması gerekiyor (hatta özel paket sahiplerine olabilir). umarım eksik bilmiyorumdur. buraya da bakabilirsiniz:
    http://www.dailygame.net/news/archives/008365.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 2 Haziran 2009; 2:14:09 >

• kamera açısını değiştirmek mümkün mü bunda ya? alışamadım bi türlü yandan yandan
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

kamera açısını değiştirmek mümkün mü bunda ya? alışamadım bi türlü yandan yandan

Hayır değiştirmek mümkün değil, ancak alışırsınız, şartlı oynamayın. Diğer oyunlardan ayıran en büyük yanı da bu kamera açısı ve oynadıkça göreceksiniz ki böyle kamera açısı bu oyun için en uygun olanı.
  • arkadaslar oyundaki ilk yer cekimini kaldirdigimiz yerde takildim. ctrl ile zero-g ziplamasi yap diyor ama ctrlye basinca hicbirsey olmuyor. Tusu Gye atadim sonuc ayni hicbirsey olmuyor mal mal dikiliyorum orda.ne yapmak lazim bi yardim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

arkadaslar oyundaki ilk yer cekimini kaldirdigimiz yerde takildim. ctrl ile zero-g ziplamasi yap diyor ama ctrlye basinca hicbirsey olmuyor. Tusu Gye atadim sonuc ayni hicbirsey olmuyor mal mal dikiliyorum orda.ne yapmak lazim bi yardim....

Sağ tık + CTRL
  • Sağ tık yapıp uçmak istediğin yere nişan alıyorsun sonra ctrl ye basınca oraya zıplıyor. Amanişan alacağın yer önemli. Her yere zıplamıyor çünkü. Belirli açısı var zıplaması için.

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

arkadaslar oyundaki ilk yer cekimini kaldirdigimiz yerde takildim. ctrl ile zero-g ziplamasi yap diyor ama ctrlye basinca hicbirsey olmuyor. Tusu Gye atadim sonuc ayni hicbirsey olmuyor mal mal dikiliyorum orda.ne yapmak lazim bi yardim....
  • Arkadaşlar oyunda klavyede kullanılan yön tuşlarını w,s,d,a değil de nasıl up,down,left,right yapabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: endernur

Arkadaşlar oyunda klavyede kullanılan yön tuşlarını w,s,d,a değil de nasıl up,down,left,right yapabiliriz?

Hala yön tuşlarıyla oyun oynayan birilerini görmek gözlerimi yaşarttıBir an geçmişe döndüm.Half Life'ı yön tuşları ile oynamaya çalışırdım.Bilmezdim W,A,S,D.Hep vururlardı beni
  • Oyunu daha yeni deneyebilme imkanım oldu , hadi bakalım inşallah güzel vakit geçirebiliceğim bir şeydir :)
  • Off yani hüsrana uğradım gerçekten , o kamera açısı ne ya TPS oyunlarında gördüğüm en kötü kamera açısı , resmen ekranın %40'ını adam kaplamış sol tarafa dair hiç bir şey gözükmüyor , bu da oyun içeresinde karakterin esnekliğini çok büyük derecede etkilemiş gerçekten kötü ya , kaldı ki açıyıda ayarlayamıyoruz nasılsa o şekilde kabullenmek zorundayız , neyse bunada alışıcaz artık :) ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Off yani hüsrana uğradım gerçekten , o kamera açısı ne ya TPS oyunlarında gördüğüm en kötü kamera açısı , resmen ekranın %40'ını adam kaplamış sol tarafa dair hiç bir şey gözükmüyor , bu da oyun içeresinde karakterin esnekliğini çok büyük derecede etkilemiş gerçekten kötü ya , kaldı ki açıyıda ayarlayamıyoruz nasılsa o şekilde kabullenmek zorundayız , neyse bunada alışıcaz artık :) ..

Zaten bu kamera açısı önüne yaratık atladığında tırsabilmen için
  • Valla ekranı çevirmek için kendimi o kadar kasarken canavarın çıktığını bile farketmem ben , kaldı ki bir de korkucam mı :) ..

Ayrıca oyunda korku ve gerilimi yok eden bir şey var dikkat ettiniz mi bilmem ama canavar ekranımızda görünmeden daha biz farketmeden yani araya giren farklı bir müzik var , bu her zaman böyle artık o müziği duyunca biliyorum ki etrafta bir yerlerden canavar gelicek haliyle insanda buna karşı hazırlık içinde oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 25 Haziran 2009; 18:51:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Valla ekranı çevirmek için kendimi o kadar kasarken canavarın çıktığını bile farketmem ben , kaldı ki bir de korkucam mı :) ..

Ayrıca oyunda korku ve gerilimi yok eden bir şey var dikkat ettiniz mi bilmem ama canavar ekranımızda görünmeden daha biz farketmeden yani araya giren farklı bir müzik var , bu her zaman böyle artık o müziği duyunca biliyorum ki etrafta bir yerlerden canavar gelicek haliyle insanda buna karşı hazırlık içinde oluyor .

Müzik gelince ben tırsmaya başlıyorum anaaa ileride canavar gelicek diye
  • Yahu oyunda şarjör sorunu var , hemen bitiveriyor , hele bir canavar var ki 9 10 mermi de ölüyor , ne kadar cephanem varsa onlara saçtım hepsini ..
    Zaten aim sorunu da yaşıyorum bir türlü alışamadım Chapter 3 'e geldim de , zaten mermi az olanı da boşa gidiyor arada .
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.