Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun dördüncü bölümünün sonuna geldim ve meteor parçaları üzerime geliyor metal parçaların arkasına saklanıyorum ve karşıya geçmeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. nefesim yetmiyor bunun pratik bir çözümü var mı?
  • okadarda güzel oyun değil oynadım beyenmedim çok çocuksu geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: KKııZZııLL

Oyunun dördüncü bölümünün sonuna geldim ve meteor parçaları üzerime geliyor metal parçaların arkasına saklanıyorum ve karşıya geçmeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. nefesim yetmiyor bunun pratik bir çözümü var mı?

@KKııZZııLL

Zaten meteor parçaları belli bir zaman aralığında geliyor bu sebepten shift tuşuna basılı koştuğun takdirde 2 metal parça bile geçebilirsin.Ve aynı zamanda air can lerde boşuna verilmemiş

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@feyyazbugan oyun çocuksu değil bence sen büyümüşsün

• quote:

Oyunun dördüncü bölümünün sonuna geldim ve meteor parçaları üzerime geliyor metal parçaların arkasına saklanıyorum ve karşıya geçmeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. nefesim yetmiyor bunun pratik bir çözümü var mı?

Oksijenin biteceği zaman İnventory'inden oksijen paketini kullan o zaman. Ha meteor yağmuru durduğu zamanda tek duvar geçme yani iki duvarı birden geç ki çabuk ilerleyesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: l3bron

quote:

Oksijenin biteceği zaman İnventory'inden oksijen paketini kullan o zaman. Ha meteor yağmuru durduğu zamanda tek duvar geçme yani iki duvarı birden geç ki çabuk ilerleyesin

Benim söylediklerimden baya bir farklı arkadaşın söyledikleri

• X1400-1 gb ram-Core 2 duo ile bu oyunu oynayabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallout 3

X1400-1 gb ram-Core 2 duo ile bu oyunu oynayabilirmiyim ?

Büyük ihtimal oynarsın
  • yardımlarını9z için çok sağolun hallettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog

quote:

quote:

Senin yazdıklarını okumadım bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog

quote:

quote:

Senin yazdıklarını okumadım bile.

belli oluyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy frog -- 21 Temmuz 2009; 0:58:04 >

• Oyunun sonunda kıyafet tasarımlarında ömer barıştıran adlı bir kişi gördüm türkmü bu kişi? Oyunu henüz yeni bitirdim yavaş yavaş oynadım ama baya güzel bir oyundu oynamayı düşünenler varsa aramızda oynamalarını şiddetle tavsiye ederim...
  • arkadaşlar ekran sürekli sola doğru dönüp duruyor? yokmu çözümü bilen. bi hata var sanırım bende. fare veya klavyeden değil oyunla alakalı. aynı sorundan biri daha bahsetmiş cevao yokmu ???
  • Gamepad takılıysa çıkar + ilacı değiştir.
  • up
  • Ben de yeni başladım dün chapter 3 bitmek üzere, oyunu bayağı bir beğendim çok gerçekçi sanki oyunu yaşıyorum. Anlamadığım bu sistemde bile vsync yi açınca acayip kasıyor.
  • Dead Space'in Ati kartlar ile arasının pek iyi olmadığı biliniyor ancak aşırı kasma yapmaması lazım sürücü yüzünden olabilir test'deki 4890 950mhz'de çalışıyor.
    http://www.guru3d.com/article/powercolor-radeon-hd-4890-pcs-review/16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ağustos 2009; 23:37:47 >
  • oyunu çok yavaş buldum daha 2. chapterdayım gerçi ama pek beğenmedim nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

Dead Space'in Ati kartlar ile arasının pek iyi olmadığı biliniyor ancak aşırı kasma yapmaması lazım sürücü yüzünden olabilir test'deki 4890 950mhz'de çalışıyor.
    http://www.guru3d.com/article/powercolor-radeon-hd-4890-pcs-review/16

Kasıyor derken şunu demek istedim, mouse u hareket ettirirken kamera ağır ilerliyor sadece. Bu ati kartlarında hiçbir oyunla arası iyi degil galiba.
  • vsync'i kapatmak ya da açmak (tam hatırlayamadım şimdi) ve sensivity'yi arttırmak işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 6 Ağustos 2009; 7:01:23 >
  • Arkadaslar benim sistemim Opteron 1.8,2 gb ddr 400 ram,xl1800 ati ekran karı...Sizce bu oyunu calıstırabilir mi...Netten baktığım kadarı ile minimum sisteme yakın bir sistem benim ki...Fakat X-Men Origins'de de öyle yazıyordu fakat ne zaman .exe dosyasına tıklasam mavi ekran kartı hatası alıyordum...Ayrıca calıstırsa bile o ekran görüntüleri ile zevk alabilir miyim???
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.