Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egk11

Arkadaslar benim sistemim Opteron 1.8,2 gb ddr 400 ram,xl1800 ati ekran karı...Sizce bu oyunu calıstırabilir mi...Netten baktığım kadarı ile minimum sisteme yakın bir sistem benim ki...Fakat X-Men Origins'de de öyle yazıyordu fakat ne zaman .exe dosyasına tıklasam mavi ekran kartı hatası alıyordum...Ayrıca calıstırsa bile o ekran görüntüleri ile zevk alabilir miyim???

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

listeden dead spacei seç run it e tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: egk11

Arkadaslar benim sistemim Opteron 1.8,2 gb ddr 400 ram,xl1800 ati ekran karı...Sizce bu oyunu calıstırabilir mi...Netten baktığım kadarı ile minimum sisteme yakın bir sistem benim ki...Fakat X-Men Origins'de de öyle yazıyordu fakat ne zaman .exe dosyasına tıklasam mavi ekran kartı hatası alıyordum...Ayrıca calıstırsa bile o ekran görüntüleri ile zevk alabilir miyim???

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

listeden dead spacei seç run it e tıkla

Ne yazık ki bu ğrogram bende calısmıyor...Halbuki gördüğüm kadarı ile g
    zel bir programa ve siteye benziyor...Active X kurmamı istedi galiba,indirdim ve kurdum ama yine olmadı

• Evet verdiğin programı calıstırabildim ve hepsini ucundan azıcıkla gecti...Acaba minimum da grafikler cok mu kötü
  • oyun çok güzel oyunu 2 kere bitirdim ama hala bizim adamın giydiği şeye alışamadım.kaynakçı gibi giyiniyor
  • burayı geçemedim bi yardım edin dostlar,engelleri nasıl kaldıracaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@ndok@n -- 8 Ağustos 2009; 23:26:14 >
  • "s@ndok@an" dostum, buraya girdiğin ilk anda bir kadın olması lazım, ağlıyordu ve sonundao da ölüyordu ve o öldükten sonra yere (adını hatırlayamadığım) bir alet düşüyordu. O aleti (küçük bir alet) alacaksın ve önünde bulunan dolapları kaldırıp,yolu açacaksın. Kolay gelsin.
  • kinetic gücünü kullanıp kenara çekicen onları.f ydi galiba tuşu.baya oldu oyunu oynamayalı
  • eyvallah dostlar sayenizde oldu bu iş
  • bu oyun biraz zor geldi bana ya alışamadım bitürlü kamera falan ölüyorum hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

bu oyun biraz zor geldi bana ya alışamadım bitürlü kamera falan ölüyorum hep

Kamera açıları garip,oynamaya devam ettikçe alışırsın,far hassasiyetini biraz artırsan iyi olur ve sana tavsiyem (ben öyle yapmıştım), bulduğun her materyali yol uzun deme, kısa deme git ve sat, para yap. Adını yanlış hatırlamıyorsam "Pulse Gunner" diye bir silah var, ben etkili olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında yaratıkların kafasına nişan almak zor gelirse, ayaklarından vur ki yavaşlasınlar (zaten ayaklarında vurduğunda yere düşüyorlar).
  • ben bu oyunu oynuyorum 4. bölüme geldim.. kameraya alışmak hakikaten zor.. bide acaip mermi krizi var oyunda ya yaratıklarla yurum yumruğa kapışııoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rancour

ben bu oyunu oynuyorum 4. bölüme geldim.. kameraya alışmak hakikaten zor.. bide acaip mermi krizi var oyunda ya yaratıklarla yurum yumruğa kapışııoz

Evet boşa giden her mermiden sonra insan isyan ediyor Silahla yumruk sallamak, ezmek çok eğlenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx66ex

quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

bu oyun biraz zor geldi bana ya alışamadım bitürlü kamera falan ölüyorum hep

Kamera açıları garip,oynamaya devam ettikçe alışırsın,far hassasiyetini biraz artırsan iyi olur ve sana tavsiyem (ben öyle yapmıştım), bulduğun her materyali yol uzun deme, kısa deme git ve sat, para yap. Adını yanlış hatırlamıyorsam "Pulse Gunner" diye bir silah var, ben etkili olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında yaratıkların kafasına nişan almak zor gelirse, ayaklarından vur ki yavaşlasınlar (zaten ayaklarında vurduğunda yere düşüyorlar).

üçüncü bölümün ortalarına geldim braz daha alıştımpulse gunnerı aldım yavaşlatıp kopartıorm kellelerini

• Aradaşlar bu oyunda Korkunçluğu nasıl minimuma idirebilirim..arkadaşlar oyunu oynayamacak derece korkuyorum.mesela arkadan bi anda mutant saldırıyo yere yığılıyorum kokudan acaba bi sensör yokmu bunu önlemek şiçin ayyrıca aıl bi ortamda oynarsam korkmam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Aradaşlar bu oyunda Korkunçluğu nasıl minimuma idirebilirim..arkadaşlar oyunu oynayamacak derece korkuyorum.mesela arkadan bi anda mutant saldırıyo yere yığılıyorum kokudan acaba bi sensör yokmu bunu önlemek şiçin ayyrıca aıl bi ortamda oynarsam korkmam?

wallaa öyle bişiy olduğunu sanmıyorum... filimlerden fln pek korkmazdım ama bu oyunu oynarken bazen mause yi fırlattığım oldu gerçekten feci tırstırıyo bazı yerleri 6. bölüme geçtim

• Arkadaşlar ben hangi bölümlerde, neler olduğunu hatırlamıyorum, size yardımcı olsun, aklınızda bulunsun:
    1- Mermi sıkıntısı çeken arkadaşlar, yaratıkların üzerine tuşa basılı tutmaya gerek yok, ayaklarına bir kaç atışın ardından yakın mesafeden kafasına ateş edersiniz.

2- Dikkat ettiğim bir şey de sizin favori silahınız ne ise, genel olarak o silahın mermileri düşüyor yaratıklardan.Duvarlardaki dolaplardan envarterleri alın (illa cephane çıkıyor).

3-Duvardan küçük yaratıklar atan bir başka yaratık cinsi var, bu yaratığı öldürmek için yaratığın karnından çıkıp, duvarlara yapışan kollarını tek tek kopardığınızda yaratık ölür.

4-Bir başka yaratık daha var (hatta bir odada başbaşa! kalıyorsunuz), o yaratığı ne kadar vursanız da her defasında yeniden doğuyor, boşuna bol mermi harcamayın, ayaklaından vurun, bu size zaman kazandırır.

5- Bir başka koca yaratık(ki en iri yaratıklardan birisi), bu yaratığı öldürmek için oyunda arkasına geçip vurun deniliyor, gerek yok, yaratığı yavaşlatın ve kolları ile gövdenin buluştuğu noktaya ateş edin.Kollar gövdeden ayrıldığı vakit ölmüştür.

Şimdilikaklıma gelenler bunlar ancak ara sorularınıza bildiğim, hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Aradaşlar bu oyunda Korkunçluğu nasıl minimuma idirebilirim..arkadaşlar oyunu oynayamacak derece korkuyorum.mesela arkadan bi anda mutant saldırıyo yere yığılıyorum kokudan acaba bi sensör yokmu bunu önlemek şiçin ayyrıca aıl bi ortamda oynarsam korkmam?

Şu an oyun yüklü fakat sadece 10 dakika oynayabildim. Daha önce F.E.A.R. ve ek paketlerini ve F.E.A.R. 2 'yi oynadığımda bu kadar tırsmamıştım. Oyunu oynamak yerine PES'i açıp ML yapıyorum

• ya bu pulse gunner dediğiniz pulse rifle mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rancour

ya bu pulse gunner dediğiniz pulse rifle mı??

Dostum tam isimleri hatırlamadığımdan "pulse gunner" dedim, geçtim; "pulse rifle" olabilir, nişangahı eşkenar üçgen gibi 3 noktadan oluşan bir silah.
  • valla dediğiniz kadar gerçekten korkunç mu yaa bayılırım korku içeren oyunlara,hemen alıp oynıyayım o zaman...
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.