Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu az öcne yükledim arkadaşlar ama bi sorunum var

sesler konuşmalarda falan cızıltılı bide sanki kasıyomuş gibi ses çıkıyo aynı şey ateş ederkende vs.. sesle ilgili herşeyde var ne yapabilirim :((
  • bi sorum olacaktı. yeni oynadığım için bilmiyorum daha 1. bölümdeyim

bi kutu gibi bişey açtım, itemleri geliştirme gibi bişey. ama tam kavrayamadım. şimdi geliştirme işi nasıl oalcak? açıklayabilirmisiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

bi sorum olacaktı. yeni oynadığım için bilmiyorum daha 1. bölümdeyim

bi kutu gibi bişey açtım, itemleri geliştirme gibi bişey. ama tam kavrayamadım. şimdi geliştirme işi nasıl oalcak? açıklayabilirmisiniz :)

Silahlar,giysin,Statik-kinetik gücün vs vs Node dediğimiz birşey sayesinde geliştiriliyor.Silahlar örnek olarak Reload-Damage-Speed vs gibi kısımlara ayrılmış.Bunlar bir ağaç şeklinde geliştiriliyor.
    Yardımcı oldum mu bilemem ama takılırsan tekrar yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

bi sorum olacaktı. yeni oynadığım için bilmiyorum daha 1. bölümdeyim

arakdaşım oyunda gezinirken bzı yerlerde nodelere rastlıyoruz yada fazla olan eşyalardan bu mermi olr, enerji olur sana kalmış bunlardan satarak da node alabiliyoruz.
    bu nodeleri silah geliştirmede kullanıyoruz her yere bi node koymana gerek yok agacıta baglantıları kuracak şekilde bi yol cizersen daha az node ile aynı silah verimini
    almış olursun önemli olan asıl dolu olan yerlere yani renkli olan yerleri nodelerle birbirine baglamak.
  • Walla bu oyunu bir kere daha oynıcam. İlk oynadığımda çok zevk almıştım.
  • Süper bir oyundu. Ben öyle oyunlarda kolay kolay kişinin yerine kendimi koymam. Ama dead space'de resmen o oyuncu ben olmuştum. Ne zaman otursamda oyunu oynasam diye düşünür olmuştum. Bu oyunda herşey süper. Hava boşluklarında süzülme, yer çekimleri, yollardaki upgrade'ler.
  • N ezamandır oynamayı düşünüyordum dün gece yarısı başladım :) Tırstım kapadım :) Sonra Dead Space Downfall anime filmini çektim. Onu izledim şimdi. Kurtarmaya geldiğimiz gemide neler olduğunu anlatan film. Güzel bir animeymiş. Oyunda çok güzel. Ekranda hiç bir işaretin olmaması süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

N ezamandır oynamayı düşünüyordum dün gece yarısı başladım :) Tırstım kapadım :) Sonra Dead Space Downfall anime filmini çektim. Onu izledim şimdi. Kurtarmaya geldiğimiz gemide neler olduğunu anlatan film. Güzel bir animeymiş. Oyunda çok güzel. Ekranda hiç bir işaretin olmaması süper olmuş.

Bence oyun gerçekten cok güzel ea'dan PC! ye böyle bir oyun beklemezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 15 Ekim 2009; 19:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

N ezamandır oynamayı düşünüyordum dün gece yarısı başladım :) Tırstım kapadım :) Sonra Dead Space Downfall anime filmini çektim. Onu izledim şimdi. Kurtarmaya geldiğimiz gemide neler olduğunu anlatan film. Güzel bir animeymiş. Oyunda çok güzel. Ekranda hiç bir işaretin olmaması süper olmuş.

Bence oyun gerçekten cok güzel ea'dan PC! ye böyle bir oyun beklemezdim.

arkadaş gören ve bilgisi olaman biride sanacakki bu EA nın oyunlarının %95 kötü oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 15 Ekim 2009; 21:32:15 >
  • beyler bi yer var geçemedim, entering zero gravity diyor, bi köprüden geçecez, o sırada başka bi yaratık köprüye çıkıyo ve savunma sistemi benide parçalıyo, orayı nası geçecez?
  • Gece yarısı rüyama girip,Sabah 5 te uyandıran ve korkudan O saatte bilgisayardan oyunu silmeme neden olan tek oyundur.(Nası cümle kurdurtuyor bana bu oyun:) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

beyler bi yer var geçemedim, entering zero gravity diyor, bi köprüden geçecez, o sırada başka bi yaratık köprüye çıkıyo ve savunma sistemi benide parçalıyo, orayı nası geçecez?

Eğer 1 resim alabilirsek yardımcı olmaya çalışayım
  • Geçen nerden esti bilmiyorum gece 2 de ds açtım ve yeniden başladım 2. kez oyun gerçekten cok güzel ve tırsınç
  • Walla aynısını bende yaptım. Ama ilk sevi yapar yapmaz korkudan çıktım Şimdi oynayack oyun yok tekrar girmeyi düşünüyorum. Resident Evildan bile bu kadar zevk almadım. DEAD Space ek kapet veya 2. sini sabırsız bir şekilde bekliyorum. Gerekirse 3. kezde oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

Orijinalden alıntı: caneker

beyler bi yer var geçemedim, entering zero gravity diyor, bi köprüden geçecez, o sırada başka bi yaratık köprüye çıkıyo ve savunma sistemi benide parçalıyo, orayı nası geçecez?

Eğer 1 resim alabilirsek yardımcı olmaya çalışayım

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

Dead Space™ (ÇIKTI)

böyle bi yer işte yaratık ordaki delikten çıkınca savunma sistemi devreye giriyo...

• oyunu bitirdim çok güzeldi. heleki son boss :)

bide bitkiler olan bölümdeki havayı zehirleyen yaratıklar güzel olmuştu beğendim, öldürmeye kıyamıyordum :( acıyordum çünkü xd
  • @caneker
    Resimlerden tam çıkartamadım ama,orası düz uzun açık alanda oksijen ile bariyerlerin arkasından bekleyerek ilerlediğimiz göktaşlarının geldiği kısma benziyor gibi ?

Edit ; Ekleme,yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 19 Ekim 2009; 22:49:20 >
  • Walla çok oynamak istiyom. Korkudan aklım gidiyo nasıl olacak bilmiyorum Yaw biri silahı başıma dayasa heralde bu kadar korkarım.
  • quote:

@caneker
    Resimlerden tam çıkartamadım ama,orası düz uzun açık alanda oksijen ile bariyerlerin arkasından bekleyerek ilerlediğimiz göktaşlarının geldiği kısma benziyor gibi ?

dogru tahmin etmişsin arkadaşım

orda meteor taşlarınin sürtüşme etkisiyle çıkan alevlerden korunmak için kolonların arkadasına saklanıyoruz bu şekilde geçebilirsin arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

@caneker

dogru tahmin etmişsin arkadaşım

orda meteor taşlarınin sürtüşme etkisiyle çıkan alevlerden korunmak için kolonların arkadasına saklanıyoruz bu şekilde geçebilirsin arkadaşım

evet öyleymiş, sağolun, yaw oyun acayip tırsınç, hele o ölmeyen yaratıktan acayip tırsıyom..

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.