Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _can84_

valla dediğiniz kadar gerçekten korkunç mu yaa bayılırım korku içeren oyunlara,hemen alıp oynıyayım o zaman...

Kesinlikle dene:) ancak gece vakti, kulaklıkla yüksek seste en zorda oynamalısın

Bu arada bilmeyen arkadaşlar için hatırlatıyım.Oyunda başladığımız noktadan öncesinde neler olduğunu öğrenmek için bir animasyon mevcut ve torrentte indirilebilir durumda.Türkçe altyazısıda kolaylıkla bulunulabiliyor.Oraya varmadan önce neler olduğunu öğrenmek istiyorsanız mutlaka izleyin

Düzenleme :İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 11 Ağustos 2009; 0:36:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

Orijinalden alıntı: _can84_

valla dediğiniz kadar gerçekten korkunç mu yaa bayılırım korku içeren oyunlara,hemen alıp oynıyayım o zaman...

Kesinlikle dene:) ancak gece vakti, kulaklıkla yüksek seste en zorda oynamalısın

Hocam, kusura bakma ama psikopat mısın? Oynayamam ben. Elim ayağım titrer Valla

Animasyonu izledim. Ondan korkmadım ama oyunu başka

• @tomb.raider
    Kesinlikle hEro_ nun dediği şekilde oynamalısın.Mükemmel oluyor.Aslında gelen her tıkırtıya gelen her sese bakmaktan oynayamamak mı desek
  • güzel güzel hemen oyunu tedarik edip hEro_'nun tavsiyesini deniyecem
  • oyunu demin bitirdim.. Çok güzel oyundu hakketen acayip gerildim bazı yerlerde.. nicole niye öldürdü kendini ya bu kadar olmaz ki =) diğer kıza da iyi oldu pestil etti yaratık .. hehh
  • 7. bölümde 2 metal kaya parçası etrafında dolanıyor ve benim bu kaya parçasının yüzeyine bir şey kurmam lazım ama bir türlü başaramadım. her deneyişimde metal parçalar beni kesiyor bu kısmı nasıl geçeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

7. bölümde 2 metal kaya parçası etrafında dolanıyor ve benim bu kaya parçasının yüzeyine bir şey kurmam lazım ama bir türlü başaramadım. her deneyişimde metal parçalar beni kesiyor bu kısmı nasıl geçeceğiz?

O metal parçalar bir göktaşı (diyeyim) üzerinde gelip gidiyorlar, öncelikle göktaşı etrafındaki ışık saçan araçlar var, onları durdurmalısın (ateş etmen yeterli, ancak içlerindeki tüpleri vurmalısın).

Ardından o metal parçaların hareketleri gözle (zaten belli periyotlarla hareket ediyorlar) taşın üzerine çıkıp, hızla arkaya doğru ilerlemen gerekiyor yani taşın üzerine çıktıktan sonra yerinde durma ve geldiğin istikametin tersine ilerle. Bir iki yaratık var, onları da hakla, bombayı yerleştir. (Detaylı anlatayım derken umarım abartmamışımdır)

• patch i varmı arkadaşlar oyunun aradım ama bulamadım
  • oyunun saçma sapan kamera açıları ve değiştirilemez kontrolleri yüzünden yükledikten 15 dakika sonra oyunu sildim..

Keşke oyunu yaparken bu özelliklerine de özen göstermeyi deneselermiş...
  • Oyunu tekrar yükleyip oynadım. Korkum azaldı galiba Chapter 3'e kadar geldim. Hatta bir yere girdik orada makineyi mi ne onu harekete geçirince 6-7 tane yaratık geldi. Hallettikten sonra bir daha bastım makineyi hareket ettirme düğmesine. Sonra kapıdan çıkıp kaçtım. Adam ve kadın bağlanıp bana gideceğim yeri söylediler falan. orada kayıt edip çıktım. Oyun gerçekten sardı beni.

Bu arada şunuda söyleyeyim. Oyunun kamera açıları benim hoşuma gidiyor. Alıştığım için galiba. Bugün Chapter 3'e kadar gelmenin mutluluğu içerisindeyim Oyunu bugün saat 16:00 civarlarında kurdum. İftara kadar oynadım. Sonra birde 10 ile 11 arası oynadım. Şunu söylemeliyimki, bu oyun gerçekten güzel.

• Evet gerçekten güzel, ben de son 2 bölümü oynayamadan askere geldim ((:
  • arkadaşlar dead space daha önce kurdum biraz takıldım daha sonra pc format attım ve unuttum oyunu resmen
    geçen gün canım sıkıldı ve arşivde oyun ararken gözüme çarptı ve yükledim başladım oynamaya
    oyunun başına bi oturdum pir oturdum chapter 8 de anca kalka bildim oda sahur yemegi yemekiçin
    ha diyeceksiniz ne sahuru ramazanmı kaldı aldıgım ceza sebebi ile görüşlerimi şimdi yaziyorum
    gerçekten süper bir oyunmuş
    grafikler mükemmel, benim pc öyle agım şagım bir pc degil ama full detayda oynadım EA bunu
    her oyunda yapsana yavss ne güzel işte yasladık ayarları sonuna güzelce oynaık ki grafikler
    öyle yenilir yutulur cinsten degil öldürdügünüz bir yaratıgın kanları, ve onların kuruması yada
    yaratıgın parçalara ayrılması ha keza arasıra sizin:D:D

sesler de çok iyi, özellikle oyunun başındaki fragmanda çalan müzik ortamla birleşince
    adamı sinir hastası edebilecek cinsten:D:D:D

oynanış kolay olmasına kolayda şu mouse olayında bi aksaklık var sanki ben plasma cutterin(pistol)
    butun upgradelerini yaptıgım halde nişan almak yinde pek hızlı degil, silahlar ve iki yönlü kullanımı
    çok iyi olmuş.kamera açısına baştan biraz alışmak zor olabilir mass effect ten sonra ben pek
    garipsemedim hemen hemen aynı sayılır.p

chekpiont sisteminin yanı sıra birde save istasyonları olması oyuncu açısında iyi bir kolaylık olmuş.P

store ve bench olayıda güzel ama şu storedeki safe neci yavss oyunu bitirdik ondan hiçbi hareket yok?

sözün özü EA isteyince nasılda güzel oyun yapıyor ama ara sırada berbat etmiyor egil.
    oyuna verilecek puan 10/9 oynamayan arkadaşlara tavsiye ediler.

yuh yaa şu oyunun ulaştıgı sayfa sayısı 40 inanılır gibi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

oyun çok güzel oyunu 2 kere bitirdim ama hala bizim adamın giydiği şeye alışamadım.kaynakçı gibi giyiniyor

• quote:

store ve bench olayıda güzel ama şu storedeki safe neci yavss oyunu bitirdik ondan hiçbi hareket yok?

Hatırladığım kadarıyla, eşyaları saklayabileceğin bir yer orası. Inventory'ye sığmayanları oraya atarsın; ilerde sıkıntı olursa kullanırsın.
  • Oyunu 2-3 dakika önce bitirdim. Sonundan anladığım kadarıyla oyunun ikinciside gelecek. Çok güzel bir oyundu. Bazı yerlerde fena tırstım itiraf edeyim
  • arkadaşlar bnm sistem 2gb DDR2 ram 1gb asus eah4650 ekran kartı 2.68 ghz . bu sistemle oynanabilirmi ? çok yüksek ayarlarda oynamak zaten favorim değil ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

arkadaşlar bnm sistem 2gb DDR2 ram 1gb asus eah4650 ekran kartı 2.68 ghz . bu sistemle oynanabilirmi ? çok yüksek ayarlarda oynamak zaten favorim değil ^^

İşlemcin 2.68Ghz Core 2 Duo ve üstüyse, 4650 oynatır oyunu makul çözünürlüklerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

500 sayfa olsa ne olacak, ''oyun çıktı mı ?'', ''5 dakka oynadım sildim'' , ''arkadaşlar link verir misiniz ?'', ''sağlam ilaç için pm pls'', ''oyun falanca yere düşmüş'' ''oyun kaç gb ?'' gibi mesajları ayıklarsak yine 40 sayfalık başlık olurdu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 13 Ekim 2009; 16:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

500 sayfa olsa ne olacak, ''oyun çıktı mı ?'', ''5 dakka oynadım sildim'' , ''arkadaşlar link verir misiniz ?'', ''sağlam ilaç için pm pls'', ''oyun falanca yere düşmüş'' ''oyun kaç gb ?'' gibi mesajları ayıklarsak yine 40 sayfalık başlık olurdu bence.

sende haklısın arkadaş

ama şöylede bişi var EA artık iyi oyun yapmıyor gibi birsürü konu veya başlık içinde bunlar tartışıldı kötüye yorum yapan çok iyiyi oynuyan yok.
    yada pc ye adam gibi oyun çıkmıyor başlıklarına yine yorumlar bolca bakıyorsun forumda çoklu sayfalara ulaşan oyunlar bilindik populer oyunlar
    sanırım post kasmak yada msj sayısını çogaltmak için yapılan yorumlar bolca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

sende haklısın arkadaş

ama şöylede bişi var EA artık iyi oyun yapmıyor gibi birsürü konu veya başlık içinde bunlar tartışıldı kötüye yorum yapan çok iyiyi oynuyan yok.
    yada pc ye adam gibi oyun çıkmıyor başlıklarına yine yorumlar bolca bakıyorsun forumda çoklu sayfalara ulaşan oyunlar bilindik populer oyunlar
    sanırım post kasmak yada msj sayısını çogaltmak için yapılan yorumlar bolca

Kesinlikle katılmamak elde değil.EA kötü oyun yaptığı zaman millet yerden yere vurmak için yorum yapmak için yarışır,ama iş kaliteli yapıma gelince ya onda da bir kusur bulmaya çalışılır ya da oynayıp geçilir

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.