Bugün yarın başlıyacağım bu oyuna İnşaallah oynadığıma pişman olmam
Yok yok oyun her şeye rağmen sarıyor , pişman olmazsın
quote:
Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe
Yahu oyunda şarjör sorunu var , hemen bitiveriyor , hele bir canavar var ki 9 10 mermi de ölüyor , ne kadar cephanem varsa onlara saçtım hepsini .. Zaten aim sorunu da yaşıyorum bir türlü alışamadım Chapter 3 'e geldim de , zaten mermi az olanı da boşa gidiyor arada .
kollar kollar herşeyin çözümü.
Hayvan dansöz gibi ki kollara denk getiriyim derken eldeki şarjörden oluyorum . Önce bacaklara ateş edip hayvanı sürüm sürüm süründürücen acı çekicek , sonra da kollara
chapter 7'ye kadar sorunsuz olan oyun chapter 7'de saçma bir şekilde a w s d tuşlarına bastığım an 2 sn kadar siyah ekran oluyor. İşin garibi nişan alıp a w s d kullanırsam sorun olmuyor zaten diğer tuşlarda problem yaşanmıyor. Bu acayip sorunun çözümü ne olabilir?
Beyler ben şimdi yükledim,oynu açtım fakat kamera açısı yanlış umaım öledir,
Durum şu,ekranda sanki adam solda duruyor,böyle oynanmazki,anlaşılmadıysa ss alıyım?
Hani normalde mass effectte falan adam ekranın ortasındadır ve kamera etrafındadır,bende şuan öyle değil adam resmen solda,ortalanmamış gibi
quote:
Orjinalden alıntı: w_wallace
Durum şu,ekranda sanki adam solda duruyor,böyle oynanmazki,anlaşılmadıysa ss alıyım?
Hani normalde mass effectte falan adam ekranın ortasındadır ve kamera etrafındadır,bende şuan öyle değil adam resmen solda,ortalanmamış gibi
Arkadaşım oyun 3. kişi gözü ile oynanıyor. Merak etme ileride çok iyi alışıyorsun. ilk kez oynuyarsan zor olur. Ama alışırsın merak etme. Birde böyle bir sorundan dolayı bu oyunu kaçırma derim çok pişman olursun.
quote:
Oynanır oynanır. Bitiren herkes böyle bitirdi zaten. Biraz daha heyecan katıyor bu açı oyuna.
quote:
Orjinalden alıntı: byrd
quote:
Oynanır oynanır. Bitiren herkes böyle bitirdi zaten. Biraz daha heyecan katıyor bu açı oyuna.
off korktuğum başıma geldi
Sağlık olsun ben oynarım gene beğendim oynu
ilk başta bende alışamamıştım kamera açısına ama zamanla alışıyosun..
oyunu bügün bitiridim gerçekten mükemmel bi oyun fear 2 den sonra bu oyun çok iyi geldi..
arkadaşlar birde bişey sorucam oyunu bitirenler adamı armor u level kaça kadar açtınız benimki %20 de kaldı
Valla bana hiçte güzel gelmedi , Overlord II 'den önce bu oyunu oynamaktaydım yarıda bırakıp Overlord'a geçtim hala bilgisayarda yüklü ama bu seferde Coj var hep son planda benim için hiç de sevemedim oyunu belki silerim .
quote:
Valla bana hiçte güzel gelmedi , Overlord II 'den önce bu oyunu oynamaktaydım yarıda bırakıp Overlord'a geçtim hala bilgisayarda yüklü ama bu seferde Coj var hep son planda benim için hiç de sevemedim oyunu belki silerim .
anormallik sende.oyun tps.indirmeden önce baksaydın ne olduğuna.Tpslerin hepsi böyledir! Sizde oyun anlayışı yoksa biz napalım.Ayrıca müziklerde böyle birşey olması mümkün değil.ilk öldürdüğün necromorphta olabilir ama sonrakilerde böyle birşey olamaz. Oyunu beğenmeyenler istisna zaten.senin yorumunuda burda çok kaale alacaklarını sanmıyorum.çünkü oyun süper.
bu oyundan etkilenerek yaptigim muzigi sizlerle paylasmak istiyorum
TPS'ler nasıl böyle ? Sen görmemişsen ne yapabilirim bu oyun da hiç bir TPS 'de olmayan bir kamera açısı var zaten oyunun diğer sitelerde ki incelemesine bakarsan her sitede bu sorundan yakınılmış ve oyunun punanını da düşürmüş , bana şimdi gelipte onlarla aynı olduğunu söyleme , cahilliğini içinde saklamayı öğren biraz . Ayrıca insanların zevklerine saygında yok , beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez insanın düşüncelerine sayıgıdan yoksun bir insanla hemde cahil karşılıklı atışıcak değilim , her mesajıda kişisel olarak algılarmış gibi cevap yazanlarıda antipatim oluşur . Bundan sonra istediğini yazmakta serbestsin cevapsız kalıcak , bu saatten sonra kaale alınmıycak olanda sensin
quote:
TPS'ler nasıl böyle ? Sen görmemişsen ne yapabilirim bu oyun da hiç bir TPS 'de olmayan bir kamera açısı var zaten oyunun diğer sitelerde ki incelemesine bakarsan her sitede bu sorundan yakınılmış ve oyunun punanını da düşürmüş , bana şimdi gelipte onlarla aynı olduğunu söyleme , cahilliğini içinde saklamayı öğren biraz . Ayrıca insanların zevklerine saygında yok , beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez insanın düşüncelerine sayıgıdan yoksun bir insanla hemde cahil karşılıklı atışıcak değilim , her mesajıda kişisel olarak algılarmış gibi cevap yazanlarıda antipatim oluşur . Bundan sonra istediğini yazmakta serbestsin cevapsız kalıcak , bu saatten sonra kaale alınmıycak olanda sensin
Bunu biraz farklılık, alternatif olarak düşünün ve oyunu o gözle oynamaya bakın. Göreceksiniz ki insanoğlu herşeye olduğu gibi bu kamera açısına da kolaylıkla alışıyor. Oyuna en uygun kamera açısı da bu, yakın mücadele oyunu çünkü. Dar görüş alanınızdaki yakındaki yaratıklarla mücadele ediyorsunuz, kol, bacak kopmaları, parçalanmaları bu sayede gerçekçilik kazanıyor. Çok eleştiriyorsunuz bu da bu kadar harika bir oyundan tat almanızı engelliyor. Ayrıca aynı şeylerden de nasıl oluyor da sıkılmıyorsunuz onu anlamıyorum, bu oyun bana eskiden ilk bilgisayar oyunu oynarken aldığım hazza yakın bir haz verdi, çünkü yeniden aynı hissi yaşattı: yeni bir şey, bir ilk, keşfedilmeyi, öğrenmeyi bekleyen. Bence yapımcılar muhteşem iş çıkartmış. Oyunun sistem gereksinimleri de bir o kadar az, oyunu bitirmenizi şiddetle öneririm.
30 dakikadan beri aynı yeri tekrarlıyorum Hani biz bir silahın başına geçiriyoruz ve bize doğru gelen astreoid taşlarına ateş ediyoruz harmond işini halledene kadar (bi halledemedi) ikinciye bi cümle kuruyor fakat o zaman zaten ben 45 lerde falan oluyorum dolayısı ile ölüyorum.
Mouse hareketleri sanki az biraz gecikiyor gibi yada banamı öyle geliyor. mesela bir yere giriyorum müzik filan değişiyor anlıyorum canavar gelecek ama mouse ile canavarın yerini bulup sonrada hedefleyene kadar canım çıkıyor
Ama dediğim yer çok canımı sıkmaya başladı sanki atari oyunu oynarmış gibi üzerime gelen cisimleri vurmaya çalışıyorum birde bonus verse tam olur
quote:
Sana şimdi burda uzun uzadıya böyle kamera açısı olan oyunları gösterirdimde hiç tikimde değilsin.Benim herkeze saygım var.senin şuan söylediğin konuyu ben savunuyorum forumda biliyormusun?Ama senin yaptığın iyice b.kunu çıkarmak.adam gibi beğenmedim deseydin o zaman.Bu arada hemen dalgaya vurup gurur onur zedeleyici laflar etme.ben bu lafları yemem bknz:cahil
heralde korktu arkadaş
quote:
Orjinalden alıntı: karakan_78
heralde korktu arkadaş
İncelemeyi izlerken çok tırstım oyunda ne yaparım acaba.