baştan oynama gerek yok aslında.biryerlerden save dosyası bulabilirsen o bölüm başından oynayarak sonuna kadar kaldığın yerden devam edebilirsin.
O save dosyasını özelden bana ulaşırsa yollayacam
Kusura bakma hacı şimdi PM attım sana ....
Arkadaşlar oyunu Hard zorluk seviyesinde bitirince daha fazla mı ödül veriyor? Bir de Hard zorluk seviyesinde daha çok yaratık mı geliyor, yoksa aynı sayıda ama daha güçlü yaratık mı oluyor?
arkadaşlar ben dead space oynuorm 7. bölümdeim we sorun war map te oda kapkaranlık hiç bişe yapamıyorum we yapmam gereken şey o odada youtubdan izledim o odadaki yaratıı öldürünce bölüm bitiyo ama bende oda karanlık 8. lewel save dosyası olan warsa atabilirmi özelden rica etsem ?
Tramwaydan inip bayanın yanına geldimde kinesis gücüyle 2 kutuyu çekmem lazım yolun üstündeki LT+B tuşu diyo hangi tuşlar yapamadım ben yahu
bu oyun süper korku içeriyor aniden asansör kapısını kırıp giren uzaylı yüzünden sandalyeden düşüyordum
Arkadaşlar oyunu Hard zorluk seviyesinde bitirince daha fazla mı ödül veriyor? Bir de Hard zorluk seviyesinde daha çok yaratık mı geliyor, yoksa aynı sayıda ama daha güçlü yaratık mı oluyor? Sorumu tekrarlıyorum...
ya oyunu böle salak bi kamera açısı ile mi oynamak zorundayız ne biçim kamera b
bide patchı falan varmı oyunun buglarını düzelten
quote:
Orjinalden alıntı: Rajeesh
Bence bu kamera açısı bu oyun için çok uygun çünkü sürekli yakın dövüş, kan,et,parçalanma bunları uzaktan görünce film izliyormuş gibi oluyosunuz. Çok farklı muhteşem bir oyun olmuş. Oyunun en güzel yanı da gereksinimlerinin çok az olması. Ben böyle oyunlar bekliyorum yeter artık sıkıldım çalışması için uzay sistemleri gereken ama oynanabilirlik ve eğlence 0 olan klişe oyunlardan. Oyunda özellikle karakter ve canlı modellemeleri, hareketleri çok gerçekçi yapılmış, yaratıkların siz vurunca sendelemeleri geriye doğru, uzuvlarının kopmasıyla o yaratıkları öldürmenin onları ayağınızla ezmenin tadına varıyorsunuz, üzerinize atladıklarında sinematik tarzında sahneye geçmesi de ayrı bir güzellik... İnsanlar farklı şeyler istiyorlar artık oyunlarda, Bioshock'un da beğenilme sebebi farklılığı ve konusuydu, DeadSpace için de aynı şey söylenebilir. İnsanlar biraz gücün "görsel" olarak oyunda ortaya çıkmasını istiyorlar, silahların etkisinin daha güçlü olması, canlı hareketlerinin daha gerçekçi olması, çevre ve canlı etkileşimleri... Oyunlarda bir de şu yalnız hareket etme klişesinden de sıyrılınsa daha iyi olabilir, yanımızda bir arkadaş ya da bir köpek gibi hayvan olabilir. Sonuç olarak şuna dikkat ettim, biz oyunu oynarken film tadı istiyoruz ama bizim başrol oyuncusu olduğumuz bir film, hem izlemek hem oynamak. Buna hitaben de karakterlerin hareketleri, ölüşleri, duygusal durumları vs. ne kadar sinematik ve gerçeğe yakın olursa o kadar zevk alıyoruz. Bu oyun, her oyunseverin arşivinde bulunmalı, saygılar.
Finalde altıma zıçıyodum deyim yerindeyse Oyunun sonunda bile bi huzur bulamadık. Bu oyunu impossible modda oynamak yetenekten önce cesaret ister...
of sabahın bu saatinde bile altıma ederek oynuyorum kalbime indi sanırım bitiremicem bu oyunu ya korkudan gebercem
oyunun hikayesi nedir acaba nerden ögrenebilirim?
quote:
of sabahın bu saatinde bile altıma ederek oynuyorum kalbime indi sanırım bitiremicem bu oyunu ya korkudan gebercem
oyunun hikayesi nedir acaba nerden ögrenebilirim?
downfall animesi ve oyun içindeki kasetlerden öğrenebilirsin.
Beyler İlaçları aldığımz site eresidir bana bir Pm atabilir mi?Saygılar...
quote:
O salak dediğin kamera açısı olmasa oyunun başka oyunlardan bir farkı kalmaz.Ve eğlencesi olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: 1337-Killa
quote:
O salak dediğin kamera açısı olmasa oyunun başka oyunlardan bir farkı kalmaz.Ve eğlencesi olmaz.
evet haklısın başta çok salak bişi gibi gelmişti fakat oynadıktan sonra alıştım ve hoşuma gitti
internette özel suit indirebilirmisiz acaba nerden indirebilirim bunları?
quote:
internette özel suit indirebilirmisiz acaba nerden indirebilirim bunları?
Özel suit yok, oyun bitince açılan Military Suit var eksta olarak. Diğerlerini credistle alacaksın oyun içinde
benim de bu oyunu oynama fırsatım yeni oldu hakkatten super bi yapım
quote:
Orjinalden alıntı: Zayber
Tramwaydan inip bayanın yanına geldimde kinesis gücüyle 2 kutuyu çekmem lazım yolun üstündeki LT+B tuşu diyo hangi tuşlar yapamadım ben yahu
Yahu o tramwaydan indiğimiz yerdeki yolun ortasında duran 2 kutuyu hangi tuşlarla çekicez?kinesis ile çekincen yazıyo çözümünde ama LT+B tusu neki anlamadım?
quote:
quote:
Yahu o tramwaydan indiğimiz yerdeki yolun ortasında duran 2 kutuyu hangi tuşlarla çekicez?kinesis ile çekincen yazıyo çözümünde ama LT+B tusu neki anlamadım?