Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msw

Ya millet ben oyunu bitirdim ama oyun yeniden başladı neden acaba, kısır döngü seziyorum bu işte ben.

Oyuna yeni başladığın zaman yeni bir süit açılıyo, belli bi para hediye veriyo felan. Yeniden oynamak için güzel bi sebep yani...
  • quote:

Ya millet ben oyunu bitirdim ama oyun yeniden başladı neden acaba, kısır döngü seziyorum bu işte ben.

inan bana bir iki gün önce Pir arkadaşın bahsettigi suit olayına bakmak için oyunu kurdum daha önce bitirmiş oldugum bi save vardı ou yükledim dedim bu sefer
    hard da takılayım abicim 30-40 dk anca dayana bildim baya bi hardmışdene derim

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

inan bana bir iki gün önce Pir arkadaşın bahsettigi suit olayına bakmak için oyunu kurdum daha önce bitirmiş oldugum bi save vardı ou yükledim dedim bu sefer
    hard da takılayım abicim 30-40 dk anca dayana bildim baya bi hardmışdene derim

Zaten başladım 2.bölümdeyim böyle daha zevkli oldu, zırhım sağlam silahlarım güçlü. Koşarak bitirebiliyorum artık bölümleri önceden köşeden dönmeye korkardım şimdi bodoslama giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 5 Şubat 2010; 1:25:28 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 5 Şubat 2010; 1:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 6 Şubat 2010; 15:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikami Teru

quote:

audio_char_streams bu klasör upload edilebilir mi acaba ? Lanet olsun ki şansım yok bu seferde başka dosyalar istedi.

Güncelleme.

PC'sinde Dead Space oyunu yüklü olan arkadaşlar. audio_char_streams klasörünü upload ederlerse sevinirim.

Kimse iplememiş. Teşekkürler

• Hocam yüklü olsa yollardım...
  • quote:

quote:

quote:

audio_char_streams bu klasör upload edilebilir mi acaba ? Lanet olsun ki şansım yok bu seferde başka dosyalar istedi.

Güncelleme.

PC'sinde Dead Space oyunu yüklü olan arkadaşlar. audio_char_streams klasörünü upload ederlerse sevinirim.

Görmemişim kardeş buyur indirebilirsinhttp://rapid-share.com/files/346747486/audio_char_streams.rar

Bu arada military suit ile oynamak bir başkaymış, gerçekten görülmeye değermiş 5.bölümdeyim tekrar oynuyorum valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güncelleme.

Görmemişim kardeş buyur indirebilirsinhttp://rapid-share.com/files/346747486/audio_char_streams.rar

Bu arada military suit ile oynamak bir başkaymış, gerçekten görülmeye değermiş 5.bölümdeyim tekrar oynuyorum valla

Teşekkür ederim.

• quote:

Teşekkür ederim.

Rica ederim
  • Dostlar bu oyunun mermi şifresi cartı curtu yok mu ya .. Deli olucam o kadar yaratık geliyo ve benim mermiler bitiyo . Geçemiyorum kaç haftadır..! o bölümü ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

Dostlar bu oyunun mermi şifresi cartı curtu yok mu ya .. Deli olucam o kadar yaratık geliyo ve benim mermiler bitiyo . Geçemiyorum kaç haftadır..! o bölümü ..

O zaman tekme tokat gireceksin öbür türlü zevki çıkmaz sınırsız cephane felan ne anlamı kalıyor ki
  • quote:

Dostlar bu oyunun mermi şifresi cartı curtu yok mu ya .. Deli olucam o kadar yaratık geliyo ve benim mermiler bitiyo . Geçemiyorum kaç haftadır..! o bölümü ..

Nereymiş ora ya? Ben hiç mermisiz kaldığımı hatırlamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Arkadaş üst seviye zorluklarda oynuyor galiba,yoksa bende hiç mermi sıkıntısı çekmedim.I ile başlayan bir zorluk vardı,onda bol bol mermisiz kalınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Arkadaş üst seviye zorluklarda oynuyor galiba,yoksa bende hiç mermi sıkıntısı çekmedim.I ile başlayan bir zorluk vardı,onda bol bol mermisiz kalınıyor

Insane ?

• güzel oyun gibi
  • Eğer çok sayıda gelen küçük yaratıklardan bahsediyosan mermi yetmiyo diye, testere gibi olan bi silah var onu öneririm. Tek testereyle hepsini temizlersin...
  • quote:

Arkadaşlar isteyen olursa save'li dosyayı da bırakıyorum . Geçin şurayı Allah aşkına :)
    http:/****.com/files/348219186/Save.rar.html

http://img709.imageshack.us/img709/4743/28307558.jpg

http://img709.imageshack.us/img709/1598/60193407.jpg

O silahla biraz zor hocam Makineli veya force gun öneririm ama senin zırhın baya bir düşük olduğuna göre gerilerdesin galiba. bu silahlar henüz açılmamış galiba

• Beyler oyun Shopto.net te 8 sterlin. Almak isteyen kaçırmasın. Piyasanın en sağlam korku ve aksiyon oyunlarından bir tanesi
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.