Doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum ama, aslında gemi onarımı için gidiyorsunuz, bir de bakıyorsunuz uzaylılar istila etmiş, sen de aslında bir mühendistsin. Sonradan oradan kurtulmaya çalışıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado 4ı
biz oraya ne yapmaya gidiyoruz amaç ne yani
Olan biteni daha iyi anlamak için.
şuan açıkcası oyuna başlamak istemiyorum uykum var ondan sabah baslarım
tırsmaktan değil yanlış anlamayın
quote:
Sen bide S.T.A.L.K.E.R. oyna hocam gece bakalım aradaki farkı anlayabilecek misin
quote:
Orijinalden alıntı: msw
quote:
Sen bide S.T.A.L.K.E.R. oyna hocam gece bakalım aradaki farkı anlayabilecek misin
stalker ın show of cernobil olanın en basını oynamıstım bırakmıstım sonra sen hangi oyunundan bahsediyorsun stalkerın
allah belasını versin böyle yaratıkların 1. bölüm bitti o beyazlı kadın ne iş anlamadım bana birşey verdi öldü
quote:
stalker ın show of cernobil olanın en basını oynamıstım bırakmıstım sonra sen hangi oyunundan bahsediyorsun stalkerın
1. chernoby 2. clear sky 3. call of pripyat
bana emir veren lavuklara uyuz oldum birazda onlar savassın ayrıca bizden önce gidenler orda bu şeylerın olduğunu biliyormus bize haber verselerdi muhimmatlı gitseydik
quote:
bana emir veren lavuklara uyuz oldum birazda onlar savassın ayrıca bizden önce gidenler orda bu şeylerın olduğunu biliyormus bize haber verselerdi muhimmatlı gitseydik
Boşver dal gitsin hocam
chapter 3 deyim sindire sindire hergün bir bölüm :D
Of ya off
Tam oyun bitti dedim yine yaptı yapacağını ...
Hoplattı koltuktan gene ...
Son yaratığı patlattık gemiye atladık ohh dedim yaslandım arkama izliyorum videoyu Sonra gene yaptı yapacağını ... La ne karıymış birader bitürlü bırakmıyor peşimizi ... Aşıksak aşıksın anladıkta olmaz bu iş kızım ... Ne diye korkutuyon Korkutunca sana mı varacaz
yemin ediyorum şuan ne bir korku filminde böyle korktuğumu nede gerçek hayatta böyle korktuğumu hatırlıyorum chapter 3 ün başında merdivenlerden inince yaratık ölü sandım normalde hep ateş ederdim yerden kalkıp üstüme bir atladı ben sandalyede nasıl hoplayıp refleks olarak ananı s... dedim
chapter 4 de Main Atriuma diye halka acik 1 yer var orda ki 2. asansörü calistıramadim 1 türlü yardım ederseniz sevinirim.benim eleman kosmamaya ve mavi cizgileri cikartmamaya basladi sebebi nedir acaba tesekkürler
Oyunu bitireli 1 yıl olmuş be. Oyun çok güzeldi. Onun da orjinalini aldım ama hiç kurmadım. Millet çok hoplamış bu oyunda anlaşılan. Ama ben neden hiç irkilmedim Ben Resident Evil 1 2 3 lerde ve Silent Hill 2 3 4 lerde çok irkilmiştim. Bu ara Metro 2033'ten biraz irkildim. Kulaklıkla oynuyordum gece. Dayanamadım artık çıkardım kulaklığı Ama bu oyunda nedense pek korkmadım. Yalnız animesi harika Umarım oyunun 2. si pc ye çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: sorceress
Oyunu bitireli 1 yıl olmuş be. Oyun çok güzeldi. Onun da orjinalini aldım ama hiç kurmadım. Millet çok hoplamış bu oyunda anlaşılan. Ama ben neden hiç irkilmedim Ben Resident Evil 1 2 3 lerde ve Silent Hill 2 3 4 lerde çok irkilmiştim. Bu ara Metro 2033'ten biraz irkildim. Kulaklıkla oynuyordum gece. Dayanamadım artık çıkardım kulaklığı Ama bu oyunda nedense pek korkmadım. Yalnız animesi harika Umarım oyunun 2. si pc ye çıkar.
hiç kurmadığın için olabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
quote:
hiç kurmadığın için olabilirmi?
Oyunu bitirdikten 10 ay sonra orjinalini alabildim.
belki daha önce bahsedilmiş olabilir bilmiyorum ama bi yazayım
dün 'alien ' serisi izliyordum. alien 4 ün fragman müziğinde şu meşhur dead space trailerinde ki slow şarkı çalıyordu . meğer bu filmden almışlar müziği.Bunu bilmiyordum, ea oyun için kendilerinin yaptığını sanıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: caneker
Doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum ama, aslında gemi onarımı için gidiyorsunuz, bir de bakıyorsunuz uzaylılar istila etmiş, sen de aslında bir mühendistsin. Sonradan oradan kurtulmaya çalışıyorsun.
onlar uzaylı değil geminin personeli ama mutasyona ugramıslar sende olayı arastırmaya gelen ekipden isaac isimli personelsin sonraları yalnız kalıyosun ve gemide neler oldugunu anlamaya calısıyosun konu bu
vikipedia'dan dead space'in tüm ayrıntılarıyla beraber hikayesini öğrenebilirsiniz.Ben de ilk oynadığımda pek bişey anlamamıştım.2. sefer oynayacakken önce viki den okudum.. Bu arada BU OYUNUN TÜRKÇE YAMASI YAPILAMAZMI ?
quote:
oynamadıgım oyun yok korku asla olmadı korku filimlerinide yalnız izlerim korkamıyorum bi türlü..bence 200 ekran LCD de oynayıp ps3 denemek lazım ama pc de falan zor yani korkmak..heyecena sarıyor tabii..half life da ilk biraz heyecanlanmıştım..zombie filimlerini yalnız izlerim ben..son çıkan PANDORUM adlı filim aynı bu oyuna benziyor..HD izledim benim 127 ekranda gece 2 de yalnız..biraz heyecan o kadar..varsa bildiginiz en igrenç korku oyunu söyleyin..