Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum ama, aslında gemi onarımı için gidiyorsunuz, bir de bakıyorsunuz uzaylılar istila etmiş, sen de aslında bir mühendistsin. Sonradan oradan kurtulmaya çalışıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

biz oraya ne yapmaya gidiyoruz amaç ne yani

Olan biteni daha iyi anlamak için.

• şuan açıkcası oyuna başlamak istemiyorum uykum var ondan sabah baslarım

tırsmaktan değil yanlış anlamayın

• quote:

şuan açıkcası oyuna başlamak istemiyorum uykum var ondan sabah baslarım

Sen bide S.T.A.L.K.E.R. oyna hocam gece bakalım aradaki farkı anlayabilecek misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

şuan açıkcası oyuna başlamak istemiyorum uykum var ondan sabah baslarım

Sen bide S.T.A.L.K.E.R. oyna hocam gece bakalım aradaki farkı anlayabilecek misin

stalker ın show of cernobil olanın en basını oynamıstım bırakmıstım sonra sen hangi oyunundan bahsediyorsun stalkerın

• allah belasını versin böyle yaratıkların 1. bölüm bitti o beyazlı kadın ne iş anlamadım bana birşey verdi öldü
  • quote:

stalker ın show of cernobil olanın en basını oynamıstım bırakmıstım sonra sen hangi oyunundan bahsediyorsun stalkerın

1. chernoby
    2. clear sky
    3. call of pripyat

• bana emir veren lavuklara uyuz oldum birazda onlar savassın ayrıca bizden önce gidenler orda bu şeylerın olduğunu biliyormus bize haber verselerdi muhimmatlı gitseydik
  • quote:

bana emir veren lavuklara uyuz oldum birazda onlar savassın ayrıca bizden önce gidenler orda bu şeylerın olduğunu biliyormus bize haber verselerdi muhimmatlı gitseydik

Boşver dal gitsin hocam
  • chapter 3 deyim sindire sindire hergün bir bölüm :D
  • Of ya off

Tam oyun bitti dedim yine yaptı yapacağını ...

Hoplattı koltuktan gene ...

Son yaratığı patlattık gemiye atladık ohh dedim yaslandım arkama izliyorum videoyu Sonra gene yaptı yapacağını ... La ne karıymış birader bitürlü bırakmıyor peşimizi ... Aşıksak aşıksın anladıkta olmaz bu iş kızım ... Ne diye korkutuyon Korkutunca sana mı varacaz

• yemin ediyorum şuan ne bir korku filminde böyle korktuğumu nede gerçek hayatta böyle korktuğumu hatırlıyorum chapter 3 ün başında merdivenlerden inince yaratık ölü sandım normalde hep ateş ederdim yerden kalkıp üstüme bir atladı ben sandalyede nasıl hoplayıp refleks olarak ananı s... dedim
  • chapter 4 de Main Atriuma diye halka acik 1 yer var orda ki 2. asansörü calistıramadim 1 türlü yardım ederseniz sevinirim.benim eleman kosmamaya ve mavi cizgileri cikartmamaya basladi sebebi nedir acaba
    tesekkürler
  • Oyunu bitireli 1 yıl olmuş be. Oyun çok güzeldi. Onun da orjinalini aldım ama hiç kurmadım. Millet çok hoplamış bu oyunda anlaşılan. Ama ben neden hiç irkilmedim
    Ben Resident Evil 1 2 3 lerde ve Silent Hill 2 3 4 lerde çok irkilmiştim. Bu ara Metro 2033'ten biraz irkildim. Kulaklıkla oynuyordum gece. Dayanamadım artık çıkardım kulaklığı Ama bu oyunda nedense pek korkmadım. Yalnız animesi harika
    Umarım oyunun 2. si pc ye çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Oyunu bitireli 1 yıl olmuş be. Oyun çok güzeldi. Onun da orjinalini aldım ama hiç kurmadım. Millet çok hoplamış bu oyunda anlaşılan. Ama ben neden hiç irkilmedim
    Ben Resident Evil 1 2 3 lerde ve Silent Hill 2 3 4 lerde çok irkilmiştim. Bu ara Metro 2033'ten biraz irkildim. Kulaklıkla oynuyordum gece. Dayanamadım artık çıkardım kulaklığı Ama bu oyunda nedense pek korkmadım. Yalnız animesi harika

hiç kurmadığın için olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Oyunu bitireli 1 yıl olmuş be. Oyun çok güzeldi. Onun da orjinalini aldım ama hiç kurmadım. Millet çok hoplamış bu oyunda anlaşılan. Ama ben neden hiç irkilmedim

hiç kurmadığın için olabilirmi?

Oyunu bitirdikten 10 ay sonra orjinalini alabildim.

• belki daha önce bahsedilmiş olabilir bilmiyorum ama bi yazayım

dün 'alien ' serisi izliyordum. alien 4 ün fragman müziğinde şu meşhur dead space trailerinde ki slow şarkı çalıyordu . meğer bu filmden almışlar müziği.Bunu bilmiyordum, ea oyun için kendilerinin yaptığını sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum ama, aslında gemi onarımı için gidiyorsunuz, bir de bakıyorsunuz uzaylılar istila etmiş, sen de aslında bir mühendistsin. Sonradan oradan kurtulmaya çalışıyorsun.

onlar uzaylı değil geminin personeli ama mutasyona ugramıslar sende olayı arastırmaya gelen ekipden isaac isimli personelsin sonraları yalnız kalıyosun ve gemide neler oldugunu anlamaya calısıyosun konu bu
  • vikipedia'dan dead space'in tüm ayrıntılarıyla beraber hikayesini öğrenebilirsiniz.Ben de ilk oynadığımda pek bişey anlamamıştım.2. sefer oynayacakken önce viki den okudum.. Bu arada BU OYUNUN TÜRKÇE YAMASI YAPILAMAZMI ?
  • quote:

oynamadıgım oyun yok korku asla olmadı korku filimlerinide yalnız izlerim korkamıyorum bi türlü..bence 200 ekran LCD de oynayıp ps3 denemek lazım ama pc de falan zor yani korkmak..heyecena sarıyor tabii..half life da ilk biraz heyecanlanmıştım..zombie filimlerini yalnız izlerim ben..son çıkan PANDORUM adlı filim aynı bu oyuna benziyor..HD izledim benim 127 ekranda gece 2 de yalnız..biraz heyecan o kadar..varsa bildiginiz en igrenç korku oyunu söyleyin..

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.