Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun türkçe yaması varmı gears of warında yok dediler %100 yamasını bulmuştum ama 2 saattır araştırıyorum dead spacin bulamadım olan varsa upload edebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

Arkadaşlar oyunun türkçe yaması varmı gears of warında yok dediler %100 yamasını bulmuştum ama 2 saattır araştırıyorum dead spacin bulamadım olan varsa upload edebilirmi

Yok diye biliyorum ama bulursan banada haber et bir daha kurayım oyunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 22 Şubat 2010; 18:47:56 >
  • sizce indiriyim mi bunu? gerçekten korkutuyor mu insanı zaten crysisde bile bazı yerlerde tek kaldığımda tüylerim ürpermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

sizce indiriyim mi bunu? gerçekten korkutuyor mu insanı zaten crysisde bile bazı yerlerde tek kaldığımda tüylerim ürpermişti

Bu daha korkunç hocam
  • Crysisde korktuysan bunda ambulans çağırmadan girme oyuna. Crysis aksiyondan öteye gidemeyen bir oyun.
  • korktuğum dediğim ürpermiştim birden karsıma cıkınca uzaylılar falan gerci tüm tek takıldığım oyunlarda oluyor o ürperme
  • ben de korkarım diye indirip oynayamadım bi türlü
  • quote:

korktuğum dediğim ürpermiştim birden karsıma cıkınca uzaylılar falan gerci tüm tek takıldığım oyunlarda oluyor o ürperme

Tek kaldığın oyun ha ... Bu oyunda yalnızlık ve çaresizlik hat safhada, iki mermi sıkan biri olsa yanında tüm atmosfer dağılır, hiç bir oyun-film beni bu kadar ürpertmemişti...
  • Hele birde 5.1 ses sistemi varsa resmen adami manyaklastiriyor..
  • Bundan sonrada, Undying, Condemned, AvP oyna korkularınla yüzleş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

ben de korkarım diye indirip oynayamadım bi türlü

yok artık ciddi misin ? ben indiriyorum 4 saati kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

sizce indiriyim mi bunu? gerçekten korkutuyor mu insanı zaten crysisde bile bazı yerlerde tek kaldığımda tüylerim ürpermişti

Bu daha korkunç hocam

Onda ürperdiysen bunu oynarken yanında poşetle oynada ortalık batmasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

ben de korkarım diye indirip oynayamadım bi türlü

yok artık ciddi misin ? ben indiriyorum 4 saati kaldı

valla hocam hiç sevmem böyle zort diye yaratık çıkan oyunları

• bunun alt yazısı var mı varsa internette var mı türkçesi
  • daha en baştayım fena gerildim nerden ne çıkcak diye ilk bizim elemana saldıran seyi gördüğümde nasıl kactım bilmiyorum bi yerdeyim şimdi kapı hızla kapanıp acılıyor orda ne yapcam?
  • biz oraya ne yapmaya gidiyoruz amaç ne yani
  • quote:

daha en baştayım fena gerildim nerden ne çıkcak diye ilk bizim elemana saldıran seyi gördüğümde nasıl kactım bilmiyorum bi yerdeyim şimdi kapı hızla kapanıp acılıyor orda ne yapcam?

statik elektriğini kullanıp kapıyı yavaşlatıcan, onun için de nişan alıp c ye basıcan galiba öyle bişeydi. yada ben öyle ayarlamıştım.
  • quote:

quote:

daha en baştayım fena gerildim nerden ne çıkcak diye ilk bizim elemana saldıran seyi gördüğümde nasıl kactım bilmiyorum bi yerdeyim şimdi kapı hızla kapanıp acılıyor orda ne yapcam?

statik elektriğini kullanıp kapıyı yavaşlatıcan, onun için de nişan alıp c ye basıcan galiba öyle bişeydi. yada ben öyle ayarlamıştım.

tamam saol geçtim orayıda ama en bastan baslıycam kart gibi bişey mi alcakmısız baslarda galiba onu almadım girince bakcam oyunun konusunu arıyorum nette

• Gemiyi uzaylılar zapdetmiş onlardan temizlemeye çalışıyorsun bu kadar
  • quote:

Gemiyi uzaylılar zapdetmiş onlardan temizlemeye çalışıyorsun bu kadar

bu ne hocam gerilim de gerilim bağlasalar elektrik çıkar adamdan
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.