Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynı yükseltmeler bende de var 450 dolar ve 5dk, 1 saatlik money booster i de level atlayınca kullanıyorum ya da görev tamamlayınca bu sayede para x2 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

beyler bu '' medic '' bölümünü yükseltme ne işe yarıyor anlamadım 200k para verip yükseltiyorum 40 candan 45 cana çıkıyor %10 artış var ama ücrette 350 den 450 oluyor %30 artış var hemde süresi artıyor? bu bölümü yükseltmemek daha iyi ?? aynı şey smuggler içinde geçerli altını para kazanmak için kullanıyoruz ama yükseltmek içinde bayağı para istiyor. aldığını götürüyor..

Smuggler zaten ayağını uzatmış gıcık gıcık uprage edincede 1 gğn boostlarda indirim yapmıyor benim medic lvl 7 herhalde 50 hp can veriyor 1 basmada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hepsi lv 8
    Money booster 12 altina geliyor.

• bu çindeki görevlerde herkese aynı giftler mi veriliyor yoksa seviyeye göre mi ? 8k kelle için 27k para 24 painkiller ile 16 main veriyor bende?
  • quote:

bu çindeki görevlerde herkese aynı giftler mi veriliyor yoksa seviyeye göre mi ? 8k kelle için 27k para 24 painkiller ile 16 main veriyor bende?

Bendede aynisi hocam.levelle alakasi yok

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    uğraşmaya değmez desene :) zaten 1 ay ara verdim ithaca 168 gücünde onunla idare ediyordum. 2m para var hedefimde spas - type 92 - hammer üçlüsü var hepsinin blueprintleri tamamlandı. yarın tech 7 tamamlanacak 8 e yükselteceğim gunsmithleri de 8 e tamamlayıp silahları alacağım taş çatlasa 1m daha lazım olur o da money boost ile 3 saatlik iş. tek sıkıntı bunların 1 aya tamamlanması. her bir silah için 3 günden fazla vakit gerekiyor tech yükseltmesi 1 haftadan uzun yine gunsmith yükseltmeleri için uzun süreler gerekiyor. haliyle para var ama beklemek durumundayız silahlar için. chainsaw ile hammer ikilisi asli hedefim ondan sonra eğlencesine keserim zombileri
  • Oyundaki nickim/ismim bychucky levelim 19 eklersen sevinirim..
    Casper via 10.0 tablet kullanıyorum ekran görüntüsü almayı bilmediğim için atamıyorum bilen varsa yardımcı olursa gayet iyi olur

oyundaki hesabımı dün gece açtım bundan önceki hesaplarım sanırım hileden dolayı "authentication failed" hatası veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky6264 -- 23 Ocak 2014; 3:23:58 >
  • Neden m1g varken herkes ithaca kullanıyor?

• quote:

uğraşmaya değmez desene :) zaten 1 ay ara verdim ithaca 168 gücünde onunla idare ediyordum. 2m para var hedefimde spas - type 92 - hammer üçlüsü var hepsinin blueprintleri tamamlandı. yarın tech 7 tamamlanacak 8 e yükselteceğim gunsmithleri de 8 e tamamlayıp silahları alacağım taş çatlasa 1m daha lazım olur o da money boost ile 3 saatlik iş. tek sıkıntı bunların 1 aya tamamlanması. her bir silah için 3 günden fazla vakit gerekiyor tech yükseltmesi 1 haftadan uzun yine gunsmith yükseltmeleri için uzun süreler gerekiyor. haliyle para var ama beklemek durumundayız silahlar için. chainsaw ile hammer ikilisi asli hedefim ondan sonra eğlencesine keserim zombileri

Bende cogu silah var ve guncelleme gelmedigi icin techi lv9 a yükseltemiyorum.
    Evet silah falan baya bir sure alacak
    Bu arada zombilerin gucu techin leveliyle alakali sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 23 Ocak 2014; 11:12:31 >

• Bende yeni başladım şuan için level 4 finallerde bitti can sıkıntısı kasarım baya
  • 20 dakikada % 12 şarj yiyor oyun. Keşke daha az gitse şarj. Sabah 8'den akşam 6'ya kadar 10 saatte %20 giden şarj 20 dakikada % 12 gitti olaya bak :)

9 neden yapamıyorsun. Bugün 160 altın boşa gitti orta kısımdaki giftleri alırken tech yükseltmesini altınla tamamla kısmına da elim değdi hiç onay istemeden gitti altınlar.. Zaten öyle bi sistem yapmışlar ki gift alırken sürekli orayı da seçiyor. Bende silah yapımı devam ederken gece bittikten sonra yükseltmeye devam etsin diye Update yaptım silah yapımını iptal edip direkt yükseltmeye başladı. 160 altının üstüne silah da gitti paralarda...

• quote:

9 neden yapamıyorsun. Bugün 160 altın boşa gitti orta kısımdaki giftleri alırken tech yükseltmesini altınla tamamla kısmına da elim değdi hiç onay istemeden gitti altınlar.. Zaten öyle bi sistem yapmışlar ki gift alırken sürekli orayı da seçiyor. Bende silah yapımı devam ederken gece bittikten sonra yükseltmeye devam etsin diye Update yaptım silah yapımını iptal edip direkt yükseltmeye başladı. 160 altının üstüne silah da gitti paralarda...

Upgrade kismi aktif olmuyor.guncellemeyle aktif olacak galiba.
    Evet bombalari falan alirken tech yukseltmesi aciliyor.

• Oyunu oynarken 130 milyon zombi kalmasina rağmen gorev bitti dedi ve bunu 2 kere daha tekratlayip son göreve atladi.ne yapmaya calisiyor bu modfinger
    Ve an itibariyle bendeki çin görevleri bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 25 Ocak 2014; 13:57:16 >
    Aynısı bana da oldu çok saçmalık var.. Belki güncelleme yapacaklar ondan görevleri bitirmiş olmalılar

• Aynen bir şey var :)

• 5 Sayfa olmuş oooo
  • quote:

Aynısı bana da oldu çok saçmalık var.. Belki güncelleme yapacaklar ondan görevleri bitirmiş olmalılar

Umarim güncelleme için yapmislardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Oyunu oynarken 130 milyon zombi kalmasina rağmen gorev bitti dedi ve bunu 2 kere daha tekratlayip son göreve atladi.ne yapmaya calisiyor bu modfinger
    Ve an itibariyle bendeki çin görevleri bitti.

Güncellemenin Ayak Sesleridir Umarım

• quote:

İşin garibi o bizim son oynayamadığımız son çin görevlerine girip oynayanlar var tabi en yükseği 150 Kill yapmış Ve Bitmiş

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.