Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkanil01

quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

Aynısı bana da oldu çok saçmalık var.. Belki güncelleme yapacaklar ondan görevleri bitirmiş olmalılar

İşin garibi o bizim son oynayamadığımız son çin görevlerine girip oynayanlar var tabi en yükseği 150 Kill yapmış Ve Bitmiş

Bende son görevleri oynayanlardanim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıldı Hocam Güzelmiydi Biz Yetişemedik

• Aslinda fena degildi neredeyse lider olacaktim.

• Oyuna acil güncelleme gerek sıkmaya başladı

• oyunun başlangıcında online sıralama haricinde özel görevler vardı ben her hafta bunlar yenilenecek çeşitli görevler olacak zannediyordum ama olmadı sürekli bi bölgede yani çindeki görevde aynı bölgede aynı oyunları oynamaya başladık.. sıkıcı bir durum tabi rr3 gibi 1buçuk gb lık bi data olsa çeşitli görevler olsa çok daha saracak
  • Aynen hocam oyunun biraz daha geliştirilmesi lazım.bi noktadan sonra sıkmaya başlıyor.

• Ben yeni basladim da tech i gelistiremiyorum check your connection falan diyor net de var ne yapces ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologyst -- 26 Ocak 2014; 10:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biologyst

Ben yeni basladim da tech i gelistiremiyorum check your connection falan diyor net de var ne yapces ??

Oyunda 1-2 level atlayip tekrar dene veya oyundaki kullamkci adini ve sifreni bi yere yazip oyunu silip tekrar yükle.

• oyunda daha çook görev vardı diye düşünüyordum ama uzun zamandan sonra çin görevlerine devam edeyim dedim direkt karşıma o kırmızı rager çıktı sonraki görevde bilim adamlarını korudum rager kaçtı derken oyun bitti. çinde tekli görevde kalmadı. şöyle 500mb lık güncelleme gelsede oyun 10 lvl birden atlasa

• quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

20 dakikada % 12 şarj yiyor oyun. Keşke daha az gitse şarj. Sabah 8'den akşam 6'ya kadar 10 saatte %20 giden şarj 20 dakikada % 12 gitti olaya bak :)

tel nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

20 dakikada % 12 şarj yiyor oyun. Keşke daha az gitse şarj. Sabah 8'den akşam 6'ya kadar 10 saatte %20 giden şarj 20 dakikada % 12 gitti olaya bak :)

tel nedir?

Note 3 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Ben yeni basladim da tech i gelistiremiyorum check your connection falan diyor net de var ne yapces ??

Oyunda 1-2 level atlayip tekrar dene veya oyundaki kullamkci adini ve sifreni bi yere yazip oyunu silip tekrar yükle.

1 levelaldim oldum ama daha ilerleyemiyorum. Silahi upgrade edemedigim icin bolumu gecemedim

• Hangi bölumdesiniz hocam

• Shangai da helikopterden sonraki break in bolumunde. Tech suan 2 lv. Onu gelistirmek icin 500 $ istiyor bu mevcut fakat tiklayinca baglanti hatasi veriyor. Could not load products.please check your connection....... vs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: enigmaa37

Sonunda para ve can hilesi calisti tek sikinti altin yok.

Parayla altın almak isteyenlere: ios cihazınız varsa ordan oyuna kullanıcı adınızla girin satın alabilirsiniz, ben 1000 altını 18 tlye aldım

• Gunsmith'i 3 level yapmak istiyorum ama önce techi upgrade et diye bir uyarı geliyor bu tech ne ise yarıyor ? Onu geliştirmesek olmaz mı ?
    Çok para istiyor vicdansız

• quote:

Orijinalden alıntı: arddsc38

Gunsmith'i 3 level yapmak istiyorum ama önce techi upgrade et diye bir uyarı geliyor bu tech ne ise yarıyor ? Onu geliştirmesek olmaz mı ?

tekniği geliştirmezsen hiçbirşeyi geliştiremezsin olayın ana vatanı teknik bu oyunda. o ne kadar gelişirse diğerlerini o kadar geliştirebilirsin ve inan sende şu an bedava

• Paran azmış sincap
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: arddsc38

Gunsmith'i 3 level yapmak istiyorum ama önce techi upgrade et diye bir uyarı geliyor bu tech ne ise yarıyor ? Onu geliştirmesek olmaz mı ?

tekniği geliştirmezsen hiçbirşeyi geliştiremezsin olayın ana vatanı teknik bu oyunda. o ne kadar gelişirse diğerlerini o kadar geliştirebilirsin ve inan sende şu an bedava

Para kasmanın herhangi bir püf noktası varmı acaba hocam

• quote:

Shangai da helikopterden sonraki break in bolumunde. Tech suan 2 lv. Onu gelistirmek icin 500 $ istiyor bu mevcut fakat tiklayinca baglanti hatasi veriyor. Could not load products.please check your connection....... vs vs.

Sanirim 1-2 görev yapip ustte enemies are getting stronger yazmasini beklemelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 26 Ocak 2014; 17:06:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.