Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna Minigun Geliyor Güncellemeye Hazır Olun

Sızıntı Görüntürler Haberiniz Olsun

Vee Bir Adet Evet Yanlış Duymadınız Çeyrek Değil Yarım Değil Tam 1 Adet Yeni Bölüm
     DEAD TRİGGER 2

Ayrıca Çindeki Bölümler Hakkında Özür Açıklaması
    We apologize for current inconvenience with missing China missions. Our team is working hard on fixing this issue. Thank you for your patience and understanding.

MadFinger 24 Ocak Tarihindeki Açıklaması

Minigun is coming with new update! When? During next week...

DEAD TRİGGER 2
     DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2

• Arkadaş Ekleme Sistemi Hayata Geçebilir Güncelleme İle
  • Berkanil01 kullanıcısına yanıt
    KANIEN
  • oksijen2014 olarak girdim oyuna 42. levele geldim. Silahlar bitti en son scorion evo ve spas aldım. Zevk olsun diye type 92'yi sonradan aldım şimdi güncelliyorum. Çin bitti. Ancak oyun bir hafta sonra Avrupa'yla devam edecekmiş. Oyuncular chat bölümünde böyle söylüyorlar. Oyun çok zevkle oynanıyor. Ancak onlarca bölge olmasına rağmen son zamanlarda hep aynı yerlerde oynatınca sıkıcılık başlıyor. Halbuki belirli bölgelerde belirli görevler verse bu görevleri tamamlatsa sonra başka bölgelere geçsek çok daha iyi olabilir.
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Lvl Kaç Bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanunal

oksijen2014 olarak girdim oyuna 42. levele geldim. Silahlar bitti en son scorion evo ve spas aldım. Zevk olsun diye type 92'yi sonradan aldım şimdi güncelliyorum. Çin bitti. Ancak oyun bir hafta sonra Avrupa'yla devam edecekmiş. Oyuncular chat bölümünde böyle söylüyorlar. Oyun çok zevkle oynanıyor. Ancak onlarca bölge olmasına rağmen son zamanlarda hep aynı yerlerde oynatınca sıkıcılık başlıyor. Halbuki belirli bölgelerde belirli görevler verse bu görevleri tamamlatsa sonra başka bölgelere geçsek çok daha iyi olabilir.

Haklısın Bro Herhalde Avrupa Bölümünde Yeni 1 Map Gelecek Onunda Yukarıda Resmini koydum Oyun Belirli Bir Süre Sonra Sıkmaya Başlıyor Dediğin Gibi Olsa Tadından Yenmez Bu Arada Güncelliyorum Derken Oyunumu

• Berkanil01 kullanıcısına yanıt
    3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 26 Ocak 2014; 21:49:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı Yok Hocam 2 Hafta Sonra 30 Olursunuz
  • 42. leveldeyim. Zaten Çin bitmişe benzemiyordu. Bitirilen yerde hiç değilse dört oyun bırakılıp mutlaka öyle bir başka yere geçiliyordu. Düzeltmeyi yaparlarsa oyuna devam ederiz. Ama bazen Amerika ve Afrika'ya geri dönüp oynuyorum. Fotoğrafa göre minigun güzel olur. Para var zaten gelsin hemen alalım.
  • quote:

42. leveldeyim. Zaten Çin bitmişe benzemiyordu. Bitirilen yerde hiç değilse dört oyun bırakılıp mutlaka öyle bir başka yere geçiliyordu. Düzeltmeyi yaparlarsa oyuna devam ederiz. Ama bazen Amerika ve Afrika'ya geri dönüp oynuyorum. Fotoğrafa göre minigun güzel olur. Para var zaten gelsin hemen alalım.

Afrika Ve Amerika Bölümlerini Oynayınca Görevleri Hallediyoruz Ufak tefek Altın Alıp Smugglere Yatırıyoruz Olay Bu , MadFinger Özür Dilemiş Bizden Çin Bölümlerini Erken Bitirdikleri İçin Aynen Para Birikti Gelsin Tadına Bakalım

• ağzından bal damlıyor hocam.sağol haber için
    yalnız silahlar için mk9 diyor yani tech i ve gunsmith i lv 9 yapacağız ki buda en az 1 hafta sürecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 26 Ocak 2014; 22:22:27 >
  • quote:

oksijen2014 olarak girdim oyuna 42. levele geldim. Silahlar bitti en son scorion evo ve spas aldım. Zevk olsun diye type 92'yi sonradan aldım şimdi güncelliyorum. Çin bitti. Ancak oyun bir hafta sonra Avrupa'yla devam edecekmiş. Oyuncular chat bölümünde böyle söylüyorlar. Oyun çok zevkle oynanıyor. Ancak onlarca bölge olmasına rağmen son zamanlarda hep aynı yerlerde oynatınca sıkıcılık başlıyor. Halbuki belirli bölgelerde belirli görevler verse bu görevleri tamamlatsa sonra başka bölgelere geçsek çok daha iyi olabilir.

aynı silahlar bende de var hocam yalnız şu spas a gıcık oldum tam zombileri öldürürken şarjör bitiyor yenileyene kadar neredeyse ölüyorum.

• bu arada arkadaşlar sizce güncelleme ne zaman gelir ona göre type 92 yi upgrade edeceğim.

• Çözdüm ya param yokmus 12k istiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: biologyst

Çözdüm ya param yokmus 12k istiyormus

hocam aslında ben sana paran yeterli olmayabilir diyecektim neyse çözülmesine sevindim.iyi oyunlar.

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    O yüzden scorpion evo birinci silahım, gerçekten spas'ın mermisi çok az. Üstelik iki silah da uzun menzilli değil. O yüzden daha uzun menzilli type 92'yi ikincisilah yaptım. Hammer çekicim var. Type 92 uzun menzilli ama etkisi düşük. Hele de uzaktakilere etkisi daha da düşük oluyor. Sentry gun bitene kadar kullanayım diye kulanıyorum pek işe yaramıyor bomba ve ağrı kesici en sık kullanılanlar. Sentry gun bitince sentry chicken kullanacağım o çok daha iyi olur. Aklıma oyun gelmişken birkaç tane daha oynayayım.
  • ben o uzanan zenci elemanı lvl 3 de bıraktım medic 5 lvlde bıraktım dahası gereksiz bence. m4 ve dual glock ile takılıyorum jack hammer açıldı sizce yapmalımıyım? g. launcher yapmayı düşünüyorum bosslar için.

• oyna hocam oyna.zaten güncelleme gelince favori silahlarım minigun ve spagin olacak.
    bide senin type 92 mk 8 mi yani 1728 damagesi olan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

ben o uzanan zenci elemanı lvl 3 de bıraktım medic 5 lvlde bıraktım dahası gereksiz bence. m4 ve dual glock ile takılıyorum jack hammer açıldı sizce yapmalımıyım? g. launcher yapmayı düşünüyorum bosslar için.

g.launcher in mermisi az bana kalırsa jackhammer yaptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

ben o uzanan zenci elemanı lvl 3 de bıraktım medic 5 lvlde bıraktım dahası gereksiz bence. m4 ve dual glock ile takılıyorum jack hammer açıldı sizce yapmalımıyım? g. launcher yapmayı düşünüyorum bosslar için.

g.launcher in mermisi az bana kalırsa jackhammer yaptır.

bu jack pompalı tarzı bişeymi? alan vurması bakımından düşünmüştüm. zombiler içinde m4 şimdilik iş görüyor cephanesi yüksek

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.