Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen dediğin gibi pompalı tarzı birşey istersen konunun ilk sayfasındaki videodan bakabilrsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkürler hayırlı akşamlar

• Zarar yeteneği oldukça az olanı.
  • Etiketlemeyi yapan arkadaş resimler gözükmüyor ya da mobil olduğum için sıkıntı var tüm yorumları okudum kim etiketledi unuttum geri de dönmeye üşeniyorum.. çindeki görevin bi anda bitmesini bende güncellemeye yorumladım. güncelleme esnasında yükseltmelerde sıkıntı olmaz umarım ben tech 8 tamamlana kadar google play otomatik güncellemeleri kapadım ne olur ne olmaz diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkanil01

Şimdi Kaç Lvl Oldun Bro Lvl İle Oyun İçi Nickini Yazsan

Oyundaki nick: ibrhmclk
    Level: 8
    Fazla oynayamıyorum bu aralar sinavlar yogun. En kisa zamanda kalan gorevleri bitirecegim. Su guncelleme gelse de arkadas eklesek

• quote:

Orijinalden alıntı: okanunal

Zarar yeteneği oldukça az olanı.

adam öldürmesinin zor olması ondan olabilir.hayırlısıyla benim damage 1728 olan cuma günü hazır olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

Etiketlemeyi yapan arkadaş resimler gözükmüyor ya da mobil olduğum için sıkıntı var tüm yorumları okudum kim etiketledi unuttum geri de dönmeye üşeniyorum.. çindeki görevin bi anda bitmesini bende güncellemeye yorumladım. güncelleme esnasında yükseltmelerde sıkıntı olmaz umarım ben tech 8 tamamlana kadar google play otomatik güncellemeleri kapadım ne olur ne olmaz diye

yükseltmelerde sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Berkanil01 kullanıcısına yanıt
    Hoş bulduk, adroid sürümüm 4.1.1,cihaz casper via 10.0 levelim 25 oldu son günlerde fazla oynıyamıyorum

Bu arada telefonuma indirip resimleri çektim en kısa zamanda buraya yükleyeceğim ama tabletim için ekran görüntüsü kısmına yardım edersen sevinirim ordan daha rahat oluyor
     DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky6264 -- 27 Ocak 2014; 0:58:55 >

• arkadaş ekleme olursa en azından bu konudaki arkadaşlar birbirimizi eklersek süper olur.
  • oyun içi nick: roberttuhral eklemek isteyenlere her zaman kapım açık :)
    Levelim 32, sahip olduğum favori silahlarım: Grenade Launcher ve Crossbow (bu iki silahı da tavsiye ederim, zombileri avlarken zevkli oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 27 Ocak 2014; 10:14:27 >
  • Berkanil01 kullanıcısına yanıt
    hoşbulduk nick levyelii

• quote:

Orijinalden alıntı: Scaleo

oyun içi nick: roberttuhral eklemek isteyenlere her zaman kapım açık :)
    Levelim 32, sahip olduğum favori silahlarım: Grenade Launcher ve Crossbow (bu iki silahı da tavsiye ederim, zombileri avlarken zevkli oluyor)

hocam crosbow bana biraz zayıf gibi geldi 90 damage yanlış hatırlamıyorsam? bu yüzden m4 yaptım baya iyi m4. granade yapmayı düşünüyorum ama onun yerine biraz daha bekleyip flashmı yapsam bilemedim.
  • bu arada silahların ironsight açmak autofire devredeyken mümkünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 27 Ocak 2014; 10:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

hocam crosbow bana biraz zayıf gibi geldi 90 damage yanlış hatırlamıyorsam? bu yüzden m4 yaptım baya iyi m4. granade yapmayı düşünüyorum ama onun yerine biraz daha bekleyip flashmı yapsam bilemedim.

crosbow silaha güncelleme yapınca etkili oluyor bayağı, birde zombiler arka arkaya dizildi mi? kafalarına da nişan aldın mı sırayla yere seriliyorlar, güzel oluyor. yoksa tabiki granade launcher gibi katliam çıkarmıyor.

bir de granede launcherınız varsa bombadan bayağı tasarruf yapıyorsunuz, boss felan karşısında duramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 27 Ocak 2014; 10:21:10 >

• quote:

quote:

quote:

crosbow silaha güncelleme yapınca etkili oluyor bayağı, birde zombiler arka arkaya dizildi mi? kafalarına da nişan aldın mı sırayla yere seriliyorlar, güzel oluyor. yoksa tabiki granade launcher gibi katliam çıkarmıyor.

oklar arkadaki zombiyede geçiyormu? öyleyse iyi o zaman hemen bi tane yapayım ucuz nasılsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

oklar arkadaki zombiyede geçiyormu? öyleyse iyi o zaman hemen bi tane yapayım ucuz nasılsa

crossbow zaten tek vuruşta 4 ok birden atıyor. oldukça seri, keyifli bir silah.

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    Minigun u Aldıkmı Tamam Gerisi Boş
  • quote:

minigun ağır silah hareketi yavaşlatabilir, bir de bence bir noktadan sonra zevkli olmaz öle silahları kullanmanın... arada bir zombilerden tokat yemek gerek :)
  • quote:

quote:

minigun ağır silah hareketi yavaşlatabilir, bir de bence bir noktadan sonra zevkli olmaz öle silahları kullanmanın... arada bir zombilerden tokat yemek gerek :)

O Zman Minigunun Yanına Birde FN 2000 Yapıştırırız Ohh
  • quote:

quote:

minigun gibi bir silah gelecekse bence zombilerde ona göre olur ya da yeni ve daha zor ölen bosslar eklerler. Çeşitlilik olsa cidden güzel olur aslında.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.