Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben su radyasyon boss una bile levyeyle daliyorum bu yontemle 2 tane blueprint cikarttim oyun asiri sıkmıstı iyi geldi 3 gundur bluprint cikmiyordu money booster aldim son 1 dk kaldi seek % destroy a girdim yaklasik 20 boss oldurdum oyun sonu 33 bin para aldim bide level atladigim icin 68 bin geldi cok iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky6264 -- 3 Şubat 2014; 23:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

Ben su radyasyon boss una bile levyeyle daliyorum bu yontemle 2 tane blueprint cikarttim oyun asiri sıkmıstı iyi geldi 3 gundur bluprint cikmiyordu money booster aldim son 1 dk kaldi seek % destroy a girdim yaklasik 20 boss oldurdum oyun sonu 33 bin para aldim bide level atladigim icin 68 bin geldi cok iyi oldu

Hammer al 3 vuruşta götürüyor boss ları. Normal zombileri de tek seferde götürüyor. Gerçi level da önemli bunda. Benim level 39 şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SezZzaR S kullanıcısına yanıt
    Blueprint cikmiyorki
  • Bana günde 2 blueprint çıkmasi yetiyor

• quote:

Blueprint cikmiyorki

Oyunu 1 ayı biraz geçkindir oynuyorum. Hala sizlerin düşündüğü gibi blueprint lerin çıkma oranının öldürme şekliyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bence öldürme şekliyle onların çıkma düşüncesi yanlış. Bazen silahla 3 kere üst üste çıkıyor bazen de melee ile 10 kere üst üste çıkmıyor. Tamamen şans..

• quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

quote:

Blueprint cikmiyorki

Oyunu 1 ayı biraz geçkindir oynuyorum. Hala sizlerin düşündüğü gibi blueprint lerin çıkma oranının öldürme şekliyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bence öldürme şekliyle onların çıkma düşüncesi yanlış. Bazen silahla 3 kere üst üste çıkıyor bazen de melee ile 10 kere üst üste çıkmıyor. Tamamen şans..

+1

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim geç gördüm. Scorpion Evo yakında çok iyi, yavaşlatmıyor. Ama çok çabuk mermisi bitiyor. Ancak son oyunlarda sürekli mermi dolduracak yerler çıkıyor. Type 92 çok yavaşlatıyor. Koşamıyorsun. Hele şu boğa gibi koşan olunca hemen öldürülebiliyorsun. Ancak uzaktakilere ateş edebiliyor. Mermisi çok çabucak mermisi bitmiyor. Zaten iki üç mermi ile öldürüyor. Ancak hangisi olursa olsun mutlaka kafaya ateş etmen gerekiyor. İşe yarayan strateji geliştirmek ve kafaya çalışmak. Sürekli en güncel silahları kullanmanı tavsiye ediyorum.
  • önemli değil hocam görmen yeter
    evet hocam type 92 ve minigun en ağır silahlar olduğu için hareketi haliyle yavaşlatıyor.scorpion evo da yarıyolda bırakabilecek bir silah
    zaten gunsmithi lv 9 a yükseltince spagin ve fn2000 alırım ilk etapta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

x2 ye gerek yok
     DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2

smuggler reyiz

DEAD TRİGGER 2

• Ben yeni başladım oyuna nasıl para kasıyorsunuz ve bu kodlar nerden geliyor ne işe yarıyor ne yapmalıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Ben yeni başladım oyuna nasıl para kasıyorsunuz ve bu kodlar nerden geliyor ne işe yarıyor ne yapmalıyım ?

Kodlar hediye veriyor
    parayi 1 saatlik money booster ile kasiyoruz
    kodlar dead trigger in 1m lik facebook sayfasindan geliyor
    Ne yapmaliyim kismini pek anlamadim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Ben yeni başladım oyuna nasıl para kasıyorsunuz ve bu kodlar nerden geliyor ne işe yarıyor ne yapmalıyım ?

Kodlar hediye veriyor
    parayi 1 saatlik money booster ile kasiyoruz
    kodlar dead trigger in 1m lik facebook sayfasindan geliyor
    Ne yapmaliyim kismini pek anlamadim

Teşekkürler ben de niye ne yapmalıyım dedim anlamadım.

• Yeni yer acildi money booster veriyoruz diye parayi az tutmuşlar

• Şu smugler başlangiçtaki videoda isirilmiyomuydu hani bir boynuna atliyodu

• Blueprint kasmak isteyenler herhangi bir bölümü kolay seviyede oynayın, bossu kestikten sonra ölün, sonra tekrar dene diyin, aynı boss daha erken çıkar, kesince yine retry... Bu şekilde bir şarj süresi boyunca 4 tane falan blueprint bulmuştum. Şu anda silahların hepsi tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Blueprint kasmak isteyenler herhangi bir bölümü kolay seviyede oynayın, bossu kestikten sonra ölün, sonra tekrar dene diyin, aynı boss daha erken çıkar, kesince yine retry... Bu şekilde bir şarj süresi boyunca 4 tane falan blueprint bulmuştum. Şu anda silahların hepsi tamam.

Level kaçtı dostum senin ilginç bi yöntem =)

Ama şunu anlamadım yani eğer bi boss u kesince blueprint veriyorsa o bölümde mi ölelim yine.

• Daha güzel bir taktik var; makineli tüfekli ya da dürbünlü tüfekli bir sentry bölümü bulun, iki tane boss gelsin orda da, ikisini öldürdükten sonra kasten ölün ve baştan başlayın. Blueprintler başarısız olunca da duruyormuş (denemedim daha ama olabilir).
  • Level 43. Boss blueprint verince çıkıp başka bölüm kurabilirsiniz, ben öyle yaptım, ne olur ne olmaz aynı bölümden blueprint düşme olasılığı düşüktür falan... Zaten düşene kadar epey boss kesmiş oluyorsunuz leveliniz yüksekse. Bu yöntemin ana fikri kısa sürede çok daha fazla boss kesip düşme şansını artırmaktır.

Üste edit: Evet blueprintler başarısız olunsa bile geçerliliğini korur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 4 Şubat 2014; 14:59:38 >
  • Acikcasi blueprint biraz da level le alakali ben oyuna baska hesapla bastan basladim 10 bossta 5 blueprint cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 4 Şubat 2014; 19:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Daha güzel bir taktik var; makineli tüfekli ya da dürbünlü tüfekli bir sentry bölümü bulun, iki tane boss gelsin orda da, ikisini öldürdükten sonra kasten ölün ve baştan başlayın. Blueprintler başarısız olunca da duruyormuş (denemedim daha ama olabilir).

2 taktiğide baya öceden beri yapıyorum ama bana kar yapmıyor
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.