Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Holy Templar

hocam benide listeye ekle oyunda yeniyim '' holytemplar13 '' 6 lvl
    ( aslında sadece holytemplar alıcaktımda kullanılmış dedi )

Tamam Hocam En Kısa Sürede Ekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan oyunu ilk hesabimdan cok 2. hesabimla oynuyorum lv 22 oldum

• Ne minigun mış bi bitiremediniz
    Bu arada sanırım seek & destroy u tek ben seviyorum daha çok zombi ve boss geldiği için daha kolay para ve blueprint geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

Beyler şu android için uygulama içi satın almada sorun var diye mesaj atmıştım madfinger'a.

Cevap gelmiş. Bizden kaynaklı bir problem değil çok özür dileriz bla bla.. sürekli bir internet bağlantınız olduğundan emin misiniz bla bla... İsterseniz oyun datasını silin yeniden deneyin hesabınıza bir şey olmaz bla bla blaa demiş durmuşlar.

Şimdi tekrar cevap veriyorum ülkemizdeki hiç bir android kullanıcısı oyun içi markete giremiyor falan diye. İos bazlı cihazlarda bir sorun olmadığını söyleyeceğim.

Sizlere de tekrar sormak istedim, çevrenizde androidli bir cihaza sahip olup marketine girebileni gördünüz mü ya da duydunuz mu ? Konu ciddi yani belki öteki güncelleme ile aşılır sorun hepimiz rahat ederiz :)

hocam bende note 2 var dediğin sorunu yaşıyorum markete girince loading products pls wait yazısında kalıyor başkada birşey olmuyor.

O cihazla ilgili bir sorun değil oyunda androidle girebilen pek kişi yok sadece ios ta girilebiliyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky6264 -- 7 Şubat 2014; 1:48:56 >

• Oyunu nerden indirdiniz arkadaşlar? Ücretsiz mi oyun?
  • Google store'dan iniyor. Ücretsiz, freemium modeli. Para verince hızlanıyor, vermeyince günlerce bekleniyor. Ama yine katlanılabilecek düzeyde. Zombi vurma oyunlarını seviyorsan en zevklilerinden.
  • bence takım taklavat şu şekilde de mantıklı olur.

uzak için geliştirilmiş bir m1 garand ( bununla headshot çok rahat atılıyor )
    dibinde biriken ve etrafını saran zombiler için minigun ( bu tercih edilmezse boom chicken çok iş görür) ya da hafif bir silah olan dual uzi mermi sayısı itibarı ile rahat ettirir.
    ben böyle yapmayı düşünüyorum ya uzi ile devam edecem ya da type 92 yapacam
  • Ben m4 ve crossbow üstüne yoğunlaşacam sanırım. Scar ile m4 arasında son seviyede fazla bir fark yok damage açısından. Scar uzun menzili ile dikkat çekiyor ama kısa mesafe oyuncusuyum ben bu yüzden çok fark yapmıyor. Dual uzi düşünüyordum bi ara ama noktasal bi silah değil gibi, atılan alana doğru rastgele saçıyor o yüzden onu da eliyorum. Zaten toplu saldırılarda crossbow oldukça etkili oluyor onun yerine Herhangi bir ağır silahta istemiyorum zaten bomb chicken oldukça zarar veriyor bosslara karşı.

• arkadaşlar ilk önce neleri uprage etmek oyunun oynanışına faydalı olur ? şöyleki şuan 8 lvl oldum.tech lvl 3'ün inşaasını bekliyorum ( medic - bombaci - bide silahçı elemanları lvl 2 uprage ettim )
    edevatlarımda şöyle
    silah olarak mp5k ( lvl 2 ) ve tabanca .
    50 küsür painkiller ( lvl 2 ) 5 revive
    10 küsür boom chicken 20 küsür frag granade (lvl 2 )
    son olarakta wrench

6k cash var şimdi ben tech inşaası bittiğinde mp5k'yı lvl 3 yapmayı düşünüyorum çünkü son görevlerde baya zorlanmaya başladım.normal zombiler bile 6 -7 mermide ölüyor bosslar gelincede baya uzun sürüyor öldürmesi.ondan sonra ne yapayım hangi silahla devam edeyim ? birde oyunda nasıl cash farm yapılır ? youtube'da videolara baktım ama çoğu videodaki şeyleri patchlerle düzeltmişler.money bosster yapmayı düşünmüyorum çünkü silah güçsüz olduğundan zombileri filan öldürmem uzun sürüyor başka ne yapabilirim oyun cash kazanmak için ?

görevleri karışık yapıyorum afraikanın yarısı bitti,çinde birkaç görev yaptım.yan görevleri hard modda oynuyorum daha fazla para verdiği için ama 2 - 3 painkiller ve boss için chicken + frag kullanınca yine zarar ediyorum ( bide oynarken mermi çabuk bitiyor wrenchle öldürüncede neredeyse hiç mermi düşmüyor . yine youtube'da videolarda görüyorum adam 10 zombi öldürse yarısından mermi düşüyor ama bende 1 tane anca düşüyor oda en arkadaki zombiden düşünce alamıyorum )

bu videodaki gibi itemleri dizmek ne kadara mal olur ? bide bunları yapmak için tech ve diğer elemanlar kaç lvl olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 7 Şubat 2014; 16:18:38 >

• quote:

arkadaşlar ilk önce neleri uprage etmek oyunun oynanışına faydalı olur ? şöyleki şuan 8 lvl oldum.tech lvl 3'ün inşaasını bekliyorum ( medic - bombaci - bide silahçı elemanları lvl 2 uprage ettim )
    edevatlarımda şöyle
    son olarakta wrench

6k cash var şimdi ben tech inşaası bittiğinde mp5k'yı lvl 3 yapmayı düşünüyorum çünkü son görevlerde baya zorlanmaya başladım.normal zombiler bile 6 -7 mermide ölüyor bosslar gelincede baya uzun sürüyor öldürmesi.ondan sonra ne yapayım hangi silahla devam edeyim ? birde oyunda nasıl cash farm yapılır ? youtube'da videolara baktım ama çoğu videodaki şeyleri patchlerle düzeltmişler.money bosster yapmayı düşünmüyorum çünkü silah güçsüz olduğundan zombileri filan öldürmem uzun sürüyor başka ne yapabilirim oyun cash kazanmak için ?

görevleri karışık yapıyorum afraikanın yarısı bitti,çinde birkaç görev yaptım.yan görevleri hard modda oynuyorum daha fazla para verdiği için ama 2 - 3 painkiller ve boss için chicken + frag kullanınca yine zarar ediyorum ( bide oynarken mermi çabuk bitiyor wrenchle öldürüncede neredeyse hiç mermi düşmüyor . yine youtube'da videolarda görüyorum adam 10 zombi öldürse yarısından mermi düşüyor ama bende 1 tane anca düşüyor oda en arkadaki zombiden düşünce alamıyorum )

bu videodaki gibi itemleri dizmek ne kadara mal olur ? bide bunları yapmak için tech ve diğer elemanlar kaç lvl olmalı ?

Şöyle bir sıkıntı var sen silahları upgrade edersin ama zombies mutated yazısı çıkıp durur karşına, benim anladığım kadarıyla mevcut levelına, blueprintlerine, yaptığın silahlara ve upgradelere bağlı olarak bu zombiler güçleniyor. MP5K muhtemelen güçsüz kalacak. Onunla uğraşma hiç. Ithaca ve crossbow blueprintlerini düşürmeye bakman iyi olur gibi. Sentinel görevlerine hard'da gir, baktın makineli ya da dürbünlü tüfek değil bölümden çıkarsın yeni bölüm ararsın, bölümler değişiyor. Hızlı hızlı arttırılıyor öyle. Amerika'daki dış mekan sentinel görevi favorim. Blueprint düşürmek için o göreve gir, boss gelene kadar bekle bossu öldür bölümü kaybedip retry yap. Bir saatte 3 blueprint düşürdüm öyle. Bu şekilde artarsın. Ithaca ya da crossbow bulursan assault, supply run gibi nispeten rahat bölümlere girebilirsin kolay gelsin.

• quote:

arkadaşlar ilk önce neleri uprage etmek oyunun oynanışına faydalı olur ? şöyleki şuan 8 lvl oldum.tech lvl 3'ün inşaasını bekliyorum ( medic - bombaci - bide silahçı elemanları lvl 2 uprage ettim )
    edevatlarımda şöyle
    son olarakta wrench

Crossbow ve m1 grand in blueprintlerini düşürmeye bak.techi sürekli geliştir.çin ve afrikadaki görevleri bitir.(iyi para kazanirsin)
    Birde yan görevleri hardda ve amerikada yap.(diğer yan görevlere göre baya kolay)

• Arkadaşlar son zamanlarda oyunda bölümü bitirdiğin anda oyun kilitlenip kalıyor, daha önce olmuyordu yeni olmaya başladı, sizdede oluyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• önceki mesajda videoyu eklememişim

@lycantrophic
    ithaca blueprintleri düşürdüm ama çoğu kişi tavsiye etmediğinden açmadım onu.crosbow 1 tane blueprint düştü onu beğendim toplanırsa açmayı düşünüyorum bende.mp5k şuanda bile yetersiz gelmeye başlıyor.yukarıda eklediğim videodaki gibi yapabilirim kafama yattı ama çok para gerektirir diye düşünüyorum.

* mesela sential görevine girdim normal bir bölüme başladı.( kendi silahımla yapacağım field görevi ) şimdi ben ana menüye dönsem ve tekrar sential görevini başlatsam makinalı ya da dürbünlü görev gelme gibi birşey mümkün mü ? yoksa normal kendi silahımla oynadığım field bölümü geçtikten sonraki sential görevleri makinalı ya da dürbünlü oluyor ?

@ero_52 crossbow 1 blueprint buldum gerisini toplamaya çalışıyorum m1 grand için daha hiç blueprint düşmedi.yan görevleri hard olarak yapmaya çalışıyorum defend yourself ve gibi görevler varya ( belli bir süre hayatta kalma ) onda sıkıntı olmuyor ama speaker ya da supply run gibi görevlerde hard mod oynarken zorlanıyorum ( sınırlı cephane filan zorlanıyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 7 Şubat 2014; 17:53:26 >

• suplly run ve seek destroy görevleri diğer görevlere göre daha zordur.
    ithaca yı hiç olmassa seni idare edecek kadar geliştirebilirsin menzili kötü ama crossbow a kadar seni idare eder.sadece damagesi 84 olacak kadar geliştir.
    videoyu henüz izlemedim mobildeyim birazdan izlerim.

• quote:

önceki mesajda videoyu eklememişim

@lycantrophic
    ithaca blueprintleri düşürdüm ama çoğu kişi tavsiye etmediğinden açmadım onu.crosbow 1 tane blueprint düştü onu beğendim toplanırsa açmayı düşünüyorum bende.mp5k şuanda bile yetersiz gelmeye başlıyor.yukarıda eklediğim videodaki gibi yapabilirim kafama yattı ama çok para gerektirir diye düşünüyorum.

* mesela sential görevine girdim normal bir bölüme başladı.( kendi silahımla yapacağım field görevi ) şimdi ben ana menüye dönsem ve tekrar sential görevini başlatsam makinalı ya da dürbünlü görev gelme gibi birşey mümkün mü ? yoksa normal kendi silahımla oynadığım field bölümü geçtikten sonraki sential görevleri makinalı ya da dürbünlü oluyor ?

@ero_52 crossbow 1 blueprint buldum gerisini toplamaya çalışıyorum m1 grand için daha hiç blueprint düşmedi.yan görevleri hard olarak yapmaya çalışıyorum defend yourself ve gibi görevler varya ( belli bir süre hayatta kalma ) onda sıkıntı olmuyor ama speaker ya da supply run gibi görevlerde hard mod oynarken zorlanıyorum ( sınırlı cephane filan zorlanıyorum )

O silahlara kadar yolun uzun. :) Biraz şans işi sentinel görevleri, yerde görürsem benim karakteri derhal çıkıyorum, haritadaki görevler de değişiyor. Düşürene kadar sentinel görevlerini geziyorum.

• arkadaşın dediği gibi o silahlara kadar jackhammer,greenade luncher,m1 grand gibi silahlar var.videodaki silahlar için hem çok süreye hem de çok paraya ihtiyacın var

• @lycantrophic
    @ero_52

peki para işini nasıl halledebilirim ? çoğu bölümü hard olarak geçmeye çalışıyorum daha çok para verdiği için ama bölümleri geçmeye çalışırken painkiller - chicken - frag filan kullanınca pek fazla kar edemiyorum ( şimdi size göre bunlar ucuz gelebilir ama oyunda yeniyim 8 lvl bunları yapmak için zor zoruna para yetiştirebiliyorum ) başlangıç için nasıl daha olay para kazanabilirim ?
  • İthaca yi damage 82 yap birde dual glock u actiysan yaptir.böylece zombileri daha kolay öldürür ve painkiller,frag granede gibi itemleri daha az kullanirsin.para kasmak icin 10 altinla money booster al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 7 Şubat 2014; 19:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

Arkadaşlar son zamanlarda oyunda bölümü bitirdiğin anda oyun kilitlenip kalıyor, daha önce olmuyordu yeni olmaya başladı, sizdede oluyormu

Bende oyle bi sorun yok hocam cihazdan kaynaklanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 7 Şubat 2014; 19:56:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

Arkadaşlar son zamanlarda oyunda bölümü bitirdiğin anda oyun kilitlenip kalıyor, daha önce olmuyordu yeni olmaya başladı, sizdede oluyormu

Bende oyle bi sorun yok hocam cihazdan kaynaklanabilir.

ya bazen zomları iyi kesiyorum iyi para kalıyor ama kilitlenince boşa gidiyor hepsi :)
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.