Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ero_52

suplly run ve seek destroy görevleri diğer görevlere göre daha zordur.
    ithaca yı hiç olmassa seni idare edecek kadar geliştirebilirsin menzili kötü ama crossbow a kadar seni idare eder.sadece damagesi 84 olacak kadar geliştir.
    videoyu henüz izlemedim mobildeyim birazdan izlerim.

işte bu yüzden Seek & Destroy HARD ta oynandımı tadından yenmiyor
  • Az önce assault oynarken üst üste iki radyasyon yayan zombiden geldi ikiside blueprint verdi minigun için 1 adet blueprint kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 7 Şubat 2014; 21:33:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    Ohoo Blueprintler Aran İyi Bize Trip Atıyor Blueprint Daha Minigun 1 Tane Düştü

• Miniguna kadar fn 2000 ve spagini yaparsin ozamana kadar minigunun blueprintleri düşmüş olur hocam

• quote:

Az önce assault oynarken üst üste iki radyasyon yayan zombiden geldi ikiside blueprint verdi minigun için 1 adet blueprint kaldi

Haydi hayırlısı hocam ne diyelim benim tech anca 8 oluyor ne silah ne birşey Gunsmith i 7 yaparsam desert açık onu yaparım anca

Berkanil01 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyuna girdim tech 8 oluyor Gunsmith i 7 yapsammi diye düşündüm baktım 300k istiyor jackhammer 280k istiyor bende 200k var hiçbi sekilde para yetmiyor 300k ya Gunsmith upgrade edersem 7 levelde desert var 200k istiyor en mantiklisi hangisi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky6264 -- 8 Şubat 2014; 0:39:44 >
  • Bence desert eagle al hocam headshot için mükemmel bir silah.mermisi toplam 28 ve oyun oynarken görevde mermi yenileme yeri varsa zorlanmassin

• Bluestacksla 15 dk dır dead triger 2 nin açılıs ekranında bekliyorum genel birseymi bluestracksmı açamıyor ?
  • An itibariyle minigunun blueprintleri tamamlandi.
    Hayirlisiyla yarindan itibaren sirasiyla spagin fn 2000 type 92 minigun desert eagle ve chainsaw i yapmayi düşünüyorum.yaklaşik 1 ayi buluyor o zamana kadar yeni güncelleme de gelir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 8 Şubat 2014; 1:24:20 >
  • quote:

An itibariyle minigunun blueprintleri tamamlandi.
    Hayirlisiyla yarindan itibaren sirasiyla spagin fn 2000 type 92 minigun desert eagle ve chainsaw i yapmayi düşünüyorum.yaklaşik 1 ayi buluyor o zamana kadar yeni güncelleme de gelir herhalde

Hayırlı olsun hocam :D biz hala dual uzi için uğraşalım
  • Chucky6264 C kullanıcısına yanıt
    Hocam Hiç Düşünme Desert Eagle al Seni Uzun Bir süre Tatmin Eder Etkili Silah hele Headshoutda

• quote:

Keşke Şöyle Pazar Yeri Gibi Bi Yer Olsa Blueprintler Orda Satılsa Yoksa Bizde Şans Yok Bu Arada Yeni Güncelleme ile İlgili Haber Varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanil01 -- 8 Şubat 2014; 9:11:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkanil01

Hocam ilk sayfadaki levelleri neye gore guncellemeyi düşünüyorsunuz ya da guncelleyecekmisiniz? Mesela ben 20 level oldum ilk sayfada 8 gozukuyor. Tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanmetin

quote:

Orijinalden alıntı: Berkanil01

Hocam ilk sayfadaki levelleri neye gore guncellemeyi düşünüyorsunuz ya da guncelleyecekmisiniz? Mesela ben 20 level oldum ilk sayfada 8 gozukuyor. Tesekkur ederim.

Hocam Oyun İçi İsmim Berktoka Eklersen Ordan Bakıp Güncelleyebilirim

• Yeni güncelleme ile ilgili henüz bi haber yok ama avrupa görevleri bitince geleceğini düşünüyorum.zaten avrupada son 10 şehir kalmış oda 20-30 gün aralığında bitecek. güncellemenin de o sıralarda geleceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

quote:

Hayırlı olsun hocam :D biz hala dual uzi için uğraşalım

Sağol hocam.

• işte bendeki son durum
    Hocam ayıp ya Spoiler yapıyorsun benimde bi kaç saat kaldı bitmesine kaçırdın heyecanı

• olsun hocam lv 10 için de sen spoiler yaparsın

• arkadaslar oyundayken niyeyse ekran goruntusu alamiyorum .
    cihaz note 2 ss almak icin ekranda elimi surukleyince birsey olmuyor.
    oyun disindayken filan ss alabiliyorum sorun olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.