Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende tech 8i bastım bugün çıktım =) Şimdi 9 için para kascam ama ne ara oynayabilirim bilmiyorum =)

Bu arada modern combat 3 bile 10tl civarındayken mc4 2.2tl ye indirmişler markette. Orjinalciler kaçırmasın derim, ben attım arşive =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kilitlenme olayı can sıkmaya başladı, biraz araştırdım, ios ve androidde son güncellemeden sonra bir çok kullanıcıda bu sorun oluşmuş, benim hem iphonde yapıyor hemde ipad de arkadaşında s4 de yapıyor, işin kötü tarafı bugün oyun tam 13 tane maviprint verdi :) fakat 13. yü alamadım kilitlendi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

arkadaslar oyundayken niyeyse ekran goruntusu alamiyorum .
    cihaz note 2 ss almak icin ekranda elimi surukleyince birsey olmuyor.
    oyun disindayken filan ss alabiliyorum sorun olmuyor.

kalem in üstündeki tuşla veya kilit tuşuyla aynı anda orta tuşa basılı tutarak deneyin
  • Bu arada Zürih açılmış =) speed booster veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

Bu arada Zürih açılmış =) speed booster veriyor

Money veya damage booster olsa daha iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Bi kere verdiler artık milyon yıl geçse vermezler moneyi =)

• quote:

quote:

quote:

Bi kere verdiler artık milyon yıl geçse vermezler moneyi =)

Speed boosterla idare edecez artik

• Kardeşler şu an type 92 inşada brainmill printler tamamlandı sizce brain yapmalımı? Çokmu dipten vuruyor? Balta kullanıyorum yavaşlığı beni felç etti.

• Hocam chainsaw icin blueprintlerin tamsa onu yaptir.eğer tam değilse brainmillde iş görür

• buda benim karakter
     DEAD TRİGGER 2

DEAD TRİGGER 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 9 Şubat 2014; 3:55:54 >

• quote:

Hocam chainsaw icin blueprintlerin tamsa onu yaptir.eğer tam değilse brainmillde iş görür

Eyvallah yapalım bakalım

• Avrupada son 9 şehir kalmış durumda.madfinger şehirlerdeki zombi oldürme siniri konusunda 250 milyonu geçmesse yaklaşik23-28 gün araliğında avrupadaki görevlerin biteceğini düşünüyorum.ardindan da yeni güncellemenin geleceğini düşünüyorum.
    Yeni gelecek güncellemeden beklentilerim:
    Çoğu kişinin istediği gibi multiplayer özelliği
    Bedava altin verme kriterlerine yeni kriterler eklenmesi
    Yeni yakin dövüş silahlari ve yeni ateşli silahlar
    Techi ve diğerlerini lv 10 a yükseltme
    Abd ve afrikada geçecek olan yeni görevler ve bu yerler için yeni haritalar
    Yeni bosslar
    Bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

http://deadtrigger.wikia.com/wiki/Autoheal_Kit bunu kullanan var mı ?

Ben kullandım çok vasat bişey 1 1 çoğaltıyor canı ve yan ekipman slotlarından birini işgal ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 9 Şubat 2014; 16:41:02 >
  • Arkadaşlar ben dead trigger 2 yi 3 aydır oynuyorum.hilesiz.ama 2 gündür oyun açılmıyor.normal oyunu çalıştıriyorum play butonu basmıyor.oyunu kaldırdim yeniden yukledim olmadı.dokunmatik çalışmıyor oyunu açtığımda telefonum lg g2.bir fikri olan var mi.

• İphone 5s kullanıyorum ama ben çin ve afrika bitti onun dışında hep yan görevler var ben çin görevleri gibi sıralı görev yapmak istiyorum

• Bendeki son durum oyuna bi kaç gündür girmiyorum
     DEAD TRİGGER 2

• Dual Uzi yaptım yanına grenade launcher yaptırıyorum, sonra bi de balta yapma planım var. Tech'i level 8 yapıyorum 4 güne. Rocket chicken'ı da upgrade yaptım mı uzunca bir süre götürür. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Dual Uzi yaptım yanına grenade launcher yaptırıyorum, sonra bi de balta yapma planım var. Tech'i level 8 yapıyorum 4 güne. Rocket chicken'ı da upgrade yaptım mı uzunca bir süre götürür. :)

baltayı pek tavsiye etmem çok yavaş sen vurana kadar sopalı zombiler sana vuruyor alanı iyi sadece ama dediğim gibi hareket hızını ve saldırı hızını baya düşürüyor. uzi candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Dual Uzi yaptım yanına grenade launcher yaptırıyorum, sonra bi de balta yapma planım var. Tech'i level 8 yapıyorum 4 güne. Rocket chicken'ı da upgrade yaptım mı uzunca bir süre götürür. :)

baltayı pek tavsiye etmem çok yavaş sen vurana kadar sopalı zombiler sana vuruyor alanı iyi sadece ama dediğim gibi hareket hızını ve saldırı hızını baya düşürüyor. uzi candır

Baltanın videosuna baktım evet yavaş ama tek vuruşta götürüyordu. Kelebek yapmak gerek aslında yakın zamanda açılırsa. Ortalarda pek iyi melee silah yok sonlarda elektrikli testere brainmill filan olsa da sonlarda. Uzi tıkır tıkır indiriyor, mesafe de az bişey daha uzun olaymış neyse buna da şükür. :)

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.