Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu tamamen high grafikte oynarsak şarj yetmez arada sırada low grafikte oynamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

oyunu tamamen high grafikte oynarsak şarj yetmez arada sırada low grafikte oynamak lazım

Hocam high yapıp o zevki alınca artık düşürmek istemiyor insan. 1 saatte % 40 kadar götürüyor ama şarjıda

• O kadar fazla gitmiyor bende bir saat kirkbes dakikada yuzde otuz gitmis. Fena degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

O kadar fazla gitmiyor bende bir saat kirkbes dakikada yuzde otuz gitmis. Fena degil.

hocam high da mı low da mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

oyunu tamamen high grafikte oynarsak şarj yetmez arada sırada low grafikte oynamak lazım

Hocam high yapıp o zevki alınca artık düşürmek istemiyor insan. 1 saatte % 40 kadar götürüyor ama şarjıda

aynen hocam high kalitenin zevki ayrı ama arada sırada telefonun lazım olduğu durumlarda low oynamak gerekiyor

• Harika zevkli . bi rager bide scientific zombilerden tirsiyorum

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    Highda oynuyorum. Juice defender ultimate var tablette, onun cok faydasini goruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

O kadar fazla gitmiyor bende bir saat kirkbes dakikada yuzde otuz gitmis. Fena degil.

Tabletti değilmi? Pil iyiymiş

• Az önce fn 2000 i denedim spagine göre daha iyi bir silah.mermiside yeterli.ama daha öncede dediğim gibi fn 2000 yerine m4 veya scar i geliştirmek daha mantikli.

Lycantrophic
    Bende tablette oynadim da biraz kasti[;)
    High kalitede o kadar gitmesi çok çok iyi

• Egomu kısmen de olsa tatmin ettim. Darısı sizlerin başına :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezZzaR -- 16 Şubat 2014; 14:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

Egomu kısmen de olsa tatmin ettim. Darısı sizlerin başına :))

Helâl Bro Başarılarının Devamı Dileriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanil01 -- 16 Şubat 2014; 17:26:21 >

• damage booster sağolsun

• minigun ın tamamlanmasına bi kaç saat kaldı. 6 gün 18 saatlik bekleyiş sona erecek ithaca dan miniguna bayağı bi sıçrayış olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 16 Şubat 2014; 21:06:38 >
  • quote:

damage booster sağolsun

hangi modda oynadınız hocam ? son patchle birlikte grinding önüne geçmek için görevin bitmesine 5 dk kaldı filan diyor. bende alternatif grinding arayışındayım

• hardda seek destroy oynadım hocam.o uyarı yazısı çıktıktan 2-3 dakika sonra görevi bitirdim.

• minigun fena bi silah ama ateş etmesi 1-2 sn sonra gerçekleşiyor önce güç topluyor sonra panzeri bile 2-3 saniyede kesiyor geç ateşlenmesi dejavantaj mermi israfı oluyor bi taramaya başladığında durması da geç oluyor ammo chicken şart gibi ya da yanına iyi bi silah daha lazım

bu arada 3 dk oynadığım seek and destroyda 35k para geldi 1 money booster ile 1m para kasabilmek mümkün olur bu durumda oyunda zorlaştığı için zombiler beşer onar geliyor boslar ise ikişer ikişer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

minigun fena bi silah ama ateş etmesi 1-2 sn sonra gerçekleşiyor önce güç topluyor sonra panzeri bile 2-3 saniyede kesiyor geç ateşlenmesi dejavantaj mermi israfı oluyor bi taramaya başladığında durması da geç oluyor ammo chicken şart gibi ya da yanına iyi bi silah daha lazım

bu arada 3 dk oynadığım seek and destroyda 35k para geldi 1 money booster ile 1m para kasabilmek mümkün olur bu durumda oyunda zorlaştığı için zombiler beşer onar geliyor boslar ise ikişer ikişer

İyiymiş. Ben yanlışlıkla tech 8 i anlık tamamladım giitti 156 altın

• Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    Money booster alırsan1 saat boyunca sadece assault ve defend oyna. Totalde daha fazla para kastığını sen de göreceksin :) money booster süresinin bitmesine yakın da seek & destroy'a girip sürenin sonuna kadar oyna. En iyi taktik bu ;)

• beyler daha yeni brainmill kulanmaya başladım ancak hammer printler tamamlandı sizce yapmama gerek varmı? ya da chainsaw yapmaya gerek varmı? brainmill mesafe özürlü olduğu için sopalı adi zombiler benden önce bana vurabiliyor çok gıcık bir durum . hammer nasıl çokmu yavaş. videolarada bakayım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

beyler daha yeni brainmill kulanmaya başladım ancak hammer printler tamamlandı sizce yapmama gerek varmı? ya da chainsaw yapmaya gerek varmı? brainmill mesafe özürlü olduğu için sopalı adi zombiler benden önce bana vurabiliyor çok gıcık bir durum . hammer nasıl çokmu yavaş. videolarada bakayım bu arada

Videolarını izledim hammer biraz fazla yavaş. Chainsaw açana kadar melee silah yapmam heralde.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.