Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende gmd 4gb var rootlu yalniz kotam bitmesin die pcden 0.2.1 surumunu yükledim hersey tamam aciliyor ama yeni Üyelik alinmiyor hata veriyor facebook uzerinden giris diyorum oyld kalıyor sizce playden yüklesem yine boylemi olur emin olamiyorum simdiden teşekkür ederim cvplar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix31

Arkadaşlar bende gmd 4gb var rootlu yalniz kotam bitmesin die pcden 0.2.1 surumunu yükledim hersey tamam aciliyor ama yeni Üyelik alinmiyor hata veriyor facebook uzerinden giris diyorum oyld kalıyor sizce playden yüklesem yine boylemi olur emin olamiyorum simdiden teşekkür ederim cvplar için

oyunun güncel versiyonunu g.play üzerinden indirip kurmak zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

beni minigun sarmadı, geç ateşliyor zombi sana darbe vurduktan sonra anca ateşleniyor ithaca daha zevkli

Jackhammer ya da spas niye yapmadın ki? :)
  • Evet arkadaşlar güncel sürüm yukledim kotaya kiyarak açıldı şükürler olsun cok güzelmis bakalım beklicez yeniyiz artık lvl 4 itaca daha uretimde

• Büyük sürpriz oyunun facebook versiyonuymuş çok lazım. Neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

beni minigun sarmadı, geç ateşliyor zombi sana darbe vurduktan sonra anca ateşleniyor ithaca daha zevkli

oyunu oynayalı çok uzun olmuyor sürekli tech e kastım diğer silahları denemeye fırsatım olmadı. zaten bi silah 1 haftada tamamlanıyor buna bi çare bulsunlar, sentry chicken 33 dakikada tamamlanıyor. bi sonraki levelde süre düşürücü özelliği olan bi kademe yapsınlar parayla yükseltelim süreleri düşürelim

• quote:

quote:

quote:

oyunu oynayalı çok uzun olmuyor sürekli tech e kastım diğer silahları denemeye fırsatım olmadı. zaten bi silah 1 haftada tamamlanıyor buna bi çare bulsunlar, sentry chicken 33 dakikada tamamlanıyor. bi sonraki levelde süre düşürücü özelliği olan bi kademe yapsınlar parayla yükseltelim süreleri düşürelim

Aynen o süre olayına acayip tavım. 1 hafta nedir baba 1 haftada zombiler bile güçleniyor zaten yaptığın silahın bi anlamı kalmıyor

• arkadaslar desert eagle ve crossbow tamamlandi bunlari acayim mi? jackhammer ve dual glock icin 3/4 durumdayim son blueprintler kaldi. aslinda jackgammer ve type92 istiyordum ama onlari toplayana kadar baska silah yapmam lazim. suan ithaca ve mp5k ile oynuyorum.
    eagle ve crossbow yapsam simdilik idare eder mi bu ikisi?

• crossbow yapuluyor yarina hazir olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

crossbow yapuluyor yarina hazir olur

Arbaleti tavsiye etmezdim ama desert eagle kesinlikle yapman gereken bi silah tek atmak güzel oluyor. Type 92 de tam anlamıyla ölüm makinası.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

crossbow yapuluyor yarina hazir olur

Arbaleti tavsiye etmezdim ama desert eagle kesinlikle yapman gereken bi silah tek atmak güzel oluyor. Type 92 de tam anlamıyla ölüm makinası.

aslında eagle yapıcaktım ama mermi sayısı çok düşüktü hemde ana silah olarak kullandım ithaca yetersiz gelmeye başlamıştı ( öldürmede sıkıntı yok ama 5 atışta mermi bittimi zor oluyordu ) bu yüzden önce crossbow yapıyorum belki o zamana kadar type 92 ya da jackhammer tamamlayabilirim.

• oyunun facebook sürümü yayınlandı artık oyunu pc den de oynayabiliyoruz
    altın ve para alma yeri çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 20 Şubat 2014; 21:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

oyunun facebook sürümü yayınlandı artık oyunu pc den de oynayabiliyoruz

Aynen oynanabiliyor ancak bu hiç iyi olmadı :) Şimdi millet hem fena kasar hem de bilgisayardan yeni kurtulmuştum telefon sayesinde şimdi telefondan oynamam bu oyunu :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezZzaR

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

oyunun facebook sürümü yayınlandı artık oyunu pc den de oynayabiliyoruz

Aynen oynanabiliyor ancak bu hiç iyi olmadı :) Şimdi millet hem fena kasar hem de bilgisayardan yeni kurtulmuştum telefon sayesinde şimdi telefondan oynamam bu oyunu :P

bana kalırsa bu facebook sürümüyle beraber multiplayer için önemli de bi adım attılar
    bide hocam 2.silaha nasıl geçiyoruz bi türlü bulamadım

• Taba basinca geciyor. Face fazla rahat oldu, ilk seek destroy gorevinde de 2 minigun bi de chainsaw bpsi dusurdum hadi hayirlisi. Mp de ayri oyun olarak gelir diger oyunlari shadowgun gibi bence.

• quote:

Taba basinca geciyor. Face fazla rahat oldu, ilk seek destroy gorevinde de 2 minigun bi de chainsaw bpsi dusurdum hadi hayirlisi. Mp de ayri oyun olarak gelir diger oyunlari shadowgun gibi bence.

tamam hocam sağolasın

• Ben 17 levelim smuggler 2 level onu şimdi kasmam gerekli mi yoksa ilerde mi kasayım

• Facebook işide çok gerekli miydi bilemedim

• ne güzel telefonla uğraşıyodum yine pc ye geçirecekler beni.
  • harika olmuş bee kurtuldu telefon bataryası artık telefondan oynayan sayısı çok azalır.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.