Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Level 34
    Tech level 7

M4 ve grenade launcher'dan vazgeçmem

Bu zamana kadar toplamda 2 kez ölmüşüm

En sevdiğim silah grenade launcher zombileri bi araya toplayıp 6-7tanesini uçuruyorum. M4 'ü zaten biliyosunuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi süreden sonra sıkıyor.
    Yeni başlayanlara selam.
    Note3te keyf alarak oynuyordum bi aralar sildim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzzylgc

Bi süreden sonra sıkıyor.
    Yeni başlayanlara selam.
    Note3te keyf alarak oynuyordum bi aralar sildim ama

Beni de sıktı hep aynı şeyler. Multiplayer çıksa eğlenceli olabilir.
  • şu an blueprint bekleyen silah kalmadı hepsi açık tech 9 a 1 gün kaldı bende sonlara yaklaştım
  • minigunu kullanırken başta farenin sol tarafına 1 kere basın ateşlenme yeri dönsün ve diğer silaha geçin miniguna ihtiyacınız olduğunda direk beklemeden ateş edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 24 Şubat 2014; 12:16:58 >
  • arkadaşlar facebookdan oynamaya çalışdım ama beceremedim.bütün updateleri yapdıkdan sonra telefonumdaki nick den girmeye çalışıyorum.authanticade den sonra downloading game data diyip kalıyor.chrome dan bağlanıyorum acaba aynı sorunu yaşayan oldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

arkadaşlar facebookdan oynamaya çalışdım ama beceremedim.bütün updateleri yapdıkdan sonra telefonumdaki nick den girmeye çalışıyorum.authanticade den sonra downloading game data diyip kalıyor.chrome dan bağlanıyorum acaba aynı sorunu yaşayan oldumu?

Oyun bilgilerini indirmesi biraz zaman almıştı bende de. Bence internet bağlantısında sıkıntı olabilir ama bilemiyorum.

• SezZzaR S kullanıcısına yanıt
    Belkide bağlantıdandır eve gittiğimde birde evden denerim

• zombiler hep aynı biraz farklı ekleseler süper olur
  • sonunda tech icin 1 mil topladim 4 gun sonrada 9 yapicam. gunsmuth 7 eng 7 onlarda bekliyor
     DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2

• bende başladım YUCELMURATOZKAN ismim facebook profilimle baglandım :) arkadas olalım beraber oynayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclmrtzkn

bende başladım YUCELMURATOZKAN ismim facebook profilimle baglandım :) arkadas olalım beraber oynayalım :)

İyi oyunlar hocam en kisa zamanda sizi facebook uzerinden ekleyecegim.
    Bu arada madfingerin forumlarinda yeni guncellemede arena ozelligi ve slot makinesinin geleceği konuşuluyor

• Merhaba arkadaşlar bende oynuyorum oyunu ancak takıldım yardıma ihtiyacım var. Çin'deki görevi bitirdikten sonra ne yapıcam bilmiyorum yan görevleri yapmadım onlarımı yapmam lazım kırmızı görevlere giremiyorum yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertan95

Merhaba arkadaşlar bende oynuyorum oyunu ancak takıldım yardıma ihtiyacım var. Çin'deki görevi bitirdikten sonra ne yapıcam bilmiyorum yan görevleri yapmadım onlarımı yapmam lazım kırmızı görevlere giremiyorum yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim

Hocam avrupadaki yan görevleri yapcin afrika ve amerikadaki hikaye modundaki gorevleri yaptiktan sonra geriye yan gorevler kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 27 Şubat 2014; 20:51:37 >
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    Yan görevlerden sonra açılacak mı peki

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    ultrAslan olarak değiştirdim nikimi bilgine :)
  • 1 nick ile 2 cihazda oynuyabiliyormuyuz ?

• quote:

Güncellemeden önce acilmasi zor.

Yclmrtzkn
    Tmm hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 27 Şubat 2014; 21:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Güncellemeden önce acilmasi zor.

Yclmrtzkn
    Tmm hocam

Teşekkür ederim bilgiler için ozaman onlar açılana kadar yan görevlere devam :)

• Arkadaşlar facebook versiyonunu deniyor yeğenim, sürekli "internet communication failed, please wait" diyor. sizce nedeni ne olabilir? iki farklı bilgisayarda denedik sonuç aynı. alıntı ile cevaplarsanız çok iyi olur. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.