Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben blueprintlerin birini kaçırdım ve alamadım. O zamandan beri kaç boss geçti hiç blueprint düşmüyor sanırım oyunda bir hata oldu, acaba böyle bir sorun yaşayan oldumu aranızdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadsnow32

Beyler ben blueprintlerin birini kaçırdım ve alamadım. O zamandan beri kaç boss geçti hiç blueprint düşmüyor sanırım oyunda bir hata oldu, acaba böyle bir sorun yaşayan oldumu aranızdan

Bişeyleri (gunsmith ve teknisyen başta) upgrade ettikçe düşer, bazen kesilmesi doğal, yüzlerce bosstan çıkmadığı oldu bana gunsmith upgrade ettim tek göreve 3 bp aldım. .
  • Buda benim ezik hesap.

DEAD TRİGGER 2

DEAD TRİGGER 2
     DEAD TRİGGER 2 DEAD TRİGGER 2

• Şu sorunu yaşayan var mı? Store kısmına girmek istediğimde yazı çıkıyor ve öyle kalıyor.

DEAD TRİGGER 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Şu sorunu yaşayan var mı? Store kısmına girmek istediğimde yazı çıkıyor ve öyle kalıyor.

DEAD TRİGGER 2

Aynı sorun bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ios cihaziniz yoksa oyunu facebook uzerinden telefondaki hesabinizla oynayin eger androidde oynarsaniz o kisim acilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 1 Mart 2014; 16:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Eğer ios cihaziniz yoksa oyunu facebook uzerinden telefondaki hesabinizla oynayin eger androidde oynarsaniz o kisim acilmaz

Sağolun hocam bilgilendirme için

• oyundan sıkıldım.uprage süreleri çok uzun ve istediğim blueprintler bir türlü düşmedi. crossbow ve m1 grand ile oynuyorum ama ikiside bolt action olduğundan iyice sıktı oyun.
    birazdan ss ekliyecem 1 haftadır neredeyse hiç oynamadım oyunu sadece ara sıra rocket ve sentry yapmaya giriyorum forumda takılırken.
  • ss ler yüklenmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 2 Mart 2014; 0:59:10 >
  • Oyundan bende sıkılmaya başladım, yeni güncelleme gelsede artık biraz yenilik görsek, hep aynı alanlarda oynamak sıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün sonra minigun tamamlanıyor artık bi amaç kalmayacak yav. Tüm silahları yaparım artık

• ben ölümsüzlük hilesiyle kopuyorum zaten ama blueprint az geliyo tech'i 5 lvl yapıyorum geri kalanlar 4 lv şimdilik
  • madfinger şehirler azaldıkça zombi öldürme sınırınıda yukarı doğru çıkararak güncellemeyi erteleyebildiği kadar erteliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BİLALBİLAL_58

ben ölümsüzlük hilesiyle kopuyorum zaten ama blueprint az geliyo tech'i 5 lvl yapıyorum geri kalanlar 4 lv şimdilik

hocam ölümsüzlük hilesini nasıl yapıyorsunuz?
    hileli apk ve data indirdiyseniz onlarda genelde silah hileside var ondan sordum.

• hileli apk boş iş yaşasın gamecih :)
  • hileli apk kullanırsan ban yersin gamecih kullanmasını biliyorsan onunla ölümsüzlük yapabilirsin görev bitince de hileyi sıfırla ki oyun kapanmasın ban yemedim şu ana kadar
  • quote:

hileli apk kullanırsan ban yersin gamecih kullanmasını biliyorsan onunla ölümsüzlük yapabilirsin görev bitince de hileyi sıfırla ki oyun kapanmasın ban yemedim şu ana kadar

anladım hocam en iyisi bulaşmayayım
    zaten ölümsüzlük için o kadar uğraşmaya pek gerek yok normal bir görevde(seek destory)dışında maksimum 2-3 painkiller ile görev çok rahat bitiyor.

• yav ben en çok sentinel görevlerini seviyom :)
  • quote:

yav ben en çok sentinel görevlerini seviyom :)

hımm tmm hocam

• Oyun şu aralar sıkmaya basladi multiplayer ve yeni maplar lazim.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.