Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Update'de arena modu olacağı kesinleşti, facebook sayfasına Teaser koymuşlar. :) Mart sonu anca gelir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Update'de arena modu olacağı kesinleşti, facebook sayfasına Teaser koymuşlar. :) Mart sonu anca gelir heralde.

Sabredicez desene :)
  • evet arena olcağı kesinleşti.ordaki özelliklerin hepsi değil ama multiplayer ve yeni silahların geleceğini düşünüyorum.
    birde 24 saatten beri sadece 30 milyon zombi öldürülmüş bu gidişle o şehirlerin bitmesi çok vakit alacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehirler bitince update gelmesi gerekecek uzayacak sanirim bu gidisle. Yeni silah gelir ama multiplayer konusunda umutsuzum acikcasi.

• oyun çok sıktı hiç amacım kalmadı minigun + spas ile ölümsüz oldum zaten
  • Ben de silah deniyorum, chainsaw arti ammo chicken yetiyor, zorluk kalmadi hic. Arena modu nasil olacak bakalim ama o da cok var heralde sehirler yavasladi iyice.

• Hile yapan var mı eğlenceli oluyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Hile yapan var mı eğlenceli oluyor mu

Hileye gerek yokki. Spas gücü 3 binlerde tek atıyor minigun da 3 binlerde üstelik yağdırıyor mermiyi sen düşün zombilerin halini

• ben minigun ın yanına granade yi lvl 9 yaptım,, granade 7bin gücünde olduğu için zombilerde ona oranla bayağı bi güçlendi,, minigun eskisi gibi çok fark yaratmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

ben minigun ın yanına granade yi lvl 9 yaptım,, granade 7bin gücünde olduğu için zombilerde ona oranla bayağı bi güçlendi,, minigun eskisi gibi çok fark yaratmıyor

Ben minigunun gücünün azalacagini dusundugumden sadece chainsaw ve desert eagle i mk9 yaptim

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    hammer faciasından sonra chainsaw ilaç gibi geldi bana mini+gl+cs üçlüsü beni idare ediyor painkiller ya da tavuk kullanmaya gerek kalmadan hallediyoruz işi önceden zor diye seek and destroy pek oynamazdım şimdi zevki orada çıktığı için s&d a gömülüyorum
  • Aynen hocam bende ch+mini+desert eagle uclusuyle rager i bile bombasiz olduruyorum.ama su 2-3 gundur oyuna pek girmiyorum guncelleme gerek

• Beyler güncelleme haftaya geliyor.facebook sayfasindan paylasinlara gore arena ozelligi disinda tatmin edici bi ozellik buyuk ihtimalle yok

• Online oynanabiliyor mu ben bulamadım nerden oynanıyor
  • Oyun kafayı yedi bende, bölümlere gayet rahat giriyorum da bittikten sonra hideout'ta para eklenmiyor. Tavuk kullanıyorum onlar da eksilmiyor.
  • Aynen bendede öyle durumda şu an money booster ım ınsallah bosa gıtmemıstır o kadar kasdım para bır gram artmadı ve oldurulen zombı sayısı sanıyede 1 e dustu bole gıderse seneye bıter heralde. Bu arada yenı basladım bende bu oyuna forumu ıkı gundur takıp edıorum son guncellemelerı adım sınan istanbulda oturuyorum kullanıcı adım ßy$!n@nTr sureklı facebook uzerınden baglanıyorum acaba telefondan oynamaya kalksam facebook profılıme erısebılırmıyım? Benide eklersenız sevınırım bu kulupde olmaya level 26 ..
  • sonunda jackhammer yapımı tamamlandı birkaç güne tech 9 biter o zamana kadarda minigun ya da type 92 blueprintleri tamamlarsam iyi olacak.
    butterfly dropları kalktı değil mi ? bi yerde okumuştum geçici süreliğine aktif edilmişti diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

sonunda jackhammer yapımı tamamlandı birkaç güne tech 9 biter o zamana kadarda minigun ya da type 92 blueprintleri tamamlarsam iyi olacak.
    butterfly dropları kalktı değil mi ? bi yerde okumuştum geçici süreliğine aktif edilmişti diye

tech 9 oluyorsa type 92 yapmana gerek yok biraz daha zorlayıp minigun yapmanı şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

sonunda jackhammer yapımı tamamlandı birkaç güne tech 9 biter o zamana kadarda minigun ya da type 92 blueprintleri tamamlarsam iyi olacak.

tech 9 oluyorsa type 92 yapmana gerek yok biraz daha zorlayıp minigun yapmanı şiddetle tavsiye ederim.

büyük ihtimal öyle yapıcamda minigun hala 0'da duruyor o değil hiç istemediğim birkaç silahta 0'da durduğundan çok uğraştıracak minigun tamamlamak.scar - chainsaw - hammer - m4 ve fn2000 tamamlanmadı hala.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

büyük ihtimal öyle yapıcamda minigun hala 0'da duruyor o değil hiç istemediğim birkaç silahta 0'da durduğundan çok uğraştıracak minigun tamamlamak.scar - chainsaw - hammer - m4 ve fn2000 tamamlanmadı hala.

chainsaw pekte iyi değil brainmill ondan daha iyi. mümkünse brainmill yap geliştir. alanı daha iyi. hatta mümkünse crowbar yap mk9a geliştir hızı ile sopalılar bile sana vuramadan indiriyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 10 Mart 2014; 23:59:57 >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.