Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda hedefleri tamamlama bölümünde sıkıntı var. bazı bölümler 0 landı ve hiç artmıyor
  • arkadaşlar bir şey soracaktım. bu oyunda ana görevler var bir de yan görevler var. bu yan görevleri yaptıkça aynı yerde devamlı yeni görev çıkıyor, acaba bunun sonu var mı yoksa ana görevler üzerinden devam edeyim mi. bir de taktik olarak önereceğiniz neler var? mesela şu silahı al, şu upgradeleri yap tarzında
  • 3 yeni zombi eklenecekmiş worker - prostitte - nurse
     DEAD TRİGGER 2
     DEAD TRİGGER 2

• quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

arkadaşlar bir şey soracaktım. bu oyunda ana görevler var bir de yan görevler var. bu yan görevleri yaptıkça aynı yerde devamlı yeni görev çıkıyor, acaba bunun sonu var mı yoksa ana görevler üzerinden devam edeyim mi. bir de taktik olarak önereceğiniz neler var? mesela şu silahı al, şu upgradeleri yap tarzında

Yan gorevlerin sonu yok hocam.sen story olan gorevleri bitirdin mi?eger bitirdiysen avrupadaki yan gorevleri yap.taktik olarak baslarda crossbow ve dual uzi ile m4 e kadar idare edebilirsin daha sonrasinda ise scar type 92 ve minigunu yaptirirsin.tavuklardan ise rocket vesentry chickeni oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 17 Mart 2014; 21:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben.bu oyuna yeni basladim ve daha 4 level falanim daha hizli level nasil atların yardim ederseniz sevinirim

• H21 kullanıcısına yanıt
    Level den daha önemli olan şey tech yüksetlmek. Tech i her yükselttiğinde bölümlerden kazandığın para çoğalır. Mümkün olduğunca az silah alarak ya da upgrade yapmayarak parayı tutup tech i arttır. Gerisi zaten kendiliğinden gelir. Bluprintler de o arada tamamlanır istediğin silahı alırsın o zaman.
  • Bulunduğum ortam itibariyle wifi bulmam hayli zor. Mobil veriden oynamaya kalksam ne kadar gider bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnospoint

Bulunduğum ortam itibariyle wifi bulmam hayli zor. Mobil veriden oynamaya kalksam ne kadar gider bir bilginiz var mı?

oyun mobil veriyi çok cimri kullanıyor. 4 5 saat oynasan 1. mb ya alır ya almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Orijinalden alıntı: hypnospoint

Bulunduğum ortam itibariyle wifi bulmam hayli zor. Mobil veriden oynamaya kalksam ne kadar gider bir bilginiz var mı?

oyun mobil veriyi çok cimri kullanıyor. 4 5 saat oynasan 1. mb ya alır ya almaz.

Cevap için teşekkürler. En yakın zamanda indiriyorum oyunu.

• arkadaşlar ben facebooktan oynayacaktım oyunu ama oyuna gıremıyorum play ve costum login tusuna tıklanmıyor bı bılgısı yada çözümünü bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
  • Hocam güncellemeyle oyuna yeni silah eklenecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 18 Mart 2014; 19:13:15 >
  • nemesisaga1 N kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende var. Belli ki facebook hesabimdaki bi ayarla ilgili ama bulamadım. Baska facebook hesabindan oyunda actigim kullanici adiyla baglaninca aciliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Hocam güncellemeyle oyuna yeni silah eklenecek mi?

Hocam Araştırmalarım Sonucu Eklenmeyecekmiş Gibi Duruyor Yarın Hepberaber Göreceğizz
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir şey soracaktım. bu oyunda ana görevler var bir de yan görevler var. bu yan görevleri yaptıkça aynı yerde devamlı yeni görev çıkıyor, acaba bunun sonu var mı yoksa ana görevler üzerinden devam edeyim mi. bir de taktik olarak önereceğiniz neler var? mesela şu silahı al, şu upgradeleri yap tarzında

Yan gorevlerin sonu yok hocam.sen story olan gorevleri bitirdin mi?eger bitirdiysen avrupadaki yan gorevleri yap.taktik olarak baslarda crossbow ve dual uzi ile m4 e kadar idare edebilirsin daha sonrasinda ise scar type 92 ve minigunu yaptirirsin.tavuklardan ise rocket vesentry chickeni oneririm.

hocam avrupa hariç diğer kıtalarda görevler vardı yaptım. oyuna ilk başladığımda her kıta üzerinde 4 missions yazıyordu. şimdi avrupa'da 4 diğerlerinde 3. avrupa'da ana görev çıkmadı, sadece edinburg'ta bilmem kaç milyondan sayı düşüyor onun etrafında 4 tane yan görev var. diğer kıtalarda da devamlı yan görevler var. 3 missions diyor ama bir türlü yeni görevler açılmadı, paso yan görev yapıyorum. sizde de böyle mi acaba :)

• Şuan 400mb'lık güncelleme yükleniyor.
  • Oyun güzel fakat bana nedense böyle bir tutam eksik geliyor
  • quote:

quote:

quote:

hocam avrupa hariç diğer kıtalarda görevler vardı yaptım. oyuna ilk başladığımda her kıta üzerinde 4 missions yazıyordu. şimdi avrupa'da 4 diğerlerinde 3. avrupa'da ana görev çıkmadı, sadece edinburg'ta bilmem kaç milyondan sayı düşüyor onun etrafında 4 tane yan görev var. diğer kıtalarda da devamlı yan görevler var. 3 missions diyor ama bir türlü yeni görevler açılmadı, paso yan görev yapıyorum. sizde de böyle mi acaba :)

Evt hocam herkes o yan gorevleri yapiyor ancak guncelleme geldi simdi arena var orayi oynayacagiz gibi

• Çok güzel bir oyun. Tavsiye ederim.

• yeni güncellemeyi deneyen arkadaşlar izlenimlerini yazsın

• quote:

yeni güncellemeyi deneyen arkadaşlar izlenimlerini yazsın

Daha Beklemedeyiz Bana Gelmedi Güncelleme
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.