Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geldi güncelleme telden girdim 13418 puan 16 Dave. Güzel oldu zor iyice arena cani cikiyor insanin. Farklı arena olmazsa bayar ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

yeni güncellemeyi deneyen arkadaşlar izlenimlerini yazsın

güncelleme prag'taki ofis saatine göre ayarlanmış bizim yerel saat'e göre 30 - 45 dk içinde gelmiş olması gerekiyor
  • Güncelleme mevcut google store'da. Facebooktan giremedim ama dosya indirdi, en son sürüme güncelleyin diyor ama yine de.
  • Iyi Akşamlar arkadaşlar. Ay oldu galiba oynayamadım uzun süredir ancak arena Update geldi az once banada

• Ana menü epey hizlanmis. Özellikle şu etrafta döndürme olayı çok hızlı hale gelmiş hani tech in falan olduğu yer. Android için uygulama içi satın alma hala sorunlu. Arena update olayı güzel olmus

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    hocam ben güncellemeyi mobilde saat 5 de indirdim ama yoğunluktan dolayı oynamak fırsat olmadı.az önce arena yeri hariç avrupada ve amerikada 1-2 görev yaptım.sanırım amerikada yeni bir görev olacak.
    aslında oynamak için birazda facebook versiyonuna ayak sürttüm(büyük ekran ve fiziksel tuşların yeri ayrı) ancak dahaca eklenmemiş
  • hocam androiidde uygulama içi satın alma için telefonun dilini ingilizce yapılması gerekiyor.
    evet arena olayı güzel olmuş ama mk 10 a yükseltememe ve yeni silahların olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı.
  • benim telede geldi güncelleme insin bakalım nasıl olacak
  • quote:

hocam ben güncellemeyi mobilde saat 5 de indirdim ama yoğunluktan dolayı oynamak fırsat olmadı.az önce arena yeri hariç avrupada ve amerikada 1-2 görev yaptım.sanırım amerikada yeni bir görev olacak.
    aslında oynamak için birazda facebook versiyonuna ayak sürttüm(büyük ekran ve fiziksel tuşların yeri ayrı) ancak dahaca eklenmemiş

olabilir hocam belki ben madfinger forumlarında verilen saatleri yanlış çevirmişimdir.telde oyun güncelleniyor birazdan bende bakarım

• Yeni silah yok. Sadece arena var şimdilik. Avrupa bitince yeni gorev çıkar ama şimdilik görevlerde de yeni birşey goremedim. Bence çok vasat bir güncelleme oldu. Zaten herşey full oldu bende. Tech9 vs.. Bundan sonrası amelelik olur.

• güncelleme gelmiş niye haberdar etmiyorsunuz otomatik olarak iniyor şu anda geç saatte deneyeceğiz
  • arenadan çıkınca niye kazanç eklenmedi sinir oldum 20 dk oynadım sonra yatıcam diye oyundan çıktım kazandığım para eklenmedi o değil bide money booster basmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

arenadan çıkınca niye kazanç eklenmedi sinir oldum 20 dk oynadım sonra yatıcam diye oyundan çıktım kazandığım para eklenmedi o değil bide money booster basmıştım

arena modunda money booster pek kazançlı değil. tech 9 için , 30 dakikada 50k felan kazayorsun görevleri kısa kısa hızlı bir şekilde bitirdiğinde 2 dakikada 20k kazanma durumun var..

arena modu ayrı bi heyecan olmuş 18k yaptım ilk elde 3 rager 1 kamikaze nin arasında kaldım mermi de yoktu sentry chickenlar boss kesene kadar beni aldılar ortasına kamikaze boom yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

quote:

arenadan çıkınca niye kazanç eklenmedi sinir oldum 20 dk oynadım sonra yatıcam diye oyundan çıktım kazandığım para eklenmedi o değil bide money booster basmıştım

arena modunda money booster pek kazançlı değil. tech 9 için , 30 dakikada 50k felan kazayorsun görevleri kısa kısa hızlı bir şekilde bitirdiğinde 2 dakikada 20k kazanma durumun var..

arena modu ayrı bi heyecan olmuş 18k yaptım ilk elde 3 rager 1 kamikaze nin arasında kaldım mermi de yoktu sentry chickenlar boss kesene kadar beni aldılar ortasına kamikaze boom yaptı

Arenada giderek zombilerin seviyesi de artıyor bir yandan. Para kasmak için arena oynanmaz, öbür türlü money boosterla neredeyse milyona yakın kasılabiliyor boosterla, arenada 200k filan gelir anca. Biraz daha farklı ödüller olsaymış arenada iyi olacakmış, çeşitlendirmeleri gerek oyunu aslında biraz tekdüzeleşti.

• sizin load up nasil beyler? benim ammo chcken - sentry / jackhammer
    ( minigun hala 1 pb )

bide max 100k sinirlandirilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 20 Mart 2014; 12:41:13 >
  • quote:

hocam androiidde uygulama içi satın alma için telefonun dilini ingilizce yapılması gerekiyor.
    evet arena olayı güzel olmuş ama mk 10 a yükseltememe ve yeni silahların olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı.

Peki satın aldıktan sonra telefon dilini tekrar Türkçe yapıp oyuna girdiğimizde sorun olur mu?
  • quote:

sizin load up nasil beyler? benim ammo chcken - sentry / jackhammer
    ( minigun hala 1 pb )

bide max 100k sinirlandirilmis

Benim loadout Ammo chicken sentry, flashı bayaa bi update etmem lazım ama duruyor, üstüne de double uzi yapacağım sanırım da 15 güne anca oluyor update de. Neyse beklerim. Facebooka da alışmışım, telefon ekranından nasıl bir zorladı belli değil. Tabletten de denerim bu akşam. Farklı silah item gibi bişeyler eklemeleri gerek oyuna. Monotonlaşıcak bu gidişle, önceden de monotonlaşmıştı.
  • Arkadaşlar bu free Golda basinca gelen internete bagli ddeğilsin uyarisiyla ilgili bi çözüm varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aybars_23

Arkadaşlar bu free Golda basinca gelen internete bagli ddeğilsin uyarisiyla ilgili bi çözüm varmi?

telefon dilini ingilizce yap ya da pc den facebook üzerinden bağlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

hocam androiidde uygulama içi satın alma için telefonun dilini ingilizce yapılması gerekiyor.

Peki satın aldıktan sonra telefon dilini tekrar Türkçe yapıp oyuna girdiğimizde sorun olur mu?

Orasini tam olarak bilmiyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.