Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

hocam androiidde uygulama içi satın alma için telefonun dilini ingilizce yapılması gerekiyor.
    evet arena olayı güzel olmuş ama mk 10 a yükseltememe ve yeni silahların olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı.

Peki satın aldıktan sonra telefon dilini tekrar Türkçe yapıp oyuna girdiğimizde sorun olur mu?

olmaz
  • Bu arena niye bitmiyor yarım saati geçti öldür allah öldür bitmiyor.. Bi' de güçlendi zombiler hammer bile 2 kerede öldürüyor lafta 4000 küsür dmg veriyordu.. öylesine girmiştim bir de silah seçimim de gayet tırt :) bir şey mi yapmak lazım bunu bitirebilmek için yoksa öldüğümüzde mi bitiyor?
  • Her arena bölümü oynadığımda ölecek miyim illa :s Saçma olmuş bu.. 35 dakika zaman harcadım ama sonunda öldüm. Profil kısmında ölüm oranı alır başını gider o zaman :)
  • arena çok tırt olmuş oynanmaz hiç bir vasfı yok her yönden zarar
  • Arena'yı bir kere oynadım öldüm çıktım. Uzun süre oyalayıcılığı yok gibi. Fazla para da kazandırmıyor. Öylesine, sırf ekstra olsun diye koymuşlar gibi. Umarım bu sistemi biraz daha geliştirirler.
  • Arena değişik ödül filan vermezse bir işe yaramaz, çok gereksiz bir güncelleme oldu aslında. 1-2 silah geleydi bari.
  • Bu güncelleme beklentileri karşılamadı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler guncellemeden sonra oyun bozuldu. Silahlar falan görünmüyor. Çözüm nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Beyler guncellemeden sonra oyun bozuldu. Silahlar falan görünmüyor. Çözüm nedir ?

Silip tekrar yüklersen düzelir belki :) Başka böyle bir sorunu olan yoktu sanırım çünkü.
  • Merhaba arkadaslar bende 16 lwlim ama suan harita kapali yani nereye gdecegmi bilmiyorum birisi aciklayablirmi acaba? Gorev yerlerim kapali anlicaginiz

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    bende de bu sıkıntı arasıra oluyor binalar yarım yamalak zombilerin gözlerindeki ışık gözüküyor başkada birşey gözükmüyor çaresini bilen varmı acaba birde silip kursam kullanıcı adımla ilerlediğim leveller gelirmi acaba tech 8 kuruluyor level 34 olmuş eğer ilerlemem giderse daha oynamam herhalde saten sıkmaya başlamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaly.87

bende de bu sıkıntı arasıra oluyor binalar yarım yamalak zombilerin gözlerindeki ışık gözüküyor başkada birşey gözükmüyor çaresini bilen varmı acaba birde silip kursam kullanıcı adımla ilerlediğim leveller gelirmi acaba tech 8 kuruluyor level 34 olmuş eğer ilerlemem giderse daha oynamam herhalde saten sıkmaya başlamıştı

Hocam oyundaki kullanici adini ve sifreni biliyosan oyunu silip kursan da customer login kismindan kullanici adini ve sifreni girerek o hesaptan devam edebilirsin.

• quote:

quote:

Hocam oyundaki kullanici adini ve sifreni biliyosan oyunu silip kursan da customer login kismindan kullanici adini ve sifreni girerek o hesaptan devam edebilirsin.

Tesekkurler kaldirip kurayim olur ins

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler kaldirip kurayim olur ins

Oyun gecmisini silip tekrar oyuna girince kullanici adi ve sifrenle g
    iris yapinca oyundaki dengesizlik gitti

• Selamun Aleyküm arkadaşlar dead trigger 2 yi bayağdır oynuyorum ama foruma bugün katıldım. Bir sorum olacaktı. Şimdi arenaya girdim 75.862 score yaptım 65 bin küsürde para topladım en son öldüm para sorunsuz bir şekilde geldi ama arenada sıralamaya baktığımda scorum 4.500 küsür gözüküyor sebebi nedir bunun hocam ya

• Bu arada oyundaki nickim againomg 32 level im ekleyin :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap yokmu up up up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün bi durumla karşı karşıya kaldım banned felan bişeyler yazıyor oyundan banlamışlar 32 level hesabıma giremiyorum sebebi nedir ?

• againomg A kullanıcısına yanıt
    hilemi kullandın
  • Hile yaptığın için banlamışlar. Yapmadıysan email yolla adamlara.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.