Şimdi Ara

Dealextreme kargo aldım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar deal extreme den kargo aldım tam 100 tl bana kargolanıp yollandıgına dair msn den mesaj geldi ama ems nin sitesinde goremiyorum birde aklıma yeni gelen gumruk sorusu kafama takıldı aldıklarım kucuk seyler ama

29215 Replacement Screws Set with Sticker for PSP 1000 x1 Shipped USD 1.20
    1 36170 Mesh Protective Case Cover for iPhone 3G/3GS (Black) x1 Shipped USD 1.70
    1 11839 Complete Disassembly Tools for iPhone and iPhone 3G (6-Piece Set) x1 Shipped USD 3.04
    1 18438 Repair Parts Replacement LCD Module with Backlight for PSP 1000 x1 Shipped USD 16.67
    1 42595 Universal Activation Sim Card for iPhone 2G/3G/3GS/4 x1 Shipped USD 2.50
    1 101161 Professional Disassembly Tools for iPhone 4 (10-Piece Set) x1 Shipped USD 5.00
    1 03373 Replacement PSP Analog Switch Button Module Black x2 Shipped USD 3.60
    1 36169 Mesh Protective Case Cover for iPhone 3G/3GS (White) x2 Shipped USD 3.98
    2 14833 Repair Parts Replacement Glossy Screen Cover for iPhone 3G x1 Packing USD 6.51
    2 30575 Full Replacement Housing Case with Buttons for PSP 1000 (Dark Blue) x1 Packing USD 11.05
    2 00000 Tracked Air Mail Service Fee x1 Packing USD 0.01

Total: USD 55.26

Order: 1221AACR placed on 12/21/2011 1:48:13 PM

Status: (of current shipment) On 12/26/2011: Packaging see all processing stepsLatest Shipment:by Tracked Air Mail RA339650005CN

Shipment Records Here is a list of tracking numbers assigned to your order. They may represent normal shipments, partial shipments, replacements, complimentary gifts, and other packages:

Shipment Date Tracking Number
    12/22/2011 10:55:47 PM RA339650005CN

yazanlar ve aldıklarınm bunlar bana ulasırmı gumrukte takılırmı ne zaman gelir ve en onemlisi takibi acılmadan nasıl yapıcam oneri dusunce ve yardımlarınızı bekliyorum ve herkese tesekkur ediyorum

• EMS'den göndermiyorlar, China Post'dan bakacaksınız. Hemen sisteme düşmez ama.
  • Benim aldıklarım yaklaşık 3 haftada kapıma geliyor. Bu paketin de gümrükte takılacağını sanmıyorum. Açılma ihtimali var ama er ya da geç kapıya gelecektir.
  • Ben de daha yeni sipariş verdim en az 3 haftası var:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: z740

Ben de daha yeni sipariş verdim en az 3 haftası var:)))

Yılbaşı çılgınlığını da hesaba katmak lazım. Paketleri 1 aydan erken beklememek lazım
  • Dostum gümrükle çok işim oldu kargolar yüzünden gidip geldim baya. Emin ol senin kargo takılmaz gümrüğe. Dealextreme kargosuda mutlaka gelir eline. Kargoya verileli 6gün olmuş. Daha 20gün beklersin en azından. Türkiyeye girecek sonrasında ptt de çok yavaş çalışıyor bu yılbaşı yogunlugu falan.
  • Herkese cok teskkurler içime su serptiniz cok rahatladım DealExtreme den daha urun alacagım ama hem su kargo gelsin ve dolar dussunde

Dolar da 1.9 oldu nerdeyse yaaaaaa bu ne arkadas İnsallah yılbasından sonra inerde alısverise devam ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışından kargo almak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaslR benim kargom hala gelmedi haftalardır chinepost (intmail) a girince aynı sey yazıyor bir yardımcı olrsanız sevinirm cogu zaman da siteye erisemiyorum zaten
  • aga ptt'nin sitesinden takip et.2 gün önce izmir torbasına eklenmiş senin kargo.Eli kulağındadır bugün yarın gelir:D
  • Tmm dir arkadaslar baktim ve tireye gelmis ama kargocu getirmedi muhtemelen pazartesi (bugun) oglen gelir bakcam artik kaliteye eksik varmi saglam mi diye eger sorunsuzsa hersey. Chineli arkadaslarla iyi Anlasiriz gibi gelio belki ilerde kiz bile alip veririzzzzz :D. :))

Netim sinirli olmasa resimde koycam gelincede sinirili internetin gozu kor olsun ama aciklama yapicam

Herkese yardimlar icin tesekkurler bu arada iphone dan yaziyorum i lere dikkat. :)))))
  • arkadaslar uyrunler geldi ama

ptt nin yaptıgı iş olmaz olsun psp lcd ve iphone cam ı darbe alıpğ kırılmıs bide adamlar kac kat sarıp sarmalamıs bide indirim kuponuda cıkmadı

simdi ben bu ptt yi kimlere sikayet ediyim napıyım yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoforum-bs

arkadaslar uyrunler geldi ama

ptt nin yaptıgı iş olmaz olsun psp lcd ve iphone cam ı darbe alıpğ kırılmıs bide adamlar kac kat sarıp sarmalamıs bide indirim kuponuda cıkmadı

simdi ben bu ptt yi kimlere sikayet ediyim napıyım yaaa

Dostum bir şey sorucam. Ürünler Türkiye'ye geldikten sonra kaç günde eline ulaştı.
  • 8 - 14 gun arası ulasıyor
  • quote:

8 - 14 gun arası ulasıyor

oooo yurt dışından buraya gelmesi daha kısa sürüyor. Neyse teşekkür ederim.
  • zatn yurtdısından gumruge max 5-6 gn suruo
  • quote:

zatn yurtdısından gumruge max 5-6 gn suruo

İşte burada gelmiyor neyse tekrar teşekkür edeirm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.