Bildirim
dealextreme yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Livechatte yakala birilerini öyle sor. Tedarik ediyorlardır muhtemelen hala. Şu saatlerde operatör olur ama 1-2 saat sıra beklersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
Livechatte yakala birilerini öyle sor. Tedarik ediyorlardır muhtemelen hala. Şu saatlerde operatör olur ama 1-2 saat sıra beklersin.
cevap için teşekkürler de 2 saat çok fazla mail atabilcegim bi sistem yok mu?? -
quote:
Orijinalden alıntı: mdh_ua
quote:
Livechatte yakala birilerini öyle sor. Tedarik ediyorlardır muhtemelen hala. Şu saatlerde operatör olur ama 1-2 saat sıra beklersin.
cevap için teşekkürler de 2 saat çok fazla mail atabilcegim bi sistem yok mu??
Mail atsanda %90 cevap gelmez. Live chatte operator bekleyeceksin, hemen ilgileniyorlar. -
quote:
quote:
quote:
cevap için teşekkürler de 2 saat çok fazla mail atabilcegim bi sistem yok mu??
Mail atsanda %90 cevap gelmez. Live chatte operator bekleyeceksin, hemen ilgileniyorlar.
live help offline gece denerim artık -
Bende bugun ürün aldım +1.7 vererek tracking numarası aldım bana order numarası verdiler.
Kargomu nasıl takip ederim ?
Sen nerden takip ediyosun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian
Bende bugun ürün aldım +1.7 vererek tracking numarası aldım bana order numarası verdiler.
Sen nerden takip ediyosun ?
hemen takip numarası vermiyo siteni altında track my order var ordan takip etmeye başlıyosun kargo yola çıktıgı zaman takip no veriyo -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian
Sen nerden takip ediyosun ?
hemen takip numarası vermiyo siteni altında track my order var ordan takip etmeye başlıyosun kargo yola çıktıgı zaman takip no veriyo
Hay ağzına sağlık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X