Şimdi Ara

Death Note E-Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba , yaklaşık 2 ay önce vermiş olduğum kararları şimdi uygulamayı düşünüyorum .Death Note adlı animeyi kitaba çevirerek daha çok kişinin bilmesini ve animedeki ağır adalet duygusunu anlamasını sağlayacağım .Bu fikri edinen kişiler elbetteki dünyayı değiştirmek için uğraşacak .Ve belli bir okuyucu kitlesi kazandıktan sonra kendi kitabımı yayınlamayı düşünüyorum .Ondan sonra bu kitabı manga yapacağım .Manga yapma konusu biraz uzun sürebilir tabii ki .Death Note'nin e-kitabının ilk bölümünü bu pazar yayınlayacağımı söylemek isterim .Böylece herkesin boş zamanına denk gelmiş olur ve isteyen herkes okuyabilir .Her hafta pazar günüde yayınlamaya devam edeceğim .Animedeki her bölüm kitaptada bir bölüm sayılacak .Animeyi hiç değişikliğe uğratmadan aynı konu ve sözlerle kitaba aktaracağım .Şimdilik küçük bir site hazırladım .Bu konuyla ilgili her şeyi oradan takip edebilirsiniz .

http://dne-kitap.tr.gg/Death-Note.htm

Sitede içerik şimdilik azdır yakın zamanda daha iyi bir site karşınızda olacak .Kitabın ilginç bir yanı ise Light'ın ağzıyla anlatılmasıdır .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.