.deb dosyası bılgısayar üzerınden nasıl yüklenır arkadaşlar ?
ifile ile yükleyebilirsiniz
bıraz daha açabılır mısın ? nasıl yüklenıyor bu programı kullanarak ?
iphone a ifile kur deb dosyasini da telefona at ustune tikla yukleyiciye bas kurulur
Cydia'dan uyumlu ifile'ı yükleyin. Wireless ağınız varsa internet tarayacınızla ifile üzerinden iphone'daki dosyalara erişebiliyorsunuz. Bu şekilde pc'deki deb dosyasını iphone'a atabilir, sonra ifile ile yükleyebilirsiniz.
teşekkürler cevaplar ıçın
hocam ifile ücretli free olarak bir kısım özelliklerini kullanabiliosn eğer ifile olmadan deb uzantılı dosya yuklemek istiosan deb uzantılı dosyayı /var/root/Media/Cydia/AutoInstall içine atıp telefonu kapatıp aç. eğer cydia ve autoinstall klasörleri yoksada sen olustur.
hocam ifile ücretli free olarak bir kısım özelliklerini kullanabiliosn eğer ifile olmadan deb uzantılı dosya yuklemek istiosan deb uzantılı dosyayı /var/root/Media/Cydia/AutoInstall içine atıp telefonu kapatıp aç. eğer cydia ve autoinstall klasörleri yoksada sen olustur.
dediginizi yaptım olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: trapattoni11
Ben dediğiniz gibi yaptım oldu. Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme