ios 4.0.1 imi taze jailbreakledim. çok başarılı. bir sorunla karşılaşmadım. yalnız daha önceki sistemimde kullandığım bi programı (grooveshark) yeni yukledigim cydia da bulamadım. net den .deb dosyasını buşlup indirdim. sizden istediğim yardım, bu dosyayı iphone da nereye yükleyip nasıl sisteme yükleme yapabilirim; bilgisi olan var mı?
Bende bu soruya cevap arıyorum sanırım cydia dan kalktı grooveshark..
quote:
Orijinalden alıntı: charmacomma
ios 4.0.1 imi taze jailbreakledim. çok başarılı. bir sorunla karşılaşmadım. yalnız daha önceki sistemimde kullandığım bi programı (grooveshark) yeni yukledigim cydia da bulamadım. net den .deb dosyasını buşlup indirdim. sizden istediğim yardım, bu dosyayı iphone da nereye yükleyip nasıl sisteme yükleme yapabilirim; bilgisi olan var mı?
pm den msn adresini gönder anlatıyım
uzantısını .ipa diye değiştircektin sanırsam
bunun bi kaç yöntemi var .. ben bi tanesini anlatayım size..
cihazınızda var/root/media dizinine önce "Cydia" adlı bi klasör oluşturun daha sonra oluşturduğunuz "Cydia" adlı klasörün içinde "AutoInstall" klasörü oluşturun .. deb dosyasını bu klasörün içine atın. reboot ve respring yapın uygulama yüklenmiş olacaktır.
alıntıdır..
diğer yöntemler ve bu yöntemin resimli anlatımının bulunduğu link :
pm den msn adresini gönder anlatıyım
neden buradan anlatmıyorsunda forumun amacının dışına çıkıyorsun? anlat bizde öğrenelim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme