arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacımvar aracım imzamdada olduğu gibi 2005 connect 32000 km de geçen park etmek için geri geri gittim sonra debriyaja bastım ve boşa attım ayağımı debriyazdan kaldırdğımda nasıl tabir edeyim bilmiyorum ama kır cır diye bir ses motorun alt kısımlarından hafif olarak gelmeye başladı tekrar basıp çektim ses kesildi birinci vitestede aynı şeyi denedim bire attım hareket etmeden tekrar boşa aldım ve aynı ses geldi ama tekrar vites atmadan debriyaja basıp çekiyorum ses kesiliyor sanki bir şeylerde boşluk varmış gibi ses geliyor kafayı yiyecem şimdi servise götüreyim diyorum istanbul olduğu için 2 gün kafadan yatırırlar sonrada garanti kapsamındaki araca masraf çıkartırlar nedersiniz bu konu hakkında
baskı setinin rulmanından olabiliri yada şanzuman içindeki elemanların boşluk yapmışta olabilir eğer debriyaja bastığınızda kesiliyorsa kesin sorun bu ikisinde
teşekkürler dostum peki bu dediğin şeyler garantiye girermi acaba veileriye dönük problem olurmu
quote:
Orjinalden alıntı: final fantasy
baskı setinin rulmanından olabiliri yada şanzuman içindeki elemanların boşluk yapmışta olabilir eğer debriyaja bastığınızda kesiliyorsa kesin sorun bu ikisinde
+ birde aracı hafif yokuşda boşa alın ve ses varmı bakın varsa şanzumanda sorun olabilir ama ses in o esna şanzumandan geldigine emin olun benim bi kez başıma geldi servis şanzımanı indirmişti.....
En temizi servise götürüp konrol ettirin. Eğer kullanıcı hatasından kaynaklanmamışsa garanti kapsamında yapılır.
quote:
Orjinalden alıntı: volkan67
En temizi servise götürüp konrol ettirin. Eğer kullanıcı hatasından kaynaklanmamışsa garanti kapsamında yapılır.
eğer sorun şanzumanda ise garantiye girer değilse debriyaja garanti vermezler zira debriyaj kullanıcı dayalı çıkar çoğunlukla çok kısa sürede bile edbriyaj bitirebilirsiniz o açıdan sokmazlar kanımca