Şimdi Ara

Sogukta vitesten gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün sabah arabayi calistirdim ise giderken yolda vitesten 1 e.atarken, 2 e atarken, geriye atarkrken ve bosta sola cektigimde sanki yagi gitmis gibi gicirti geldigini farkettim. Hava çok soğuktu acaba soğuktan mi ki? Arabamın bakımlarını titizlikle ve zamanında yaptırırım her zaman. Bu arada arabanın çekişinde, vites geçişlerinde hiç sorun yok sadece o ses

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel
  • Soğuktan yapmış olabilir. Motor ısındıktan sonra sesler kesildi mi?

Şanzuman yağını kontrol ettir. Eğer yağ seviyesi normal ise ve değiştirmeyeli uzun zaman olduysa değiştir. Bu durumu bazen baskı balatanın bitik olmasından dolayı da yapabiliyor. Onu da kontol ettir. Hala aynı sesi yapıyorsa maalesef şanzuman inecek, sekromeçlerde bir sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcifal

merhaba arkadaşlar bugün sabah arabayi calistirdim ise giderken yolda vitesten 1 e.atarken, 2 e atarken, geriye atarkrken ve bosta sola cektigimde sanki yagi gitmis gibi gicirti geldigini farkettim. Hava çok soğuktu acaba soğuktan mi ki? Arabamın bakımlarını titizlikle ve zamanında yaptırırım her zaman. Bu arada arabanın çekişinde, vites geçişlerinde hiç sorun yok sadece o ses

Erzurumda çok soğuk havalarda benim mareamda yapardı ilk zamanlarda. şanzuman yağını değiştirdim ve düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞANZUMANDAN GELEN SES
    14 yıl önce açıldı
    Gaza basinca motordan gelen ses
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.