Şimdi Ara

debriyaj problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasık 6 ay once debrıyaj baskı balata degistirdim. degistikten sonra10bin km. yapmısımdır. arabam 1. viteste veya geri viteste ayagım debriyajda beklerken, viteste takılı kalıyo. vitesten kurtarmak icin stop etmesi gerekiyo.yüksek viteslerde problem yok.
    teknik konulardan anlayan arkadaslar sizce ne problem olabilir.yardım lutfen
    yarın bayram pztesi sanayıye gidebilirim. bu sekılde arabayı kullanmak zarar verirmi
    daha onceki baskı balatayı200 binde degistirmistim. kullandıgım araba kolay arıza yapmaz.acaba yeni takılan orjınal degilmi.

• Bence sorun debriyajla değil vitesle doğrudan ilgili. Sanayiye veya olmadı servise gitmen şart gibi..
  • vites kolunun altındaki bölmede şanzumana vites hareketlerini ileten havşalı tel var mutlaka o gevşemiştir.

ayrıca baskı balataya kaç lira harcadın araban ne?
  • araba toyota corolla 1.6 1993 model
    servise gıtmedim çıkamam diye.
    sanayide 150milyona degistiler. ama arabanın önemli problemlerinde servise gitmek daha akıllıca sanırım. cunku arabaya ne taktıklarını ne yaptıklarını bilmiyosun. guven meselesi.
  • arkadaslar bugun sanayıye gıttım. debriyaj merkezi arızalıymıs. ayrıca debriyaj sıvısının fren sıvısının 80binde degismesi gerekiyomus. enson ilk 80binde degismis. simdi 240bin km oldu
    neyse 140 ytl ye hallettik. baskı balata da bilyede sorun yokkmus.
  • wolverine ve kuber ez e tskkurler. yorumlarından dolayı.
  • Hallettiğine sevindim. İlginç bir yerden çözülmüş olayın.. Bu araba işi böyle..
    quote:

Orjinalden alıntı: alanism

wolverine ve kuber ez e tskkurler. yorumlarından dolayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren problemi ???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.