Şimdi Ara

Debriyajda ıslık sesi ACİL YARDIMMM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baskı balata 2 ay önce değiştirdim set olarak değişti araçta hiç bi sıkıntı yokken baskı değiştikten yaklaşık 3.000 km sonra araçta kayış sesine benzer ıslık sesiyle karışık bi şıngırama olmaya başladı triger kayışlarının gerginliğine baktırdım eve geldim ses yine vardı. tesdüfi olarak debriyaja basınca sesin kesildiğini farkettim.

Araç boşta da olsa viteste de olsa o ses geliyor ama vites yükselttikçe ses azalıyor debriyaja bastığımda ses tamamen kesiliyor. Yaklaşık bir hafta önce istanbuldan boluya geldim gebzede bi mola vereyim dedim bi saatlik yolun ve 5dk.lık molanın ardından arabayı tekrar çalıştırdım bide duydum ki ses falan yok tamamen kesilmiş. bismillah dedim yola devam ettim boluya vardım. ertesi gün arabayı tekrar çalıştırdım ses yine aynı şekilde devam etmeye başladı debriyaja hafif dokunsam bile ses kesiliyor yada en az yarım saatlik sürüşden sonra ses falan kalmıyor

şimdiye kadar okuduklarımdan benim sıkıntımın prizdirek bilyasından olduğunu varsayıyorum ama şanzuman yada şanzuman yağı ısınınca ses falan kalmıyor. ha birde söylemem gerek araç bu ses varken 1. vitese çok zor geçiyor da diyebilirim.

malum bayram da yaklaşıyor uzun yola çıkıcam ve bu benim başıma dert açar mı olası çözüm yolları nelerdir ??

• Bencede bilyelerdendir, umarım degisim yapılırken revizyon yapılmamıştır. Yaptırdığınız yerde garantiden yaptırın geçmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Bugün bir ustaya daha sordum prizdirek bilyası dedi şanzuman inecek ve rulmanlarla beraber değişecek o bilyalar dedi sadece işçilik 250 TL istedi. İstanbula dönünce baskı balatayı değiştirdiğim servise götürüp sorucam akıbetini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.